Skip to content

A 444-es angyali szám jelentése és a 4:44-es időpont üzenete

A 444-es angyali szám jelentése és a 4:44-es időpont
A 444 és a 4:44 fontos üzenetet hordozó angyali számok az angyalmágiában. Az Égiek ezzel biztosítanak róla, hogy szeretnek Téged.

*frissítve 2023.02.19-én

Spirituális körökben a 444-es angyalszámot és a 4:44-es időpontot azért tartják jelentősnek, mert úgy vélik, hogy a spirituális világból származó üzenetet hordoznak.

A numerológia és az angyali szimbolika szerint a 4-es szám a stabilitással, a renddel és a gyakorlatiassággal van összefüggésben. Amikor ez a szám hármas formában jelenik meg, mint a 444, úgy vélik, hogy felerősíti a jelentését és jelentőségét.

A 444 a tripla angyali számok közé tartozik, és mindig fontos üzenettel bír

Az angyalok mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmünket, és hogy kommunikáljanak velünk. Ha nem mozogsz eleget és nem táplálkozol egészségesen, akkor változtass ezen. Így segítenek abban, hogy meggyógyítsuk saját életünket.

Gyakran megtörténik veled is, hogy amikor az órádra pillantasz, vagy meglátsz egy rendszámot akkor szinte mindig ugyanazt a számsort, pl. 4:44 vagy 444 számokat látod?

Ha nálad más területen értendő a változás, de nem tudsz rájönni, hogy milyen területen kellene váltanod, akkor kérdezd az Égieket, merrefelé kéne elindulnod!

A 444-es angyali szám jelentése és a 4:44-es időpont
A 444-es angyali szám jelentése és a 4:44-es időpont

A 444-es angyali szám jelentése

Az Angyalok most körülvesznek, és biztosítanak szeretetükről és segítő szándékukról. Nem kell aggódnunk, közeli az angyali segítség.

Ha a 444 számot látjuk egészen biztosak lehetünk abban, hogy most alkalmunk van a segítők energiáinak lehívására, segítség kérésére.

Szólítsuk meg a felemelkedett mestereket, tanítókat és szeretetteket, különösen amikor a hármas számot ismételten magunk körül látjuk.

Elégedettek vagyunk azzal, amilyen gondolatokat az univerzum lefényképezett bennünk?

Ha nem, javítsuk ki gondolatainkat, és kérjünk ebben segítséget Angyaloktól, ha nehezen tudjuk kontrollálni, vagy megfigyelni gondolatainkat.

Az előttünk “véletlenül” megjelenő számok, számsorok valójában égi segítőink üzenetei. Mégis gyakran lebecsüljük a jeleket, amiket nekünk küldenek, egyszerű véletleneknek, vagy képzeletünk játékainak tartjuk őket.

Elégedettek vagyunk azzal, amilyen gondolatokat az univerzum lefényképezett bennünk?
Elégedettek vagyunk azzal, amilyen gondolatokat az univerzum lefényképezett bennünk?

A 4:44 a szeretettel teli időpont számsora

A 4:4 nagyon hasonló a 444-hez, ám attól némileg eltérő: ha az órádra pillantasz és 4:44-et mutat, akkor biztos lehetsz benne, hogy az Égiek szeretettel vesznek körbe és örömmel tekintenek Rád.

Ha teszel is a terveid megvalósításáért, biztos lehetsz az Égiek segítségében.

A 444 és a 4:44 numerológiai, számmisztikai értelme

A 444 ismételt megjelenését – akár digitális óra, akár rendszámtábla vagy telefonszám formájában – gyakran a szellemi birodalomból érkező bátorítás és támogatás jelének tekintik. Egyesek úgy vélik, hogy ez az angyalok vagy szellemvezetők üzenete, jelezve, hogy a közelben vannak, és készek segíteni vagy vezetni Téged az életutadon.

A 44 mesterszám

A 444-es szám mellett a 4:44-es időpontnak is spirituális jelentőséget tulajdonítanak. Egyes spirituális tanítók és numerológusok szerint, ha következetesen 4:44-et látsz az órán, az üzenet lehet, hogy jó úton jársz, vagy hogy az adott pillanatban figyelned kell a gondolataidra és a tetteidre.

