Skip to content

Csakratisztítás az angyalok segítségével

Ismerd meg a csakrákat befolyásoló félelmek és a csakrákhoz rendelt angyalokat, akik segítenek megtisztítani az energiarendszered!

Az angyalok segíthetnek az energiarendszered tisztán tartásában is. Hét szín, hét hang, hét tanulság tartozik hozzájuk.

A csakrákról és a bennünk zajló energetikai folyamatokról nem lehet eleget tudni.

Sőt, remélem egyszer csak kevésnek bizonyul a szó, és a megtapasztalás mezejére lépsz. Akárhányszor úgy érzed, lehangolt, fáradt vagy jusson eszedbe, hogy energetikai rendszered tisztításra szorul.

Nem feltétlenül kell egyedül elvonulnod, vagy behunynod a szemed. Ne halogasd azért a csakratisztítást, mert elfoglalt vagy. Számos programot elvégezhetsz akár fogmosás, zuhanyzás, vagy bevásárlás alkalmával.

Csak el kell határoznod, és a tettek mezejére lépned!

Az elhatározás önmagában kevés. Cselekvés nélkül hamvába hull.

Csakratisztítás az angyalok segítségével
Csakratisztítás az angyalok segítségével

Energiarendszerünk automatikusan felfrissül és tisztul erdei séták alkalmával, egy csónakon ringatózva, vagy alvás közben is.

A nap egyéb pillanatában elég, ha elképzelsz egy fényes, gyémánt-fehér fényt, mely megtisztítja a csakráidat, vagy a zuhanyból áradó vízre úgy tekintesz, mint az Univerzum megújító erejére, amely minden sejtedből eltávolítja az alantas energiamintákat, a stresszt, a félelmeket és a napi aggodalmaidat.

Helyette pedig tested minden parányi alkotóelemét eltölti a tiszta égi energia.

A csakrákat tekinthetjük olyan erőközpontoknak, melyek harmonikus működésük esetén transzformátorokként alakítják át a szervezet és a kozmosz energiáit, és azokat így közvetítik egymás felé.

A hét főcsakra a szivárvány hét színével közel megegyező rezgéstartományban működik, sőt rezgése a zenei skála egyes hangjaival is megegyezik. Ezért segít sokaknak a zenehallgatás az ellazultság megtapasztalásában.

A hét főcsakra a szivárvány hét színével közel megegyező rezgéstartományban működik
A hét főcsakra a szivárvány hét színével közel megegyező rezgéstartományban működik

Lelki összhang hiányában csakráink, vagyis erőközpontjaink rezgésszáma megváltozik: túlpörögnek, vagy lelassulnak, amit a szellemi látók színváltozásként észlelnek. Ezek a változások hatással vannak az étertestre, illetve azon keresztül a fizikai testre is, így idővel szervi panaszokat, betegségeket is előidézhetnek.

Szeretnéd megtudni, hogy a párod, vagy a kiszemelted valóban az Ikerlángod-e? Készítettünk erre egy ikerláng tesztet, kattints ide!

Amint megtisztítod az egyes csakrákhoz tartozó gondolataidat és érzéseidet az energia áramlása, a szervezet energiaellátása helyreáll, és életbe léphetnek az öngyógyító mechanizmusok.

Csakrákat befolyásoló félelmek és hozzárendelt angyalok

7. Koronacsakra – A személyazonosság elvesztésétől való félelem – Zadkiel Arkangyal
6 . Harmadikszem-csakra – Szellemi élményektől való félelem – Gábriel Arkangyqal, Jofiel Arkangyal
5. Torokcsakra – Az igazság kimondásától való félelem – Mihály Arkangyal
4. Szívcsakra – A szeretettől való félelem – Hamuel Arkangyal, Rafael Arkangyal
3. Napfonatcsakra – A visszautasítástól való félelem – Uriel Arkangyal, Mihály Arkangyal
2. Szakrálcsakra – Az intimitástól való félelem- Hamuel Arkangyal, Gábriel Arkangyal
1. Gyökércsakra – Anyagi léttől való félelem – Szandalfon Arkangyal

Az arkangyalok és angyalok bizonyos csakrákkal különleges kapcsolatban állnak.

Elég kérni őket, hogy segítsenek energiaközpontjaid megtisztításában. Akár itt és most olvasás közben elvégezheted a csakratisztítást az angyalok közreműködésével.

