Skip to content

Angyalmágia: a múlt elengedése a négy arkangyal segítségével

A múlt elengedése a négy arkangyal segítségével egy olyan angyalmágia szertartás, amit mind az önmagunk egysége, mind a bőség megvalósítása érdekében alkalmazhatunk.

Lelki békénk meglelésében a kulcs a múlt nehéz energiáinak az elengedése. Ha folyton a múlt keserűségén és nehéz pillanatain rágódunk, meggátoljuk a spirituális fejlődésünket, és korlátozzuk a jövőbeli boldogságunk kibontakozását.

Az arkangyalok a legmagasabb rangú angyalok a mennyei hierarchiában. Több hatalommal, tekintéllyel és felelősséggel rendelkeznek, mint más angyalok. Ők is a vezetői bizonyos területeknek, mint például a gyógyítás, a védelem, a bölcsesség és az igazság. Különböző vallási hagyományok szerint négy fő arkangyal van: Mihály, Gábriel, Rafael és Uriel.

Ezek a négy arkangyal sokféleképpen segíthetnek nekünk, különösen akkor, ha el kell engednünk a múltat és meg kell gyógyítanunk érzelmi sebeinket. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan használhatjuk az angyalmágiát, hogy kapcsolatba lépjünk ezekkel az arkangyalokkal és megkapjuk tőlük az útmutatást és a támogatást. Azt is megbeszéljük, hogy miért fontos szaténból vagy selyemből készült fejkendőt vagy hidzsábot viselni, amikor angyalmágiát végzünk.

Angyali mágia: Hogyan gyógyítsuk meg a múltbeli életeket?

Az angyali mágia egy olyan spirituális gyakorlat, amely magában foglalja az angyalok meghívását és munkálkodását különböző célokra. Az angyali mágia egyik leggyakoribb használata a múltbeli életek gyógyítása.

A múltbeli életek a lelkünk korábbi megtestesülései különböző testekben, időkben és helyeken. Néha feloldatlan problémákat, traumákat vagy karmikus adósságokat hordozunk magunkkal múltbeli életeinkből jelenlegi életünkbe. Ezek befolyásolhatják egészségünket, kapcsolatainkat, pénzügyeinket, karrierünket és boldogságunkat.

A múltbeli életeink gyógyításával felszabadíthatjuk azt a negatív energiát, amely visszatart minket, és teret adhatunk a pozitív energia áramlásának. Megtanulhatjuk is múltbeli tapasztalatainkból levonható értékes leckéket és fejlődhetünk spirituális lényekként.

Angyalmágia segítségével hozzáférni az Akasha-krónikához

Egyik módja annak, hogy meggyógyítsuk múltbeli életeinket, ha angyali mágia segítségével hozzáférünk az Akasha-krónikákhoz. Az Akasha-krónikák egy kozmikus adatbázis, amely tartalmazza minden információt lelkünk útjáról az időn és téren át. Felfedhetik múltbeli életeinket, lelkünk célját, lelkünk szerződéseit és lelkünk társait.

Az Akasha-krónikákhoz való hozzáféréshez angyalmágia segítségével követnünk kell ezeket a lépéseket:

