Skip to content

Tanulj meditálni, most díjmentesen, három alapvető Tau-meditációval

Minden meditáció alapja a test és a tudat ellazítása. Ez a három alapmeditáció segít abban, hogy megtanulj ellazulni, elengedni a zavaró hatásokat és azt, hogyan utazz a szívteredbe, a Belső Szentélyedbe.

Az első Tau-meditáció egy negyed órás gyakorlat, amely megtanít arra, hogyan relaxálj, lazítsd el magad és így felkészülhetsz a tényleges meditációra.

Az Ellazulás gyakorlata

A későbbiek során az Ellazulás gyakorlata már sokkal gyorsabban fog menni, ha minden nap gyakorlod.

Forrás: tauportal.hu

A meditáció hatékonysága részben attól függ, mennyire tudjuk a tudatunkat függetleníteni a környezettől.

Az Átengedés Gyakorlata

Az Átengedés Gyakorlata öt és fél perces gyakorlat. A célja az, hogy képessé válj függetleníteni magad a környezetedből érkező hatásoktól, másrészt fel is tudd használni azokat a hatékonyabb meditáció érdekében.

Ezt a gyakorlatot, az Ellazulás gyakorlatával együtt, minden nap végezd el legalább egyszer, amíg végül ösztönössé válik.

Forrás: tauportal.hu

Az Utazás a Belső Szentélybe a legelső utazás, amit szükséges megismerned, ha a boldogság és a teljes élet a célod.

Utazás a Belső Szentélybe

Ezúttal a Belső Szentélyedbe vezetlek el a meditáció során és megismerheted a saját szív teredben, a belső szentélyedben való alapvető misztikus munkákat, amely által jobban kapcsolódhatsz Önvalóddal

Ezt az utazást, az Átengedés gyakorlatával és az Ellazulás gyakorlatával együtt, minden nap végezd el legalább egyszer, amíg végül ösztönössé válik.

Forrás: tauportal.hu

 

Index