Skip to content

2019.08.08. Megnyílt a Bőség Oroszlánkapuja: az elengedés fontossága a bőség megvalósításához

Augusztus nyolcadikán megnyílt a bőség, a gyarapodás, a manifesztáció Oroszlánkapuja.

A bőség megteremtése olyan folyamat, ami varázsütésre csak elindul – ám a folytatáshoz már sokkal több munka kell.

A jó hír az, hogy Te is beléphetsz az Áramlásba

A még jobb hír pedig az, hogy minél többet teszel magadért, annál erősebben és tisztábban kapod a visszajelzést.

Ha belépsz az Áramlásba, tényleg magukkal sodornak az események. Viszont nem vagy döglött hal, hogy sodródj a folyóval! Rajtad áll, mennyire gyorsan és meddig jutsz. Pihenni is megpihenhetsz bármikor.

2019.08.08. Megnyílt a Bőség Oroszlánkapuja: az elengedés fontossága a bőség megvalósításához
2019.08.08. Megnyílt a Bőség Oroszlánkapuja: az elengedés fontossága a bőség megvalósításához

Aki pedig két szalmaszálat sem hajlandó keresztbe tenni, az éljen nyugodtan tovább szegénységben, hiszen a szabad akarata szerint pontosan azt szeretné.

Hogyan lehet hatékonyabb a bőség áramlása az életedben?

Miután felismerted a bőség valódi természetét (erről itt és itt írtunk bővebben, itt pedig néhány bőséggyakorlatot találsz), bizonyosan ráébredtél arra is, hogy mennyi gátat, blokkot, tévhitet hordozol azzal kapcsolatban. Csoda, hogy szegényen élnek az emberek, ha állandóan a pénz hiányát teremtik meg, a kapcsolatok hiányát, az abúziv párkapcsolatokat, a szellemi sivárságot?

Mi azt mondjuk, hogy van az a szint, amikor a pénz már tényleg nem számít, mert mindig annyi jön be, amennyire szükségünk van, legyen szó bevásárlásról, új ruháról, egy színházi előadás megtekintéséről vagy egy külföldi utazásról. Van az a bőség-áramlás, amikor új és új, megerősítő kapcsolatok lépnek be az életbe, amikor az emberek segítenek és mi is segítünk, mert felismerjük, mikor lépünk be valaki életébe pontosan emiatt.

Az elengedés a megoldás

Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy elengedj mindent, ami visszahúz, visszaránt. Ahogy a belső blokkokat és láncokat feloldod, úgy gyorsul fel az Áramlás és úgy veszed észre, hogy a régi életedből egyre kevesebben maradnak melletted.

Elengedni a múlt árnyait

Az elengedés az egyik legnehezebb lépés eleinte, hiszen mindazt ki kell hajítsuk az életünkből, amikhez amúgy ragaszkodunk, de visszahúznak.

Olyan ez, mint a lomtalanítás – méghozzá olyan lomokkal, amikhez érzelmileg ragaszkodunk. Viszont már nem férünk tőle, nem használjuk, és amúgy sem tetszenek. Mégis ragaszkodunk hozzájuk.

Miért ragaszkodunk visszahúzó dolgokhoz?

Mert megszoktuk őket. Az életünk részei. Rengeteg minden más is épül rájuk. Fontosnak hisszük tehát.

Közben pedig visszahúznak, gátolnak és megnehezítik az életünket: hiedelmek, tévhitek, hamis programok, mi több, emberek, kapcsolatok, sőt akár a lakásunk vagy a munkahelyünk.

A pénz szabaddá tesz? Csak ha szabad vagy!

Sokan félreértik a bőséget (jellemzően a spiri „tanítók”, ezoterikus „gyógyítók”, akik megszállottan acsarognak a pénz ellen), és azt hiszik, az anyagi bőséget jelent. Itt írtunk erről bővebben, hogy mekkora tévedés! A bőség anyagi, lelki és szellemi bőséget, gyarapodást jelent.

Bárkivel megtörténhet, hogy egy átlagos életszínvonal jelenti neki az anyagi bőséget, miközben könyvek ezreit olvassa ki és szellempezsdítő vitaesteken vesz részt. Az ilyen ember nagyon is bőségben él – és arra használja az anyagi javait, amik igazán fontosak neki.

Más ember a társaságot kedveli, a lélekemelő eseményeket, a csodák megélését, az érzelemdús koncerteket, színházi előadásokat, filmeket. Az ilyen ember is bőségben él, ha mellette anyagilag nem is tartozik a gazdagok közé: lelki bőségben él.

A pénz egyébként sem tesz szabaddá. Nem ez a célja. Nem erre találták ki. Sosem ezt szolgálta! A pénz egy eszköz, arra, hogy elérjünk célokat. Ha viszont az eszköz megszerzése tesz rabbá minket, akkor maga a pénzkeresés válik gátló blokká!

A pénz beáramlásának növelése a szabadságunk növelésével erősíthető

Ez a lényeg: ahogy a gátló hiedelmeket, rabságban tartó, visszahúzó hitrendszereket, a blokkokat kioldod magadban, úgy válsz egyre szabadabbá tudatban – és ez kihat az egész életedre, az életed minőségére is. Márpedig minél szabadabb vagy, annál könnyebben áramlik be a pénz.

Miért? Mert már nem húzol fel falakat vele szemben!

2019 hármas jelszava: gyarapodás, áramlás és bőség!

Index