 1. Készítsünk egy szent teret, ahol elvégezhetjük rituálénkat. Használhatunk gyertyákat, füstölőt, kristályokat vagy bármilyen más tárgyat, amely rezonál velünk. Bizonyosodjunk meg róla, hogy kényelmesek és nyugodtak vagyunk.
 2. Viseljünk szaténból vagy selyemből készült fejkendőt vagy hidzsábot, hogy eltakarjuk a fejünket és a hajunkat. Ez segít nekünk összpontosítani energiánkat és megvédeni minket bármilyen negatív befolyástól. A szatén és a selyem olyan anyagok, amelyek vonzzák az angyali rezgéseket és fokozzák intuíciónkat.
 3. Hívjuk meg a négy arkangyalt, mondva ki a nevüket hangosan vagy elménkben: Mihály, Gábriel, Rafael, Uriel. Kérjük őket, hogy vegyenek körül minket fényükkel és szeretetükkel, és segítsenek nekünk hozzáférni az Akasha-krónikákhoz.
 4. Csukjuk be a szemünket és lélegezzünk mélyen. Képzeljük el, hogy egy arany ajtó van előttünk, amely az Akasha-krónikákhoz vezet. Kérjünk engedélyt a belépésre, és várjunk egy jelre, hogy szívesen látott vendégek vagyunk.
 5. Nyissuk ki az ajtót és lépjünk be az Akasha-krónikákba. Lehet, hogy egy könyvtárat, egy irattárat vagy bármilyen más helyet látunk, amely számunkra az Akasha-krónikákat jelenti. Fedezzük fel a helyet és keressünk egy könyvet vagy egy tekercset, amely tartalmazza múltbeli életünk információit.
 6. Nyissuk ki a könyvet vagy a tekercset és olvassuk el vagy nézzük meg múltbeli életünk történetét. Figyeljünk olyan részletekre, amelyek kiemelkednek számunkra, mint például nevek, dátumok, helyek, események, érzelmek vagy leckék.
 7. Amikor befejeztük múltbeli életünk történetének olvasását vagy megtekintését, köszönjük meg az Akasha-krónikáknak, hogy hozzáférhettünk hozzájuk. Csukjuk be a könyvet vagy a tekercset és tegyük vissza a helyére.
 8. Lépjünk ki az Akasha-krónikákból az arany ajtón keresztül és csukjuk be magunk mögött.
 9. Köszönjük meg a négy arkangyalnak segítségüket és útmutatásukat, és kérjük őket, hogy áldjanak meg minket gyógyító energiájukkal.
 10. Nyissuk ki a szemünket és szánjunk időt arra, hogy feldolgozzuk azt, amit megtanultunk múltbeli életünkből. Írjunk le bármilyen betekintést vagy üzenetet, amely jött hozzánk rituálénk során.
Angyalmágia segítségével hozzáférni az Akasha-krónikához
Angyalmágia segítségével hozzáférni az Akasha-krónikához

Rafael arkangyal spirituális gyógyító ereje

Az arkangyalok közül az egyik, aki segíthet nekünk gyógyítani múltbeli életeinket, Rafael arkangyal. A neve azt jelenti héberül: “Isten gyógyít” vagy “Isten meggyógyított”. Ő a gyógyítók, utazók, orvosok, nővérek, gyógyszerészek és mindenki védőszentje, aki gyógyulásra szorul.

Rafael arkangyal a zöld színnel és a levegő elemmel van összekapcsolva. Egy botot vagy egy caduceust (az orvoslás szimbólumát) és néha egy halat (a gyógyítás szimbólumát) visz magával. Bármilyen fizikai, mentális, érzelmi vagy spirituális betegséget meg tud gyógyítani isteni fényével.

Néhány olyan mód, ahogyan Rafael arkangyal segíthet nekünk gyógyítani múltbeli életeinket:

 • Megtisztíthatja auránkat minden negatív energiától vagy kötődéstől, amelyet örököltünk múltbeli életeinkből.
 • Meggyógyíthatja csakráinkat (energiaközpontokat) és kiegyensúlyozhatja energiánk áramlását.
 • Meggyógyíthatja sejtemlékezetünket minden traumától vagy kártól, amelyet elszenvedtünk múltbeli életeinkben.
 • Meggyógyíthatja kapcsolatainkat lelki társainkkal, lelki családunkkal vagy lelki csoportunkkal, akikkel találkoztunk múltbeli életeinkben.
 • Meggyógyíthatja karmánkat és segíthet nekünk megoldani minden karmikus problémát vagy adósságot, amelyet felhalmoztunk múltbeli életeinkben.
 • Meggyógyíthatja lelkünket és segíthet nekünk összhangba kerülni lelkünk céljával és küldetésével.

Rafael arkangyal gyógyító erejének meghívásához használhatjuk a következő imát:

“Rafael arkangyal, most hívom téged. Kérlek, vegyél körül smaragdzöld gyógyító fényeddel és tölts el gyógyító energiáddal. Kérlek, gyógyíts meg minden sebtől vagy hegétől, amelyet múltbeli életeimben szereztem. Kérlek, gyógyíts meg minden fizikai, mentális, érzelmi vagy spirituális fájdalomtól, amelyet múltbeli életeimben szenvedtem el. Kérlek, gyógyíts meg minden karmától vagy karmikus adósságtól, amelyet múltbeli életeimben halmoztam fel. Kérlek, gyógyíts meg minden akadálytól vagy korlátozástól, amely megakadályoz abban, hogy a legjobb életemet éljem. Kérlek, gyógyíts meg minden szinten és minden módon. Köszönöm, Rafael arkangyal, a gyógyító erődet. Ámen.”

