Skip to content

A 222-es angyali szám és a 22:22 jelentése az angyalmágiában

A 22:22 és a 222 különleges angyali számok az angyalmágiában. Az Égiek ilyenkor életmódváltásra akarják felhívni a figyelmed.

Írásunkat immáron egy 6 perces hangzócikk formájában is meghallgathatod, kattints ide:

A 222 a tripla angyali számok közé tartozik, és mindig fontos üzenettel bír

Az angyalok mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmünket, és hogy kommunikáljanak velünk. Ha nem mozogsz eleget és nem táplálkozol egészségesen, akkor változtass ezen. Így segítenek abban, hogy meggyógyítsuk saját életünket.

 Készen állsz arra, hogy megfejtsd az égi birodalom titkait?

Merülj el mélyen az angyali útmutatás rejtelmeiben, csatlakozz a Spiritan Jóhírlevél népes olvasótáborához ezzel az INGYENES e-könyvünkkel:

„Alapvető Angyaltan. Kik azok az angyalok és hogyan dolgozzunk az angyalokkal?”

Gyakran megtörténik veled is, hogy amikor az órádra pillantasz, vagy meglátsz egy rendszámot akkor szinte mindig ugyanazt a számsort, pl. 22:22 vagy 222 számokat látod?

Ha nálad más területen értendő a változás, de nem tudsz rájönni, hogy milyen területen kellene váltanod, akkor kérdezd az Égieket, merrefelé kéne elindulnod!

A 222-es angyali szám és a 22:22 jelentése az angyalmágiában
A 222-es angyali szám és a 22:22 jelentése az angyalmágiában

Az előttünk “véletlenül” megjelenő számok, számsorok valójában égi segítőink üzenetei. Mégis gyakran lebecsüljük a jeleket, amiket nekünk küldenek, egyszerű véletleneknek, vagy képzeletünk játékainak tartjuk őket.

Mi a 222 angyali szám, a 22:22 angyali szám és a 2222 angyali szám jelentősége?

Az angyali számok olyan számsorozatok, amelyekről úgy tartják, hogy spirituális jelentőséggel bírnak és angyali üzeneteket hordoznak. Ezek a számok gyakran többször is megjelennek az ember életében, és úgy gondolják, hogy az angyalok így kommunikálnak velünk és kínálnak útmutatást.

Az egyes angyali számok jelentése eltérő lehet, de gyakran bizonyos témákhoz kapcsolódnak, mint például a pozitivitás, a növekedés és a spirituális fejlődés. Néhány gyakran látott angyali szám a 111, 222, 333, 444, 555, 666, 777, 888, 999 és 000.

Úgy tartják, hogy ha az egyének figyelmet fordítanak ezekre a számokra és értelmezik üzeneteiket, akkor betekintést és irányt nyerhetnek személyes életükben.

Én csak annyit szoktam tenni, hogy örömmel ismerem fel, hogy az Égiek üzennek, amikor meglátom a számokat, számsorokat.

Az angyalok azt mondják: nem írhatjuk a nektek szánt üzeneteket az égre. Ezen életbeli pályám legelején, még nagyon kezdőként én is elhittem a „csak érezz, ne gondolkozz” tévtanítást, hazugságot, káros-kóros ostoba maszlagot, amivel meg akarnak vezetni a szélhámosok másokat. Mentségemre legyen szólva, alig voltam 14 akkor, és még be lehetett hülyíteni.

Elhittem nekik, hogy sosem kell gondolkodni azon, hogy milyen üzenettel keresnek meg éppen az Égiek, csak hagytam, hogy jó érzésekkel töltsön el minden ilyen helyzet. Ám ahogy átláttam a szitán és megszakítottam minden kapcsolatot a lehúzó, hamis hitrendszereket kínáló, gátakat és blokkokat építő tévtanítókkal (ekkor voltam 17), döbbentem rá, hogy az Égiek bizony nagyon is egyértelmű jelzéseket küldenek, ahogy Tenmagamtól érkező megérzéseim is bizony mind valósak.

Mint minden jelnek, amit kaphatunk, a számsoroknak is többféle értelmezése van. Figyelnetek és hinnetek kell, amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok – különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra.

Ilyenkor állj meg egy pillanatra, és figyelj, milyen érzetek, milyen gondolatok járnak épp a fejedben, és mi lehet az amivel kapcsolatban épp üzenetet kaptál. Még a negatív aspektust felfedezve is gondolj arra, hogy most segítséget kaptál. Köszönd meg, és javítsd ki mindazt, amit még lehet.

Az angyali számok esetében honnan tudod, hogy melyik értelmezést kell figyelembe venned?

Mit gondolsz, ki van amögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot hallod? Többnyire az üzenetek bátorító, támogató jellegűek. Cselekvésre ösztönöznek, hogy a halogatást elengedd végre, és lépj ki a komfortzónádból – hiszen a valódi csodák azon kívül történnek.

Szinte mindig valamiféle jóleső borzongás tölti el az embereket, ha különleges számsorokkal találkoznak. Érthető, miért nevezzük angyali számoknak azokat a számokat, amik háromszor ismétlődnek egymás után. Mosolyogj, ha ilyet látsz, mert mindig jelentőséggel bír!

De ne csupán az utakon figyelj, az üzenet bármikor elérhet. Természetesen csak a váratlanul felbukkanó számokra igaz.

Ha történetesen egy nyomdában vagy sorszámokkal dolgozó munkahelyen, hivatalban vagy, ott nem éppen angyali üzeneteket hordoznak – kivéve, ha rendre Te kapod az adott sorszámot.

Alig győzöm hangsúlyozni, hogy ez tényleg csak nagyon ritkán történik meg. Inkább csak azért hozom szóba, hogy ne hidd, hogy minden alkalommal, amikor ilyen angyali számot látsz egy üzenetet kapsz.

Kivéve, természetesen, ha csak egy adott számsor ismétlődik mindenhol, még a leglehetetlenebb helyeken is.  Ez esetben inkább azt tudatosítsd magadban, hogy mit is akarnak üzenni az Égiek az angyali számsorral.

A 222-es angyali szám jelentése

222-es angyali számsor azt a döntésképtelen helyzetet segít megoldani, amikor nem tudod valamiről, hogy megtedd-e vagy sem? Emellett az utóbbi időben a valóságszövet termékeny energiatalajába plántált ötlet-magjaid is növekedésnek indultak.

Mindegy, min vívódsz, a 222-es szám egyértelműen jelzi, hogy itt az ideje felszámolni ezt az áldatlan állapotot, és végre belekezdeni abba, amit már régóta tervezel.

Folyamatosan, öntöznünk és táplálnunk kell az ötleteinket, céljainkat, és akkor hamarosan áttörik a felszínt, és megláthatjuk a teremtő erőnk bizonyítékait. Pozitív gondolkodásunk eredménye hamarosan nyilvánvalóvá válik, tartsunk ki, dolgozzunk tovább!

Bőségtudatról itt olvashatsz többet, itt pedig az angyalmágia alapjairól!

Index