Skip to content

2022-es Tarot jóslás február első hetére (01.31-02.06.)

2022-es Tarot jóslás február első hetére (01.31-02.06.)

válassz egy Tarot kártyát megérzésed szerint, és a cikket tovább olvasva megtudhatod, hogy mit üzen február első hetére Neked a Tarot!

A mostani kirakás során összesen négy Tarot kártya közül választhatsz!

A Tarot sokkal erősebb, hatékonyabb és komolyabb eszköz az angyalkártyákhoz képest. Míg az angyalkártyáknál egy lapot húzunk egy kérdésre, a Tarot képes mélységeiben is feltárni a problémákat, megoldásokat.

Ehhez viszont szükséges tudni értelmezni is a lapok közös jelentését. A mai kirakással tehát bepillantást nyersz abba, hogy miként dolgoznak azok, akik a Tarot-t valóban használják.

Tarot jóslás Árnyvilág Tarot-ból
Tarot jóslás Árnyvilág Tarot-ból

A négy lap a következő:

Tarot jóslás Árnyvilág Tarot-ból
Tarot jóslás Árnyvilág Tarot-ból

Egyes:

Kelyhek Ásza

A Kelyhek Ásza a Tarot egyik legszerencsésebb kártyája. A többi Ásszal egyetemben a bennünk rejlő nagy lehetőséget mutatja, ami a legmagasztosabb beteljesüléshez vezethet. Ennek személyes jelentősége az illetőnek az élethez való viszonyától függ.

A kártya spektruma a külső sikerek feletti öröm, hála és elégedettség érzésétől a mindennel való egység megélésének legmélyebb boldogságáig terjed. Az előtérben kétséget kizáróan a szeretet áll, minden kifejezési formájában: felebaráti szeretet, szülői szeretet, érzéki, erotikus szeretet, önmagunk szeretete és az Isten szeretete.

Lásd meg, hogyan tudod jobbá tenni a jelened és jövődet! Kattints ide hozzá.

Kettes:

III Uralkodónő

Az Uralkodónő a természet mindig új életet adó kimeríthetetlen erejét testesíti meg. Az elevenséget, termékenységet, fejlődést és az új születését szimbolizálja.

Ő minden élet kiapadhatatlan forrása, jelzi kreativitásunkat és fogékonyságunkat, képességünket új impulzusok felvételére és újjáalakítására.

A fizikai valóság szintjén növekedést és termékenységet, lelki szinten művészi alkotóerőt, szellemi szinten ötletgazdagságot és találékonyságot, tudati szinten pedig a megismerés gyarapodását jelenti.

A szépség, melyet másokban látsz, és amely hozzájuk vonz, olyan szépség, amit te is magadban hordasz. Azon az úton vagy, hogy feltárd és kifejleszd nőiségedet. Lehet, hogy ez a megfelelő pillanat a megoldatlan anya-konfliktusok kielemzésére és megoldására.

Az Uralkodónő Tarot lapjáról itt olvashatsz többet.

Rajtad (is) áll, milyen lesz a holnapod. Kattints ide, ha erről többet akarsz tudni!

Hármas:

Botok Hatos

A Botok Hatos a győzelem, siker, hírnév és elismerés kártyája, ezzel kapcsolatban az öröm, az elégedettség, bizonyos esetekben az elégtétel kifejezője. Pontosabban a siker kihirdetését, a győzelem bejelentését mutatja.

Hétköznapi dolgokban utalás lehet jó, de lármás hírverés nélküli újdonságra. Feltétlenül utal azonban arra, hogy erőfeszítéseinket és fáradozásainkat siker koronázza. Bizonyos esetekben meglepő, „meg nem érdemelt” sikerre is utalhat.

A helyes önismeret kiemelten fontos! Akarsz erről többet tudni? Kattints ide!

Négyes:

Kardok Hármas

A kártya képi jelentése alapján könnyen értelmezhető egyoldalúan és elhamarkodottan, fájdalmas tapasztalat, különösen szerelmi bánat megjelenítőjeként. Ez ugyan a kártya fontos részaspektusa, de nem fő mondanivalója.

A Kardok Hármas jelentése mindenekelőtt az érzelmek ellenére hozott döntés. Hogy ezzel kérdéses cselekedetre utal, vagy a felszabadulásra, ez csak a kérdés háttere és a többi kirakott kártya értelmezése alapján ítélhető meg. Ha a zsarnoki értelem elnyomja az érzelmeket, a kártya üzenete nagyon megfontolandó. Mikor azonban értelmünk erejével szabadulunk ki a függőségből és a kétes szokások rabságából, fájdalmas, de szükségszerű lépésre utal.

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, indítottunk egy Tarot iskolát, amit itt érhetsz el!

Index