Hogyan engedjük el a múltat?
Hogyan engedjük el a múltat?

Hogyan engedjük el a múltat?

A múlt elengedése nem mindig könnyű, különösen akkor, ha valaki vagy valami megbántott, elárult vagy megrongált minket. Azonban a múlton való ragaszkodás is többet árthat nekünk, mint használ. Beragaszthat minket egy harag, neheztelés, bűntudat vagy sajnálat ciklusába. Megakadályozhat minket abban, hogy továbblépjünk és élvezzük a jelen pillanatot. Hatással lehet egészségünkre, boldogságunkra és jólétünkre is.

Ezért fontos megtanulnunk, hogyan engedjük el a múltat és megbocsássunk magunknak és másoknak. A megbocsátás nem jelenti azt, hogy jóváhagyjuk vagy elfelejtjük, ami történt. Azt jelenti, hogy elengedjük a múlthoz kötődő negatív érzelmeket és gondolatokat, és békét választunk a fájdalom helyett.

Néhány előnye a múlt elengedésének:

 • Felszabadíthat minket a múlt terhétől és könnyebbé és boldogabbá tesz minket.
 • Lehetővé teheti számunkra, hogy begyógyítsuk sebeinket és visszaállítsuk egészünket.
 • Megnyithatja előttünk az új lehetőségeket és lehetőségeket.
 • Javíthatja kapcsolatainkat magunkkal és másokkal.
 • Növelheti önértékelésünket és önbizalmunkat.
 • Fokozhatja spirituális növekedésünket és kapcsolódásunkat.

Nyolc módja annak, hogy elengedjük a múltat:

 1. Ismerjük el érzéseinket és fejezzük ki őket egészséges módon. Leírhatjuk őket egy naplóban, beszélhetünk egy baráttal vagy egy terapeutával, vagy használhatunk kreatív csatornákat, mint például a művészet vagy a zene.
 2. Gyakoroljuk a hálaadást azért, amit megtanultunk múltbeli tapasztalatainkból, és hogyan formáltak minket azzá, akik ma vagyunk.
 3. Gyakoroljuk az önszeretetet és az önsajnálatot. Bánjunk magunkkal kedvesen és gyengéden. Emlékeztessük magunkat arra, hogy nem vagyunk hibáink vagy kudarcaink. Értékes és méltó emberek vagyunk, akik boldogságot és szeretetet érdemelnek.
 4. Gyakoroljuk a tudatosságot és a meditációt. Koncentráljunk a jelen pillanatra és arra, ami most történik. Engedjük el minden gondolatot vagy aggodalmat a múltról vagy a jövőről. Lélegezzünk mélyen és nyugodtan.
 5. Gyakoroljuk az állításokat és a pozitív gondolkodást. Cseréljük le minden negatív gondolatot vagy hiedelmet, amely a múltunkhoz köt minket, pozitív gondolatokkal vagy hiedelmekkel, amelyek erősítenek és inspirálnak minket. Például: “Nem vagyok elég jó” helyett “Eléggé jó vagyok”. “Senki sem szeret engem” helyett “Sokan szeretnek engem”.
 6. Gyakoroljuk a megbocsátást magunknak és másoknak. Mondjuk el magunknak vagy annak a személynek, aki megbántott minket, hogy megbocsátunk neki és elengedjük a múltat. Kérjük az angyalokat, hogy segítsenek nekünk megbocsátani és elengedni. Érezzük, ahogy a szívünkben teret nyer a béke és a szeretet.
 7. Tegyük meg a szükséges lépéseket a múlttal való lezárás érdekében. Ez lehet egy bocsánatkérés, egy elismerés, egy jóvátétel, egy levél, egy beszélgetés vagy bármi más, ami segít nekünk lezárni a múltbeli ügyeket. Ne halogassuk el ezeket a lépéseket, hanem tegyük meg őket minél hamarabb.
 8. Engedjük el a múltat és fordítsuk figyelmünket a jelenre és a jövőre. Hagyjuk abba a múlton való rágódást és aggodalmaskodást. Fogadjuk el, hogy a múlt már nem változtatható meg, de a jelen és a jövő rajtunk múlik. Tervezzük meg álmainkat és céljainkat, és tegyünk meg mindent azért, hogy megvalósítsuk őket.

