Skip to content

Angyalok üzenete Neked: A jelenlegi helyzeted egy új út kezdete

Szeress bele az életbe, az angyalok utat mutatnak neked, hogy jól érezd magad. Kötelezed el magad amellett, hogy törődsz magaddal.

Életünkben ismét felbukkan a régi szomorúság, és a régen elfelejtett, mély fájdalom. Bizonyos események rákényszerítenek arra, hogy szembenézzünk a múlt eseményeivel.

A jelenlegi helyzeted egy új út kezdete

Amely szellemi érdeklődésed és tevékenységi köröd tágulásához, bővüléséhez, megváltozásához vezet.

Angyalok üzenete Neked: A jelenlegi helyzeted egy új út kezdete
Angyalok üzenete Neked: A jelenlegi helyzeted egy új út kezdete

Az emberek, akikkel szeretetben, együttérzéssel és tisztelettel találkozunk, megajándékoznak értékes barátságukkal. A szellemi tevékenységek termékeny talajra hullanak, és a föld táplálja őket. Mindig tartsd észben, hogy az ima és a pozitív érzések javítják a helyzeteket, míg az aggódás rontja.

Fontos fordulópontnál tartasz az életedben, és ideje eldöntened, mit akarsz.

Bármennyire meguntad a jelenlegi szakmai utadat, bizonytalanságokkal is küzdöttél a változtatással kapcsolatban.

Ajánld félelmeidet az Égieknek, és higgy abban, hogy vigyáznak Rád és szeretteidre! Kövesd tovább jelenlegi utadat, mert az nagyon messzire visz Téged. Ezért kérd a pegazusodat az Égiektől, hogy segítsen a spirituális eszmék megértésében és gyakorlatba való átültetésében. Kérd, és fogadd el az IstenNő támogatását, és szerető útmutatását.

Az IstenNő és az őrangyalod azt akarja, hogy tudd: Legyél nyitott, amikor az IstenNő segítsége rendhagyó, csodálatos módon megvalósul az életedben.

Ha segítségül hívod az angyalokat, és arra kéred őket, hogy segítsenek elengedni és meggyógyítani a múltadat, eltüntetik majd a szomorúságot.

Elnyomott harag és más érzelmi mérgek akadályozzák a lelki és testi salak kiürülését szervezetünkből, és ez lelkileg és testileg is megterhelő számunkra.Engedjük szabadon a bennünk élő kíváncsi, a csillagok felé nyúló gyermeket. Fessünk, ha festeni szeretnénk, és ne törődjünk vele, ha azt mondják, hogy nincs elég tehetségünk.

Életünkben az anya, az anyaság és általában a nőiesség témái kerülnek előtérbe. Szolgáljuk a világot, és a világ is szolgálni fog minket. Ezt örömmel, vidáman, és könnyedén is tehetjük.

Gondolj arra, hogy a sötét kehely fénybe ágyazódik. Az égi erők munkálkodnak megváltásodon.

Inkább maradj teljesen elmélyülve a jelenben, és kötelezd el magad amellett, hogy megteszel minden tőled telhetőt.

Engedj el minden mérgező energiát, amelyet esetleg magadba szívtál, mert az Égiek támogatni kívánják a spirituális képességeidet. Éld meg minden percét annak az időszaknak, amíg az álmaid megvalósulnak. Ahogy a régóta dédelgetett szándékaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi emberben ott az egész emberiség.

Írd a szívedbe a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Körülvesznek az angyalok.

Index