Skip to content

Angyalok jóüzenete Neked Péntek estére: takaríts ki minden mérgező energiát!

A régen elfojtott érzések felszínre kerülnek, és betöltik a tudatunkat. A legjobb megoldás, ha még egyszer szembenézünk a régi fájdalommal, és ha szükséges, tapasztalt szakértőhöz fordulunk. A valóságos keresztelő akkor fog végbemenni, mikor megtanultad, hogyan kövesd az isteni tervet, és hogyan cselekedjél az iránta való bizalomból.

Az emberek, akikkel szeretetben, együttérzéssel és tisztelettel találkozunk, megajándékoznak értékes barátságukkal.

A természetben és az őrangyalhoz fűző kapcsolatban is megtapasztalhatjuk, mit jelent számunkra a tér, a föld tere és saját belső terünk. Minden ima meghallgatásra talál; különösen figyelj az intuíció formájában érkező válaszokra.

Angyalok üzenete neked: takaríts ki minden mérgező energiát!
Angyalok üzenete neked: takaríts ki minden mérgező energiát!

Bízz benne, hogy az érzéseid olyan tevékenységek és hivatás felé irányítanak, amelyek minden szempontból értelmesek és kielégítőek. Jobban mélyedj el a kristályok és drágakövek megértésében, mivel azok arra szólítanak, hogy az életcélod részeként dolgozz velük.

Az Égiek azt üzenik, hogy a mai napon létrejöhet az, amit gondolatban már szeretnél megvalósítani.

Érdemes hallgatnod a megérzéseidre! Szeretettel és eltökélten váltsd valóra feltett szándékaidat. Ezért kérd a Neked szánt pegazust az Égiektől, hogy segítsen a saját kezedbe venni az irányítást, az erőt, hogy azzá válj, és olyan életet élj, amilyet szeretnél. Mindig érzel és gondolkodsz, és az Égiek ezeken keresztül küldenek üzeneteket.Az IstenNő és az őrangyalod azt akarja, hogy tudd: Ajánld félelmeidet az Égieknek, és higgy abban, hogy vigyáznak Rád és szeretteidre!

A lelki társak azzal a céllal testesülnek meg, hogy a kölcsönös spirituális és személyes fejlődés érdekében találkozzanak egymással.

A lélektársak közé tartoznak a barátok, a családtagok, a munkatársak és a szerelmi partnerek. Olyan érzésed támadhat, hogy bizonyos dolgokat meg „kell” tenned. Ha a Raziel arkangyal által képviselt energia megakad, akkor nehézségeink támadnak a teremtés anyagi oldalával.

[kleo_feature_item title=”” icon=”” icon_size=”default|big” icon_position=”left|center” ]A bőségtudatról itt írtunk részletesebben[/kleo_feature_item]

Zenéljünk, ha dallamok élnek bennünk, gyógyítsunk szeretetünkkel, osszuk meg másokkal gondolatainkat és ösztönző erőnket. A nagy lelkek és teremtmények, az angyalok, dévák vagy kozmikus fényhozók és jövőbeni mesterek öntudatra ébrednek, és önmagukból születnek meg.

Samael arkangyal kártyája felhívás arra, hogy több örömet, szeretetet és könnyedséget engedjünk életünkbe, és másokkal is osszuk meg túláradó szeretetünket és örömünket.

Talán nem is vagyunk igazán otthon földi terünkben, és folyton visszahúzódunk a testünkből. A függőségek az energia és az élet élvezetének illúzióját keltik. Az angyalok felhatalmaznak, hogy lelki szemeiddel fényes jelent és jövőt láss önmagad és szeretteid számára.

Ha mindennap szánsz egy kis időt a gyakorlásra, akkor pozitív szokássá válik, ami pozitív eredményeket hoz. Ne kapkodj, és ne tégy hirtelen lépéseket. A vonzás szerepét nem uralhatod teljes egészében, de elnyomhatod és irányíthatod azt.A kibékülésnek az a célja, hogy eljussatok a gyógyuláshoz és a múlt lezárásához, ami után jobban megérted majd magadat.

Engedj el minden mérgező energiát, amelyet esetleg magadba szívtál, mert imáid meghallgattattak. Valóban éld meg egészen azt az időszakot, amíg a terveid megvalósulnak. Ahogy a régóta dédelgetett terveid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi fában ott az egész erdő.

Fontold meg a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Megérdemlem az egészséget.

Akarsz többet tudni a pozitív gondolkodásról? Olvasd el ezt a cikkünket!

Index