Skip to content

Angyalok üzenete Neked: hallgass az intuíciódra, és kövesd a szavát!

A te feladatod az, hogy hallgass az intuíciódra, és kövesd még akkor is, ha úgy tűnik, hogy semmi köze a vágyadhoz.

Ha úgy gondolkodsz, hogy a másság fenyegetést jelent számodra, akkor azt az alapelvet követed, ami háborúkat okoz.

A más élőlények iránti szeretet, tisztelet és együttérzés elősegíti a különböző növényi, állati, emberi, ásványi és angyali tudatszintek összenövését.

Angyalok üzenete Neked: hallgass az intuíciódra, és kövesd a szavát!
Angyalok üzenete Neked: hallgass az intuíciódra, és kövesd a szavát!

A természetben és az őrangyalhoz fűző kapcsolatban is megtapasztalhatjuk, mit jelent számunkra a tér, a föld tere és saját belső terünk. Tartsd meg a pénzügyi biztonság pozitív képeit és érzéseit.

Érdekel, hogy mit üzen a Tarot erre a hétre? Kattints ide!

Senki nem hozhatja meg helyetted a döntéseket.

Lehet, hogy arra születtél, hogy szerepelj, táncolj, énekelj vagy valamilyen hangszeres zenét játssz.

Azt üzenik az Égiek, hogy a mai napon létrejöhet az, amit már huzamosabb ideje meg akarsz valósítani.

Az Égiek meghallgatták az imáidat. A jelen helyzetet az égi gondviselés vigyázza és támogatja. Bár nem a te dolgod, hogy megváltoztasd a partneredet, hogy igazodjon a te spirituális utadhoz, megerősítéseid, imáid és vizualizációid pozitív hatással lehetnek mindkettőtökre és a kapcsolatotokra is.

Megérdemled az IstenNő tiszta szeretetének és fényének csodálatos lénye vagy, bármit is mondtak neked vagy tettek veled. Az angyalok megnyitották előtted a kapukat, és most itt az idő, hogy lépj.

Amint az érzelmi salak eltávozik, lehetséges a gyógyulás.

A jövőben nagy változásokat tapasztalhatunk.Nagy bátorság szükséges Anael arkangyal szellemi tűzkeresztségéhez.

Nemünktől függetlenül meg kell vizsgálnunk, vajon meggyógyultak-e az anyánkhoz kapcsolódó gyermekkori lelki sérüléseink.

A többi isteni teremtményhez hasonlóan bennünk is csodálatos lehetőségek rejlenek. Amiatt, hogy lelkünkben valószínűleg éles választóvonalat húzunk menny és föld között, a fényteli kapcsolatok nem jöhetnek létre, és úgyszólván lekéssük a csatlakozást, a belépőnket az új korszakba.

Ha a bőségtudat érdekel, kattints ide!

Jogod van hozzá, hogy megváltoztasd az életedet.

Ha elengeded a régit, és ráhagyatkozol ezekre a változásokra, jutalmad az értelmes élet tudata és az elégedettség érzése lesz. Ne arra koncentrálj, ami negatív értelemben történhet, hanem inkább engedd meg magadnak, hogy a pozitív lehetőségekről álmodozz.

Bár nem a te dolgod, hogy megváltoztasd a partneredet, hogy igazodjon a te spirituális utadhoz, megerősítéseid, imáid és vizualizációid pozitív hatással lehetnek mindkettőtökre és a kapcsolatotokra is.Megérdemled, hogy olyan kapcsolatban élj, amelyben kölcsönös megbecsülés és vonzódás uralkodik.

Lassíts, és legyél hálás, hiszen az Égiek munkálkodnak a fátyol mögött, és mindennek a lehető legjobb vége lesz.

Valóban élvezd azt az időszakot, amíg a régóta dédelgetett álmaid manifesztálódnak. Ahogy az álmaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi lépésben ott az egész utazás.

Tedd magadévá a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Megérdemlem, hogy szeressenek.
Index