Összességében a 444 angyalszám és a 4:44-es időpont jelentése spirituális körökben az azt megtapasztaló egyén értelmezésétől függően változhat. Sokan azonban úgy vélik, hogy ezek a számok a spirituális útmutatás erejére és a jelen pillanatban való megmaradás fontosságára emlékeztetnek.

Én csak annyit szoktam tenni, hogy örömmel ismerem fel, hogy az Égiek üzennek, amikor meglátom a számokat, számsorokat.

Az angyalok azt mondják: nem írhatjuk a nektek szánt üzeneteket az égre. Ezen életbeli pályám legelején, még nagyon kezdőként én is elhittem a „csak érezz, ne gondolkozz” tévtanítást, hazugságot, káros-kóros ostoba maszlagot, amivel meg akarnak vezetni a szélhámosok másokat. Mentségemre legyen szólva, alig voltam 14 akkor, és még be lehetett hülyíteni.

Elhittem nekik, hogy sosem kell gondolkodni azon, hogy milyen üzenettel keresnek meg éppen az Égiek, csak hagytam, hogy jó érzésekkel töltsön el minden ilyen helyzet. Ám ahogy átláttam a szitán és megszakítottam minden kapcsolatot a lehúzó, hamis hitrendszereket kínáló, gátakat és blokkokat építő tévtanítókkal (ekkor voltam 17), döbbentem rá, hogy az Égiek bizony nagyon is egyértelmű jelzéseket küldenek, ahogy Tenmagamtól érkező megérzéseim is bizony mind valósak.

Én csak annyit szoktam tenni, hogy örömmel ismerem fel, hogy az Égiek üzennek, amikor meglátom a számokat, számsorokat.
Én csak annyit szoktam tenni, hogy örömmel ismerem fel, hogy az Égiek üzennek, amikor meglátom a számokat, számsorokat.

Mint minden jelnek, amit kaphatunk, a számsoroknak is többféle értelmezése van. Figyelnetek és hinnetek kell, amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok – különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra.

Ilyenkor állj meg egy pillanatra, és figyelj, milyen érzetek, milyen gondolatok járnak épp a fejedben, és mi lehet az amivel kapcsolatban épp üzenetet kaptál. Még a negatív aspektust felfedezve is gondolj arra, hogy most segítséget kaptál. Köszönd meg, és javítsd ki mindazt, amit még lehet.

Csatlakozz most a Lélekút Társaság szabad spirituális közösségi oldalához! A Lélekút Társaság küldetése, hogy a tiszta, valódi ezotéria, spiritualitás, okkultizmus és misztika iránt elkötelezett személyek számára lehetővé tegyük a közösségépítést.

Honnan tudod, hogy melyik értelmezést kell figyelembe venned?

Mit gondoltok, ki van amögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot halljátok? Többnyire az üzenetek bátorító, támogató jellegűek. Cselekvésre ösztönöznek, hogy a halogatást elengedd végre, és lépj ki a komfortzónádból – hiszen a valódi csodák azon kívül történnek.

Szinte mindig valamiféle jóleső borzongás tölti el az embereket, ha különleges számsorokkal találkoznak. Érthető, miért nevezzük angyali számoknak azokat a számokat, amik háromszor ismétlődnek egymás után. Mosolyogj, ha ilyet látsz, mert mindig jelentőséggel bír!

De ne csupán az utakon figyelj, az üzenet bármikor elérhet. Természetesen csak a váratlanul felbukkanó számokra igaz.

Ha történetesen egy nyomdában vagy sorszámokkal dolgozó munkahelyen, hivatalban vagy, ott nem éppen angyali üzeneteket hordoznak – kivéve, ha rendre Te kapod az adott sorszámot.

Alig győzöm hangsúlyozni, hogy ez tényleg csak nagyon ritkán történik meg. Inkább csak azért hozom szóba, hogy ne hidd, hogy minden alkalommal, amikor ilyen angyali számot látsz egy üzenetet kapsz.

Kivéve, természetesen, ha csak egy adott számsor ismétlődik mindenhol, még a leglehetetlenebb helyeken is.  Ez esetben inkább azt tudatosítsd magadban, hogy mit is akarnak üzenni az Égiek az angyali számsorral.

Bőségtudatról itt olvashatsz többet, itt pedig az angyalmágia alapjairól!

Vélemény, hozzászólás?

Index