Minden, ami lehúzó, visszatartó érzés, a saját haladásunkat gátolja

A bűntudat, elhagyatottság, veszteség érzet, lelki ismeret furdalás és hasonló múltbéli életesemények energetikai lenyomatai, lecsökkentik a rezgési frekvenciánkat, és a tudatunkat a régi energiákban tartják.

Angyalmágia - A múlt elengedése a négy arkangyal segítségével
Angyalmágia – A múlt elengedése a négy arkangyal segítségével

Ha a múlt által okozott sebek miatt mélyponton vagyunk, hathatós segítséget nyújthat a következő meditáció, amelyet a négy arkangyal segítségével végezhetjük el.

Angyalmágikus varázsrituálé a múlt elengedésére

Előkészületek a múltat elengedő angyalmágia-rituáléhoz

Sóból, mécsesekből, kristályokból vagy a Forrásból lehívott fehér tűz energiájából alkossunk egy kört, óra járásával megegyező irányban, keletről kezdve. Haladóknak elég, ha csak a Forrásenergiával húzzák meg a kört.

A szertartás gyakorlati lépései, hogy elengedjük a múltat angyalmágia segítségével

Üljünk le vagy álljunk a kör közepébe, arccal kelet felé.

Imádkozzunk az IstenNőhöz és kapcsolódjunk össze a forrással, lehorgonyozva a fehér fény oszlopot, Mennyei fényforrásból az IstenAnya fényforrásáig kiterjedően. Gyújtsunk meg egy gyertyát, a gyertya lángjában pedig vizualizáljuk önmagunkat, amint a tűz megtisztít.

A négy arkangyal behívása

Egymás után hívjuk be a négy arkangyalt. Addig ne hívjuk be a következő arkangyalt amíg nem érezzük, hogy az energiája a körben lehorgonyzott.

A négy arkangyal behívása
A négy arkangyal behívása

A négy arkangyal behívása vizualizáció segítségével

Rafael arkangyal (arany aurás zöld színt képzeljünk el)

„Rafael arkangyal, hívlak téged szólítalak téged,
hass át engem most egészen,
kelet felől a levegő elem erejével,
bontsd le rólam a múlt megkötő energiáit,
és szabadítsd fel, hogy újra a most középpontjában éljek.”

Mihály arkangyal (indigókék aurás sárga szín)

„Michael arkangyal, hívlak téged szólítalak téged,
hass át engem most egészen,
dél felől a tűz elem erejével,
bontsd le rólam a múlt megkötő energiáit,
és szabadítsd fel, hogy újra a most középpontjában éljek.”

Gábriel arkangyal (hófehér aurás narancssárga szín)

„Gábriel arkangyal, hívlak téged szólítalak téged,
hass át engem most egészen,
nyugat felől a víz elem erejével,
bontsd le rólam a múlt megkötő energiáit,
és szabadítsd fel, hogy újra a most középpontjában éljek.”

Uriel arkangyal (lila aurás vörös szín)

„Uriel arkangyal, hívlak téged szólítalak téged,
hass át engem most egészen,
észak felől a föld elem erejével,
bontsd le rólam a múlt megkötő energiáit,
és szabadítsd fel, hogy újra a most középpontjában éljek.”

Most összpontosítsunk a szívcsakránkra és képzeljünk oda két egymásba fonódó háromszöget, amely a kiegyensúlyozott szívcsakrát jelképezi.
Maradjunk így mindaddig, amíg nem érezzük, hogy sikerült elengedni a múltat és felszabadultan ismét önmagunk vagyunk, pozitív gondolatokkal feltöltődve.

Köszönjük meg az arkangyaloknak, és bontsuk le a kört visszafelé, az óra járásával ellentétes irányba.

Forrás: tarsasag.org

Index