Skip to content

Angyali segítségkérés: hogyan találj rá az angyalokra?

Az angyalok azért nem segítenek maguktól mindenkinek, mert tiszteletben tartják a szabad akaratot.

Aki nem kér, az aligha kap.

Kopogtass és megnyittatik, kérj és adatik. Az angyalok olyan vezetők, segítők, barátok, és csak a hívásunkra várnak.

Miben segítenek az angyalok?

Az angyalok azóta velünk vannak, mióta megérkeztünk a Földre. Soha nem hagynak el bennünket. Tisztában vannak azzal, hogy elsősorban lelkek vagyunk, és az emberi test csak egy öltözék, amelyet addig kell viselnünk, amíg a Földön vagyunk, és be nem töltjük sorsunkat.

Angyali segítségkérés: hogyan találj rá az angyalokra?
Angyali segítségkérés: hogyan találj rá az angyalokra?

Az angyalok ugyanis segítők, akik azokban a feladatokban nyújtanak segítséget, amelyek elvégzéséért útnak indultunk. Mert minden embernek van feladata, küldetése, amiért erre a Földre érkezett. Szellemünk képes arra, hogy ráhangolódjon az angyalokra, csak meg kell próbálnunk.

Volt már olyan érzésed, hogy nem is ide tartozol?

Ez bizonyos értelemben helytálló. A Föld ugyanis nem a természetes élőhelyünk, és spirituális énünk emlékszik arra, hogy odakint más dolgok is vannak. Ezeket a dolgokat már megtapasztaltuk, és meg is fogjuk tapasztalni. Amikor a Földre kerülünk, esküt teszünk arra, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk feladatunk teljesítése érdekében, a számunkra kimért időben.

Erről az esküről gyakran megfeledkezünk, és csak spirituális fejlődésünk során nyerünk egyre tisztább képet arról, hogy mi is a küldetésünk valójában. Az angyalok azonban soha nem feledkeznek meg ígéretünkről, hogy mit teszünk, amíg itt vagyunk a földön.

Segítenek nekünk emlékezni, és folyamatos segítségünkre vannak a személyes küldetésünkben is. Meg kell tanulnunk tehát, hogy figyeljünk rájuk, mert ha kizárjuk őket az életünkből, akkor csupán az álmok, és a szép mesék tündéri lényei maradnak. Soha ne feledjük tehát:nem vagyunk egyedül!

Egy kis angyaltörténelem, avagy angyalok a régmúltból

Az angyalokról szóló történetek már jóval a kereszténységet megelőzően összefonódtak az emberi mítoszokkal és legendákkal. A legendákban és mítoszokban, pedig mindig van valami alapvető igazságmag.

Az angyalok minden kultúrával érintkeztek.

A rómaiaknál a védelmező házi szellemek szerepét töltötték be. Viking változataik a valkűrök voltak, azok
a gyönyörű, erős nők, akik a mennyből ereszkedtek alá azért, hogy a megölt harcosok szellemét a Valhallába vigyék.

Az angyalok aranykora Európában a késő középkorra esett, de a XIV. században véget ért, amikor a fekete halál (pestis) végigsöpört a szárazföldön, mérget szórva emberek és angyalok között egyaránt. Ez után következett az inkvizíció.

Az angyaloknak tehát sikerült lépést tartani az emberiség viharos történelmével.

Képeik kastélyok, templomok, szentélyek, családi otthonok, csarnokok falait díszítették, és díszítik még ma is. Munkájuk tehát időről időre folytatódik, állandó és folyamatos. Csupán egyetlen dolog van, ami nem jellemző rájuk: az ingatagság.

Megtanuljuk majd, hogy az angyalok elérhetők meditáció révén, segítenek kapcsolatba lépni felsőbb éneddel, fontos üzeneteket és tanácsokat közvetítenek, és még reinkarnációs emlékekkel való munkában is támogatnak. Amennyiben hiszel abban, hogy létezik egy felsőbb, pozitív erő
a világegyetemben, és hajlandó vagy munkálkodni az angyalokkal, akkor mindenképpen folytasd az iskolát.

Hogyan léphetnek velünk kapcsolatba az angyalok?

Az angyalok mindig a mi szükségleteinkhez szabják a velünk való érintkezést. Vannak, akik hangokat hallanak a fejükben – békés, bölcs gondolatokat. Mások álmaikban kapnak üzeneteket. Végül olyanok is vannak, akik látomások formájában kapnak segítséget az angyaloktól.

Rengetegen állítják, hogy láttak már angyalokat, vagy érezték hatásukat az életükben.

Az angyalmágia alapjai
Az angyalmágia alapjai

Ez természetes, de leckéink célja nem az, hogy példákat hozzunk más emberek tapasztalataiból, hanem az, hogy mi magunk szerezzük meg
a tapasztalatokat az angyalokkal kapcsolatban.

Kik, vagy mik számunkra az angyalok?

A válasz igen egyszerű: az angyalok azok, aminek mi érzékeljük őket. Mielőtt azonban dolgozni, együttműködni kezdenénk velük, el kell döntenünk, mit is jelent számunkra egy angyal, és mit nem. Ez a kiinduló pont.

El is érkeztünk a legfontosabbhoz: gondolkodjunk a saját fejünkkel! Amit választunk, abban szabadon hihetünk. Lehet, hogy az elképzelések érdekében el kell szakadnunk néhány kemény gondolattól, melyet még gyerekkorunkban sulykoltak belénk. Tartsunk tehát magunk mellett egy képzeletbeli szemétkosarat, ahova ezeket a helytelen gondolatokat „beledobhatjuk”.

Ha ez meg van, akkor bátran megváltoztathatjuk a véleményünket.

Az angyalok alig várják, hogy olyan emberekkel dolgozhassanak, akiknek a hite jól megalapozott, és erős.

Ne felejtsük el, hogy ők nem tesznek megkülönböztetéseket. Minden esélyünk meg van tehát arra, hogy együttműködhetünk velük.

Ne higgyük, hogy az angyalokat nem érdeklik hétköznapi problémáink, vagy túlságosan elfoglaltak az égi birodalomban ahhoz, hogy figyeljenek ránk.

Az angyalok vezetők, segítők, barátok, és csak a hívásunkra várnak.

Ahhoz, hogy az angyaloktól segítséget kérj – kérd az IstenNőtől! Az angyalok ugyanis Neki engedelmeskednek. Mindig az IstenNőhöz fohászkodj, sose az angyalokhoz!

Akarsz beszélgetni a cikkről? Kattints ide:

Forrás: aureion.hu

Index