Skip to content

Karácsony előtti angyali üzenet Neked: Kövesd a megérzéseidet!

Karácsonyra készülődvén mindig kövesd a megérzéseidet.

Legyél jó véleménnyel magadról, és kövesd a belső útmutatásodat. A játékosság jó időbefektetés, mivel felfrissíti az energiaszintedet, és javítja a hangulatodat.

Tegyél meg bármit, amire elhivatottságot érzel belső útmutatásod alapján, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem lesz eredménye.

Kövesd a megérzéseidet!

Örömteli nevetésed, önkifejezésed és testbeszéded csodálatos! A valóságos keresztelő akkor fog végbemenni, mikor megtanultad, hogyan kövesd az isteni tervet, és hogyan cselekedjél az iránta való bizalomból.

Otthon érezzük magunkat, a helyünkön, beágyazódva és biztonságban, vagy ellenségesnek és hidegnek látjuk környezetünket? Lényednek csak egy kis része jelenik meg az élet színpadán, és merészkedik ki a világba; valamit elfogad ezért, és így része a végtelen alkotó körforgásnak.

Gyakran erősítsd meg, hogy szeretnek téged és szeretetre méltó vagy.

A feszültség a félelemből fakad, amelynek alapja a következő aggodalom: „Talán nem kapom meg!” Azt üzenik az Égiek, hogy hamarabb, mint gondolnád létrejöhet az, amit már huzamosabb ideje szeretnél megvalósítani.

Legyél nyitott, amikor az IstenNő segítsége rendhagyó, csodálatos módon megvalósul az életedben. Hosszú ideje jársz tudattalanul is a Fény útján, ezért gyakran magányosnak érezheted magad, másnak, mint a többiek. Ezért kérj egy pegazust, hogy segítsen sem most, sem később legyen gondod a mindennapi kenyérre.

Ne töprengj a jövőn aggodalmaskodva, mert a jelen az, ahol változtatni lehet.

Az IstenNő és az angyalok azt akarják, hogy tudd: Az Égiek meghallgatták az imáidat.
Mint mindenkinek, neked is sok lelki társad van: olyan létezők, akikkel valamiféle titokzatos lelki kapcsolatban és életútban osztozol. Az angyalok megnyitották előtted a kapukat, és most itt az idő, hogy lépj.

Elnyomott harag és más érzelmi mérgek akadályozzák a lelki és testi salak kiürülését szervezetünkből, és ez lelkileg és testileg is megterhelő számunkra. Nagy bátorság szükséges Anael arkangyal szellemi tűzkeresztségéhez. Kozmikus gyökereink, lelkünk bölcsője most különböző módokon, tudatosulhatnak bennünk.

Szabadulj meg a boldogtalanság, örömtelenség és megbénult kreativitás képzeleteiből, és lépj be az isteni szeretetbe és örömbe.

A szív csak akkor gyógyulhat meg, ha a megbocsátás szétoszlatja a gyűlöletet, keserűséget, dühöt és félelmet.

A lelki társak azzal a céllal testesülnek meg, hogy a kölcsönös spirituális és személyes fejlődés érdekében találkozzanak egymással. Megérdemled, hogy olyan kapcsolatban élj, amelyben kölcsönös megbecsülés és vonzódás uralkodik.

A kibékülésnek az a célja, hogy eljussatok a gyógyuláshoz és a múlt lezárásához, ami után jobban megérted majd magadat. Az angyalok emlékeztetnek rá, hogy a partnered (mint mindenki) Isten szent gyermeke. Bár nem a te dolgod, hogy megváltoztasd a partneredet, hogy igazodjon a te spirituális utadhoz, megerősítéseid, imáid és vizualizációid pozitív hatással lehetnek mindkettőtökre és a kapcsolatotokra is.

Figyelj oda, ne vedd át a negatívitást más emberek félelmeiből, hiszen az Égiek munkálkodnak a fátyol mögött, és mindennek a lehető legjobb vége lesz. Valóban élvezd azt az időszakot, amíg a régóta dédelgetett terveid megtörténnek. Ahogy a szándékaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi levélben ott az egész lombkorona.

Írd a szívedbe a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Megérdemlem az egészséget.

A Karácsony eredetéről itt olvashatsz többet.

Index