Skip to content

Tarot Iskola 13: Nagy Arkánum X. A Szerencsekerék

A Tarot Iskola tizenharmadik írása a Tarot Nagy Arkánumának tizedik lapjával, A Szerencsekerékkel foglalkozik.

A Tarot Iskola anyagait itt olvashatod.

Aszerint, hogy miként nézünk szembe sorsunkkal, a kártya vagy tehetetlenségünkre és gyámoltalanságunkra, vagy arra az élettapasztalatra utal, mely fejlődésünket és érésünket segíti.

A történések szintjén gyakran olyan helyzeteket mutat a sors Kereke, melyek folyamatát egyelőre nem vagyunk képesek befolyásolni.

A Kerék leszálló oldala azt jelenti, hogy terveink egyszerűen nem sikerülnek, Az időjárás, a közúti forgalom, a repülőtéri sztrájk, a tárgyak bosszúja vagy más „magasabb rendű erő” megsemmisíti terveinket.

Az Idő Kereke ekkor azt mutatja, hogy (még) nincs itt az ideje szándékunk megvalósításának.

A többi helyen lévő kártya ebben az esetben értékes útmutatásokkal szolgál arra, hogyan jutunk el a Kerék másik, felszálló oldalára. Ez szerencsés, kellemes, sőt meglepő változásokat jelent.

Tarot Iskola 13: Nagy Arkánum X. A Szerencsekerék
Tarot Iskola 13: Nagy Arkánum X. A Szerencsekerék

X. A SZERENCSEKERÉK (The Fortune)

Szaturnusz – Tanítás

Kulcsszavak:

Jupiter ; új kezdet, terjeszkedés, kreativitás, nagy áttörés ; önmegvalósítás ; váratlan szerencse, gyarapodás

Jelzések:

Ha nem történnek csodák az életedben, akkor valami nincs rendben! Nagy áttörés lehetősége előtt állsz! Használd ki a pillanatot.

Akarsz többet tudni?

Vegyél részt a Bevezetés a Tarot Arkánumába – online kurzuson és megismerheted a Tarot izgalmas eredetét, a Tarot titkait, belső rendszerét, logikáját és elsajátíthassák a használatához szükséges alapvető tudást.

Ha vonzanak a titokzatos, míves Tarot lapok, régóta érzed a hívást, hogy megismerd ezt a különleges rendszer, de eddig nem találtál megfelelő tanfolyamot vagy könyvet,

Ha érzed, tudod, szívtudatossággal akarod jobban megismerni önmagad és a közeljövőt, akkor a Bevezetés a Tarot Arkánumába online tanfolyam Neked való!

Bevezetés a Tarot Arkánumába – online tudásanyag
Bevezetés a Tarot Arkánumába – online tudásanyag

https://tauportal.hu/tarot-arkanuma-bevezetes/

 

Index