Hogyan végezd a csakratisztítást az angyalok segítségével?

Kövesd végig az alábbi kilenc pontot, hogy megtisztíthasd a csakráidat az angyalok ereje és segítsége által!

 1. Helyezkedj el kényelmesen… összpontosíts a testedre… képzeld, amint lábaidból gyökerek nőnek, és a föld közepével biztos kapcsot hoznak létre. Majd képzeld azt, hogy fejtetődből egy kábel indul felfelé az égbe, olyan mint az űrhajósok életmentő kábele. Ezen a csatornán keresztül gyógyító fény áramlik testedbe, a Forrás energiája. (Ha nem érzed, hogy elméd kezdi kiüríteni magából a fecsegést, úgy ismételd a 4-2-4-2 számjegyeket!)
 2. Összpontosíts a légzésedre… lassan és mélyen lélegezz, így egyre lazábbnak érzed magad. Minden kilégzéssel hagyd távozni a testedből a feszültséget, az aggodalmaskodást… Tudatosítsd a gyökér csakra helyét (a hátgerinc alsó végénél, a farkcsontnál helyezkedik el), és mondd az alábbi kérést:
 3. „Kérlek Szandalfon Arkangyal, tisztítsd és gyógyítsd meg gyökér csakrámat, és segíts abban, hogy biztonságban és a földhöz kötődve érezzem magam.”

  Kérlek Szandalfon Arkangyal, tisztítsd és gyógyítsd meg gyökér csakrámat
  Kérlek Szandalfon Arkangyal, tisztítsd és gyógyítsd meg gyökér csakrámat
 4. Most összpontosíts a második csakrára (az alhastól a köldök területéig tart, gyakorlatilag a nemi szerveknél található) és kérd Hamuel Arkangyal és Gábriel közreműködését, hogy megtisztítsák, és optimális szintre töltsék ezt a csakrádat.
 5. A harmadik, vagyis napfonat csakra kissé a gyomorszáj alatt helyezkedik el. Hívd Uriel Arkangyalt, hogy hasi idegközpontodat töltse fel békével és nyugalommal, szabadítson meg a belső nyugtalanságtól.
 6. A negyedik csakra a mellkas közepén, a szívnél található. Kérd Hamuel Arkangyalt, hogy töltse el szívedet a tiszta, feltétel nélküli szeretet örömével. Engedd szívedbe Rafael Arkangyalt is, hogy a gyógyítás színével árassza el energiaközpontodat és gyógyítsa be legmélyebb sebeidet.
 7. Most összpontosíts az ötödik csakrára, mely a torkodnál található és hívd Mihály Arkangyalt, aki képessé tesz szembenézni az igazsággal és ki is fejezni azt. Addig maradjon itt figyelmed, amíg érzed az energia forgását. Aztán tudatosítsd a harmadik szemedre, a homlokod közepén, a két szemöldök között. Érezd, hogy felnyílik ez a terület, miközben felébrednek megérzéseid.
 8. Kérd Gábriel és Jofiel Arkangyalokat, hogy fejtsék ki hatásukat e csakrák tisztulása érdekében. Tiszta elmét és világos látásmódot is kérhetsz tőlük. Végül koncentrálj a fejed tetején elhelyezkedő korona csakrádra és hívd Zadkiel Arkangyalt. Az ő magas szintű rezgése gyorsítja szellemi fejlődésedet.
 9. Lélegezd be az angyalok szeretetét és fényét. Érezd, hogy a mennyei fény szabadon árad szét egész lényedben.

Ugye milyen más minden?

Jegyezd fel esetleg, amit tapasztaltál, amilyen gondolat felmerült a fejedben.

Az angyalok sokféle módon próbálják eljuttatni üzeneteiket.

Véletlen elcsípett rádióriport, egy kép a tévében, egy sor valamelyik könyvben, illatok, ízek, borzongatás és még sorolhatnám. Hetente egyszer nagyon hatékony lehet ez a csakratisztítás, de akkor is megtisztítanak, ha egyszerűen arra van érkezésed, hogy felsóhajts és kérd: „tisztítsátok meg drága angyalok a csakráimat és harmonizáljátok energetikámat”.

Akarsz többet tudni a csakrákról? Kattints ide!

Forrás: aureion.hu

Kiegészítette és pontosította: Aureion

Képek forrása: pexels

Index