Skip to content

Unikornisok üzenete Neked a jövő hétre

Válassz egy kártyát a három közül, és este érkeznek a kihúzott kártyák, amiből megtudhatod, hogy mit üzennek Neked az unikornisok!

Az unikornisok arra emlékeztetnek bennünket, hogy kik is vagyunk valójában. Az angyalok a szívünkön, az unikornisok viszont a lelkünkön keresztül szólnak hozzánk.

Szarvuk egy isteni energiát sugárzó varázspálcához hasonló.

Bármerre irányítják, ez az energia gyógyító hatású, és nem csupán testünket és érzelmeinket, hanem a lelkünket is képes meggyógyítani. Az unikornisok még azokat a mély lelki sebeket is elsimítják, amelyektől esetleg már több életen keresztül szenvedünk. Ha készen állunk erre, az unikornisok segítségünkre lehetnek személyes, családi vagy akár országot érintő karmánk megtisztításában.

Csupán kérni kell őket, hogy segítsenek.

Ezek a csodálatos, nemes paripák felkutatják azokat, akikből sugárzik a fény, mert tovább látnak saját kicsinyes önmaguknál. Azokat az embereket keresik, akik mások megsegítésére és a világnak – még ha az annak csak egy kis szelete is – a jobbá tételére törekszenek.

Az unikornisok teljesítik a kívánságokat.

Az unikornisok segítenek, hogy kitartsunk elképzeléseink mellett; bátorságot és hitet öntenek belénk a kihívások és nehézségek idején. Megerősítenek és megszilárdítanak elhatározásunkban, méltósággal és vonzerővel ruháznak fel, hogy harcolhassunk az igazunkért.

A kártyák üzenete

1. Törekvés

Számodra nem léteznek korlátok, célozd a csillagokat.

Unikornisok üzenete Neked a jövő hétre: Törekvés
Unikornisok üzenete Neked a jövő hétre: Törekvés

Az unikornisok támogatnak, ha lenyűgöző szellemi magasságokba törekszel. Lehetőségeid végtelenek, ne félj hát merészet kívánni, hiszen az unikornisok segítik megvalósítani az álmaidat.

Megerősítés: Az unikornisok támogatják törekvéseimet.

2. Közelség

Unikornisod közel van hozzád.

Unikornisok üzenete Neked a jövő hétre: Közelség
Unikornisok üzenete Neked a jövő hétre: Közelség

A kártya azt jelzi, hogy unikornisod a közeledben van. Engedd, hogy szeretete megnyugtasson, és bízz csodálatos és bölcs lelki társad segítő erejében.

Megerősítés: Tudom, hogy unikornisom közel van hozzám.

3. Az unikornisok királynője

Szeretettel teli, együttérző és bölcs vagy.

Unikornisok üzenete Neked a jövő hétre: Unikornis királynő
Unikornisok üzenete Neked a jövő hétre: Unikornis királynő

Az unikornisok királynője egy nyitott szívű lény, akinek harmadik szeme és koronája van. Az isteni nőiség megtestesítője, és valódi bölcsességre és együttérzésre szólít fel.

Megerősítés: Tetteimet a bölcsesség és együttérzés vezérli.

Diana Cooper több nagy sikerű spirituális témájú könyv, mint például Az egyszarvúak csodája, A Little Light On Angels és a Fény angyalai kártyák elismert szerzője. A világban utazva arra tanítja és ösztönzi az embereket, hogy fedezzék fel és valósítsák meg valódi önmagukat.

Kiadja: Synergie Magyarország

 

Közreadtunk egy remek cikket a Hollóról, mint totemállatról.

Szerintünk az is érdekelni fog, feltéve, ha nem csak felszínes szórakozás Számodra az ezotéria, hanem valóban az életed része. Akkor vétek volna kihagyni!

Kattints ide, tetszeni fog a cikk 🙂

Index