Skip to content

A tündérszámok üzenete Neked

A tündérek szívesen üzennek a számokon keresztül. Ha ismered a számok jelentését, az üzeneteket is megértheted.

Ezúttal még egyszerűbb a feladat.

Válassz egyet az tündéri számok közül, és máris megtudhatod, mit üzennek Neked a tündérek!

A tündéri üzenethez először is helyezkedj el a lehető legkényelmesebben.

Hunyd le a szemed, végy néhány mély lélegzetet, majd amikor úgy érzed, felkészültél, nyisd ki a szemed, és nézd meg a három számot.

A tündérszámok üzenete Neked
A tündérszámok üzenete Neked

Próbáld meg kikapcsolni a logikus agyat amennyire csak teheted, és ne hagyd, hogy a számok mélyebb gondolkodásra késztessenek.

Csak légy laza, és ne várj semmit.

A tündérek ebben az állapotban képes téged a leginkább megszólítani.

Nézd meg tehát a kártyákat, és válaszd azt, amelyik a leginkább magára vonja a figyelmedet, vagy amelyik a leginkább tetszik.

Lényeges, hogy csak a végleges döntésed után válassz egy számot!

Első tündérszám: 808

Üzenet a tündérektől, hogy a folyamatok lezárulásai az imáinkra érkező válaszok, és egybeesnek az Égiek akaratával. Kérjük a tündérek segítségét ahhoz, hogy felülkerekedjünk a közelgő változásokkal kapcsolatos félelmeinken és aggodalmainkon.

Második tündérszám: 033

A tündérek próbálják felhívni a figyelmünket valamire, valószínűleg valami életcélunkkal kapcsolatos ügyre. Nézzünk utána, nem hagytunk-e figyelmen kívül mostanában valamilyen vezettetést? Ha igen, lehet, hogy úgy érezzük, megrekedtünk. Ez azt jelenti, hogy hallgatnunk kell a vezettetésre.

Harmadik tündérszám: 566

A tündérek üzenete szerint az anyagi életünk jelentős változáson megy keresztül, új otthonunk, új autónk lesz, vagy valamilyen más új tulajdon birtokába jutunk.

Index