Skip to content

Válaszd ki, melyik elefánt hozzon szerencsét és mondjon el pár titkot Neked!

Az elefánt sok kultúrában a szerencse szimbóluma, amely vonzza a bőséget, a hosszú és bölcs életet.

Ezenkívül az elefánt fajtája is tükrözheti az életed és a lelkiséged jellemzőit.

Válaszd ki a kedvenc elefántodat az alábbi hat közül, majd fedezd fel annak jelentését és Neked szóló üzenetét!

Válaszd ki, melyik elefánt hozzon neked szerencsét!
Válaszd ki, melyik elefánt hozzon neked szerencsét!

1. Elefánt: Nyugodt és harmonikus

Aki az első elefántot választja, elkülöníti magát azoktól a személyektől, akik haragosak. Célja, hogy harmóniát, egyensúlyt és békét találjon az életében, ezért csendes, békés munkahelyeket, kapcsolatokat, helyeket és tevékenységeket keres.

El akarod kerülni a konfliktusokat és a konfrontációkat, ezért néha elhallgatod, hogy mit érzel, vagy akarsz kifejezni.

Ha valami kellemetlenséget okoz, és változtatni szeretnél, akkor elengedhetetlen, hogy kiszélesítsd a látótered. A béke megtartása csodálatos, de ne felejtsük el, hogy a párbeszéd során a kapcsolatok épülnek. Beszélgetés másokkal, a bizalom és a megértés kötelékei segítenek abban, hogy növekedj az életedben. Ajánlott olvasmány: a siker titka.

2. Elefánt: Tökéletességre törekvő és idealista

Aki a második elefántot választja, olyan személy, aki kiemelkedik tökéletességében az élet minden területén: munka, otthon, kapcsolatok stb.

Nagyon világos és pontos ötleteid és gondolataid vannak arról, milyen legyen a világ. Ami nem illik bele a tökéletes idealista világodba, azt meg szeretnéd változtatni. Olyan embereket és helyzeteket próbálsz keresni, amelyek illeszkednek idealizált valóságodhoz.

A fő kihívás az, hogy elfogadjuk, hogy annyi a valóság és a létezés, ahogyan vannak emberek a világon.

Az életedben elért nagyszerű eredmények a megértésből és nem a menekülésből fognak születni. Ha van valami, ami zavar, emlékezz, a párbeszéd és a megértés javíthat emberi kapcsolataidon, és segít boldogabbá és gazdagabbá válni. Így jobb eredményeket érhetsz el, és életed nyugodtabbá és boldogabbá válik. Ajánlott olvasmány: az egó legnagyobb trükkje.

3. Elefánt: Elővigyázatos és szervezett

Aki a harmadik elefántot választja, olyan érzékeny és óvatos személyként jellemezi magát, mint aki folyamatosan törekszik a biztonság (mind gazdasági, mind fizikai) megteremtésére. Ez teszi lehetővé a számára, hogy életének minden aspektusában megbirkózzon a kihívásokkal.

Rengeteg időt töltesz a jövőre gondolva, és hogy miként fogsz vele szembenézni.

Az összes lehetséges kockázatot át szoktad gondolni, miközben fel kéne ismerned, hogy a jövő csak a gondolataid előrejelzése, és hogy kizárólag az létezik, ami itt és most jelen van. Képzelj el valami szépet, jót, boldogat, szervezd úgy az életed, hogy ez meg is valósuljon az életedben, és látni fogod, hogy az életed napról napra nyugodtabbá válik, miközben eléred a legnagyobb eredményeket. Ajánlott olvasmány: a nyugalom lépései.

4. Elefánt: Lelkes és álmodozó

Aki a negyedik elefántot választja, úgy jellemzi magát, mint vidám, vállalkozókedvű és nagyon aktív ember. Szeret utazni, tanulni, vásárolni, szórakozni és éttermekbe járni, és mindig szem előtt tart egy új tervet.

Az intenzív és rendkívüli folyamatos keresés hosszú távon kimerítő.

Mindig impulzusokat akarsz kapni az élettől, és éppen ebben van a veszély. Nyitott vagy a kihívásokra, de mivel mindenbe túl nagy energiát fektetsz be, hamar kimerülsz. A legfontosabb kihívás az, hogy megtanuld, hogy amikor teljesség van jelen van az életedben, nem lesz szükséged többé a folyamatos élménykeresésre. A békés és boldog élet titka az egyszerűség örömének felfedezésében rejlik. Ajánlott olvasmány: a spiritualitás takarítás titka.

5. Elefánt: Érzelmes és érzékeny

Aki az ötödik elefántot választja, úgy jellemzi magát, mint aki nagyon érzelmes és érzékeny ember. A románcot, az érzéseket és az életet olyan emberekkel szeretné megélni, akik társaságot, támogatást jelentenek és védelmezik.

Gyakorta kreatív vagy és ez rajta hagyja a nyomát mindenen, amit csinálsz vagy a helyen, ahol élsz.

Néha a különleges látásmód, az élet értelmezése és megélése miatt érzel, hogy senki sem képes teljes mértékben megérteni. Ha ez megtörténik, ne felejtsd el, hogy valódi és hiteles embernek születtél, és nem azért élsz, hogy másoknak megfelelj. Éld az életed, járd az utad, maradj hű az elveidhez, és minden nap egy csodálatos új kaland lesz a számodra! Ajánlott olvasmány: Az ölelés szakrális-mágikus csodája.

6. Elefánt: Hűséges és feltétel nélküli

Aki a hatodik elefántot választja, úgy jellemzi önmagát, mint szerető, kedves embert, aki feltételek nélkül fordul a másik ember felé. Szeret segíteni feltétel nélkül és különböző módokon, anélkül, hogy bármit is kérne cserébe. Az ilyen ember természetéből fakad, hogy segítsen másokon.

Ha csalódsz valakiben, akkor nagyon begubózol.

Ha elveszíti a bizalmát valaki a szemedben, akkor visszavonulsz, és hatalmas falakkal szigeteled el magad. Életedben a fő kihívás az, hogy fogadd el, amit adnak a segítségért cserébe Neked az emberek!

Ha nő vagy, a női energiáiddal foglalkozz, ne hagyd magad elnyomni senki által. Az élet kulcsszava az egyensúly: a segítség csodálatos, de mielőtt mindent megadnál másnak, győződj meg róla, hogy a Te igényeid teljesülnek-e. Ne felejtsd el, hogy senki nem adhat olyat, ami hiányzik az életéből. Ajánlott olvasmány: Mérgező barátok.

 

forrás: lostest.com

Fordította: Aureion

Index