Skip to content

3 egyszerű módszer, hogy bőségre programozd az életed az angyalok segítségével

Az egész alkotó vizualizációs folyamat nagyon fontos része a bőségre programozás.

Ez azt jelenti, hogy megértjük vagy tudatosan elfogadjuk: az univerzum kifogyhatatlanul bőséges…

egy olyan bőségszaru, amelyben benne van minden, amire szíved valaha vágyhat, mind anyagi, mind érzelmi, mentális és szellemi síkon.

3 egyszerű módszer, hogy bőségre programozd az életed az angyalok segítségével
3 egyszerű módszer, hogy bőségre programozd az életed az angyalok segítségével

Minden, amire szükséged van vagy amit szeretnél, csak kérésedre vár; csak el kell hinned, hogy létezik, igazán vágyni rá. és örömmel elfogadni, és megkapsz bármit, amit szeretnél.

Ha mégsem kapod meg, amit szeretnél, annak az egyik leggyakoribb oka a „hiányra programozottság”. Ez egy olyan életszemlélet vagy hiedelemláncolat, mely valahogy így hangzik:

Nem jut mindenkinek… Az élet szenvedés…Erkölcstelen vagy önző dolog, ha valakinek sok van, miközben másoknak nem jut elég… Az élet kemény, nehéz, egy siralomvölgy… Keményen kell dolgoznod, és mindenért, amit kapsz, fel kell áldoznod valamit… Nemesebb és lelkibb dolog szegénynek lenni… és így tovább.

Mindezek téves hiedelmek

Alapjuk az, hogy nem értjük meg, hogyan működik az univerzum valójában, vagy félreértünk néhány fontos spirituális elvet. Ezek a hiedelmek nem válnak hasznodra, de senki máséra sem; egyszerűen csak megfosztanak mindannyiunkat attól, hogy felismerjük: a bőség és gazdagság minden síkon természetes állapotunk.

A jelenlegi időszakban sok ember számára az éhezés és a szegénység a valóság, de ezt a valóságot többé nem kell újra és újra létrehoznunk és állandósítanunk.
Tény az, hogy szellemi és anyagi javakból, bőven jut minden élőlénynek a Földön, ha hajlandóak vagyunk nyitottan közelíteni ehhez a lehetőséghez. Az univerzum bőséges, és mindannyian természettől fogva jólétre születtünk, anyagi és szellemi téren is.

Azok, akik világukat nem gazdagnak és bőségesnek tapasztalják meg, valamilyen szinten a hiányra programozottságban hisznek a bőség helyett. Tudatlanságuk miatt „bedőltek” a szegénység és szükség elkerülhetetlenségéről szóló általános hiedelemnek, és nem vesznek tudomást arról, hogy a teremtés végtelen ereje ott van mindannyiunk kezében (vagy inkább gondolkodásában).

Földünkkel kapcsolatban az az igazság, hogy végtelenül jó, gyönyörű és tápláló hely. Rossz csak abból eredhet, ha ezt nem értjük. A rossz (a tudatlanság) olyan, mint egy árnyék, nincs önálló léte, csak a fény hiányát jelzi. Nem oszlathatsz el egy árnyékot úgy, hogy megpróbálsz harcolni ellene, széttaposod vagy hevesen kikelsz ellene, vagyis az emocionális és fizikai ellenállás bármely más fajtáját alkalmazod. Ha azt akarod, hogy az árnyék eltűnjön, fényt kell rá vetítened.

Bőségszaru-meditáció
Bőségszaru-meditáció

Tekints bele alaposan hiedelmeid rendszerébe, és vizsgáld meg, vajon visszafogod-e magad azáltal, hogy nem hiszel teljesen az univerzum jóságában. El tudod-e magadat képzelni igazából sikeres, elégedett, bőségben élő, kiteljesedett személyként? Tényleg látod-e mindazt a jóságot, szépséget és bőséget, amely körülvesz? El tudod-e képzelni, hogy ez a világ boldog, mindenben bővelkedő és megvilágosodott környezetté alakul át, amelyben mindenkinek jól megy a sora?

Egészen addig, míg nem látod, hogy jó létezni ezen a világon, mert olyan lehetőségeket rejteget, amelyek mindenki javára szolgálnak, nehézségekkel fogsz találkozni, miközben megpróbálod megvalósítani saját vágyaidat.

