Skip to content

51 jel, ami a spirituális ébredésedet kíséri – a második 17 pont

Cikkünk első részében (itt található) a spirituális ébredést kísérő ötvenegy jelenség közül az első tizenhetet tekintettük át. Ti melyiket tapasztaltátok már meg magatokon?

Sokan élik, élték vagy fogják átélni ezen pontok többségét, bár aligha van olyan ember, aki mind az ötvenegyet megtapasztalja. Egy jó tanács: rosszullét, fizikai tünetek, zavarodottság, szívproblémák esetén mindenképpen keressétek fel az orvosotokat! A spirituális ébredés megerőltető lehet az idősebb szervezet számára, amelyik nem szokott hozzá a megemelkedett minőségű és tisztaságú energiához. Ezért jobb, ha az orvos azt mondja, nem kell aggódni, minden rendben.

A spirituális ébredést kísérő jelek: 17-34.

18. EMOCIONÁLIS ÉS MENTÁLIS ZAVAR

Annak érzése, hogy rendbe kell hoznotok életeteket mivel tönkrement. De, ugyanakkor kaotikusnak érzitek magatokat és nincs erőtök koncentrálni. Lásd: 45.pont.
Tanács: Hallgassatok szívetekre és ítélőképességetek meg fog jönni.

19. BEFELÉ FORDULÁS, MAGÁNY ÉS A KÜLSŐ TEVÉKENYSÉGEK IRÁNTI ÉRDEKLŐDÉS ELVESZTÉSE

Ez a szakasz meglepett számos extrovertált személyt, akik sokkal nyitottabb és aktívabb egyénnek ismerték magukat. Ezt mondják: „Nem tudom miért, de már nem szeretek társaságba járni úgy, mint ezelőtt.

20. KREATIVITÁS-ROBBANÁSOK

Képeket, eszméket/ötleteket, zenét és más kreatív inspirációkat kaptok, gyakran elsöprő ritmusban.
Tanács: Legalább rögzítsétek ezeket az inspirációkat, mivel a szellem arról beszél nektek, hogyan érhetitek el célotokat és járulhattok hozzá a bolygó gyógyulásához.

21. A RITMUS FELGYORSULÁSÁNAK ÉRZÉSE

Azért tűnik így nektek, mert soha nem érzékelt ritmusban jelennek meg a változások életetekben. A változások száma úgy tűnik növekedőben van.
Tanács: Ha a napot találkozásokra és időszakokra osztjátok fel, ez megnöveli a gyorsulás érzését. Lassíthatjátok az időt úgy, hogy pihentek a jelen pillanatban és az előttetek lévő dolognak szenteltek figyelmet anélkül, hogy előrevetítenétek azt, ami a jövőben van.

Lassítsatok és mondjátok magatoknak, hogy elég időtök van. Kérjétek a Legfelső Hatalom segítségét. Őrizzétek meg a jelenre való összpontosításotokat. Próbáljatok, egyik tevékenységről a másikra áramlani. Figyeljetek belső vezetésetekre. Kiterjeszthetitek az időt ha kéritek. A következő alkalommal, amikor nyomást éreztek mondjátok ezt: „Idő, tágulj ki, kérlek. Több időre van szükségem, hogy” és utána pihenjetek.

22. OLYAN ÉRZÉS MINTHA LENNE VALAMI A LEVEGŐBEN

Olyan, mintha valaminek történnie kellene. Ez, szorongást okozhat.
Tanács: Nincs miért aggódnotok. A dolgok bizonyosan megtörténnek, ám a szorongás, csak problémákat okozhat nektek. Minden gondolatotok akár pozitív akár negatív, – imádság. Nincs mitől félnetek.

23. TÜRELMETLENSÉG

Tudjátok miről van szó, de mégsem tudjátok magatokat megállítani. Azonnal hozzá akartok fogni a következő tennivalótokhoz. A bizonytalanság kényelmetlen.
Tanács: Tanuljatok meg együtt élni a bizonytalansággal, tudva azt, hogy semmi nem fog veletek történni ha nem vagytok rá felkészülve. A türelmetlenség a valóságban egy bizalom hiány, főképp a Legfelső Hatalmatokban. Amikor a jelenre koncentráltok, csodákat fogtok megélni – igen, igen” még a forgalomban is.

24. EGY MÉLY VÁGY ARRA, HOGY MEGTALÁLJÁTOK A SPIRITUÁLIS KAPCSOLÓDÁS ÉS KINYILATKOZTATÁS ÉRTELMÉT ÉS CÉLJÁT

Valószínűleg életetekben először kezd titeket érdekelni a spirituális oldal, K.D.Lang szerint „egy csillapíthatatlan vágy”. Az anyagi világ nem tudja kielégíteni ezt a vágyatokat.
Tanács: Kövessétek a szíveteket és az utatok meg fog nyílni.

25. ANNAK ÉRZÉSE, HOGY TI BIZONYOS MÓDON MÁSOK VAGYTOK

Egy nyugtalan érzés, hogy életetekben minden új és módosult, hogy valahol magatok mögött hagytátok régi éneteket. Ezt is tettétek. Fenségesebbek vagytok annál amit elképzelhetnétek. És, még nincs vége!

26. MINDENHOL „TANÍTÓK” JELENNEK MEG, MELYEK SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉSETEKET SEGÍTIK

Emberek, könyvek, filmek, események, Anya Természet stb. A tanítók lehetnek pozitívak vagy negatívak, ha a poláris gondolkodásban rögzültetek, ám transzcendens szempontból, ők mindig tökéletesek. Apropó, soha nem kapunk többet mint amit elbírunk. Minden kihívás alkalmat ad arra, hogy fenségünket megmutassuk abban, ahogyan túllépjük azt.

27. TALÁLJATOK EGY SPIRITUÁLIS UTAT, MELYNEK ÉRTELME VAN SZÁMOTOKRA ÉS AMELY A LEGMÉLYEBB SZINTEKEN BESZÉL HOZZÁTOK

Egyszerre, egy olyan vízióra tesztek szert, amilyennel eddig nem rendelkeztetek. Olvassatok, osszátok meg másokkal, tegyetek fel kérdéseket és hatoljatok be egyre mélyebben annak igazságába, hogy kik vagytok és miért vagytok itt.

28. HALADJATOK ÁT NAGYON GYORS RITMUSBAN A TANULÁS TAPASZTALATÁN ÉS A SZEMÉLYES PROBLÉMÁITOKON

Érezzétek, hogy bizonyos módon minden készen áll a gyors megoldásra.
Tanács: Mindig emlékezzetek vissza arra, hogy a dolgok akkor történnek meg veletek amikor készen álltok a gyógyulásra. Nem korábban. Foglalkozzatok bátran mindazzal ami veletek történik és mindent sokkal gyorsabban fogtok túllépni.

29. LÁTHATATLAN JELENLÉTEK

Itt a „mumusról” van szó. Egyes emberek úgy írják le érzéseiket, hogy éjszaka lények jelenléte veszi körül őket, akik megérintik őket és beszélnek hozzájuk. Legtöbbször hirtelen ébrednek fel. Egyesek érzik amint vibrál a testük vagy az ágy. A vibrációkat, az emocionális tisztulás utáni energetikai módosulások okozzák.
Tanács: Ez egy érzékeny téma, de talán jobban fogjátok érezni magatokat ha lefekvés előtt megáldjátok az ágyat és a körülötte lévő teret. Én, meg vagyok győződve arról, hogy alvás közben a legcsodálatosabb spirituális entitások vesznek körül engem és mindig biztonságban vagyok az Úr jóvoltából. Néha, mindenképp én is megijedek és hívom Mihály vagy Uriel Arkangyalt. Nem büntetem magam azért mert időnként félek. Megbocsátom magamnak azt, hogy nem mindig vagyok tökéletes hajnali fél 4-kor.

30. ELŐREJELZÉSEK, VÍZIÓK, ILLÚZIÓK, SZÁMOK ÉS SZIMBÓLUMOK

Olyan dolgokat láttok, melyeknek spirituális jelentőségük van számotokra. Megfigyelitek, hogy bizonyos számokkal ismételten találkoztok. Minden üzenetet hordoz, ha időt szenteltek arra, hogy figyelmesen megnézzétek azokat. Nagyon szeretem az üzenet kapás tapasztalatait. Nagyon szórakoztató!

31. MEGNÖVEKEDETT INTEGRITÁS

Rájöttök arra, hogy itt az ideje az igazság keresés és kimondás pillanatának. Egyszerre nagyon fontosan tűnik számotokra az, hogy hitelesebbé, önmagatokká váljatok. Lehet, hogy nemet kell mondanotok egyes embereknek, akiknek kedvére akartatok tenni a múltban. Lehet, hogy tűrhetetlennek fogjátok találni azt, hogy házasságban, egy munkahelyen tovább maradjatok, vagy egy olyan helyen már nem képviseli azt akik vagytok. Rájöttök, hogy nincs hova rejtőznötök, nem tudtok többé titkokat őrizni. A becsületesség minden kapcsolatotokban nagyon lényegessé válik.
Tanács: Hallgassatok a szívetekre. Ha intuíciótok azt mondja ne tegyétek ezt, foglaljatok állást. Mondjatok Nemet. És természetesen mondjatok Igent a titeket vonzó dolgoknak. Meg kell kockáztatnotok azt, hogy másokat megharagítotok anélkül, hogy ez bűntudatot okozna bennetek, hogy eljuthassatok a spirituális függetlenséghez.

32. HARMÓNIA AZ ÉVSZAKOKKAL ÉS CIKLUSOKKAL

Egyre jobban összehangolódtok az évszakokkal, a holdfázisokkal és a természet ciklusaival. Tudatosítjátok helyeteket a természet világában. Erősebben összekapcsolódtok a Földdel.

33. ELEKTROMOS ÉS MECHANIKAI MEGHIBÁSODÁSOK

Amikor közelükben vagytok, megtörténhet az, hogy a villanyégő pislog, a számítógép lefagy vagy a rádió recsegni kezd.
Tanács: Hívjátok az angyalokat a probléma megoldásához vagy helyezzetek egy fény védőmezőt a gépezet köré. Vegyétek körül autótokat fénnyel. Nevessetek.

34. A VÉLETLENEK ÉS KISEBB CSODÁK SZÁMÁNAK MEGNÖVEKEDÉSE

Keressétek ezeket az aspektusokat.
Tanács: A véletlenek elmondják nektek azt, hogy jó irányba haladtok vagy helyes választásokat hoztok. Tiszteljétek ezeket a jelzéseket és nem fogtok eltévedni. A Szellem arra használja a véletleneket, hogy kommunikáljon veletek. Ekkor kezditek megtapasztalni a mindennapi csodákat. Lásd: 30. pont.

Folytatása következik

 

Forrás: Karen Bishop: A spirituális ébredés tünetei (51 pontban) Karen Bishop, The Ascension Primer, Life in the Higher Realms Series

Forrás: xfree.hu

Cikkünk első része itt található.