Mindez persze azért van így, mert az emberi természet a szeretetre épül, és így legtöbben azért nem engedjük meg magunknak, hogy elérjük, amit szeretnénk, mivel úgy hisszük, így másokat megfosztunk valamitől.

Lényünk legmélyébe kell bevésnünk, hogy az, amit mi szeretnénk elérni az életben, igenis hozzájárul az általános emberi boldogsághoz, és elősegíti azt, hogy mások is egyre több boldogságot teremtsenek maguknak.

Örömteli hangulatban próbáld ki ezt a gyakorlatot, amellyel ösztönzöd képzeletedet, és fejleszted a „mindent megkapni akarás” képességét.

Bőségszaru-meditáció

Teljesen lazulj el kényelmes testhelyzetben: Képzeld el magad valamilyen szép természeti környezetben – lehet ez tágas, zöld rét kedves kis patakkal vagy homokos tengerpart. Képzeletben hosszan időzz el az összes gyönyörű részleten, és lásd magad, amint érzékeled és élvezed mindezt. Most szép lassan indulj el, és hamarosan egy teljesen más környezetben, mondjuk, egy aranyló gabonaföldön, amely hullámzik a szélben, vagy egy tóban úszkálva találod magad. Folytasd a vándorlást, és fedezz fel egyre több és több gyönyörű tájat – hegyeket, erdőket, sivatagokat, bármit, ami szárnyakat ad képzeletednek. Mindegyik helyen tölts egy kis időt, hogy érzékelhesd és értékelhesd szépségüket…

Lásd magad, amint egy buja trópusi őserdőben csónakázol, ahol a fákon soha nem látott gyümölcsök csüngnek Képzeld el, amint egy hatalmas kastélyhoz érkezel, ahol egy nagyszabású ünnepséggel fogadnak, zenével és tánccal, aztán bevisznek az óriási kincstárba, ahol megajándékoznak hihetetlenül szép ékszerekkel, nemesfémekkel, fantasztikus ruhákkal, többel, mint amit valaha is viselhetsz. Engedd el fantáziádat, és vándorold körbe a világot, és megtalálsz vagy megkapsz mindent, amire valaha is vágytál, sokkal nagyobb mennyiségben, mint amennyit kívánnál.

A világot egy fönséges Paradicsomként képzeld el, amelyben mindenki, akivel találkozol, ugyanezt a bőséget és teljességet tapasztalja meg, amit te.
Élvezd mindezt. Ha akarsz, menj el más bolygókra is, és ott is találj csodálatos dolgokat. A lehetőségek végtelenek! Végül gyere haza, boldogan és elégedetten, és elmélkedj azon, hogy az univerzum valóban hihetetlen csodák és a bőség otthona.

Megerősítések:

 • Ez egy gazdag univerzum, és javaiból jut bőven mindannyiunknak.
 • A bőség az igazi létállapotom.
 • Most készen állok arra, hogy teljesen és örömmel elfogadjam.
 • Isten minden javam kifogyhatatlan és határtalan forrása.
 • Megérdemlem, hogy gazdag és boldog legyek.
 • Most gazdag és boldog vagyok!
 • Minél gazdagabb vagyok, annál többet oszthatok meg másokkal.
 • Az univerzum maga a végtelen bőség!
 • Most készen állok arra, hogy elfogadjam az összes örömet és gazdagságot, amit az élet felajánl nekem.
 • Most vállalom a felelősséget, hogy a világot mindenki számára boldog és bőséges helynek alkotom meg.
 • Az anyagi siker könnyedén, erőlködés nélkül jön el hozzám.
 • Most élvezem a nagy anyagi bőséget!
 • Az életet az öröm forrásának teremtették, és most élvezni akarom!
 • Végtelen gazdagságok áramlanak most szabadon életembe.
 • Gazdag vagyok tudatomban és megnyilatkozásaimban is.
 • Most jóval több elkölteni való pénzem van, mint ami kell.
 • Most ………… a havi jövedelmem.
 • Napról napra egyre vagyonosabb vagyok.
 • Gazdag vagyok, egészséges és boldog.

Angyalok és pegazusok segítenek elhozni a bőséget

Mindig érdemes az angyalok segítségét kérni az Égiektől, aki megsegít a nehéz időszakokban.

Forrás: aureion.hu

Index