Skip to content

Az évszázad holdfogyatkozása ma lesz. Erre készülj!

Ma, 2018.07.27-én este következik be a Magyarországról is látható, leghosszabb holdfogyatkozás. Mutatjuk, mire készülj!

A holdfogyatkozás mágikus-spirituális üzenete az, hogy most az anyagi világ kerekedik felül a lelki síkon egy időre, hogy megtapasztalhassa mindenki, milyen az, ha a matéria „uralkodik” az anima felett.

A holdfogyatkozás mindig „semleges”, bár erős tanító esemény

Ez az az időszak, amikor ráébredhet mindenki, milyen az élet „lélek” nélkül, vagy éppen megtalálhatja a saját Önvalóját azzal, hogy meglátja a különbséget jelenlét és hiány által.

Elengedés a holdfogyatkozás erejével - ennyire lesz szükséged
Elengedés a holdfogyatkozás erejével – ennyire lesz szükséged

Mikor lesz a holdfogyatkozás?

A Hold 19.14-kor emelkedik a látóhatár fölé. A teljes fogyatkozás 21.30-tól kezdődik és 23.13-ig tart majd. A leglátványosabb a jelenségre 22.21-kor lehet majd számítani, ekkorra „fogy el teljesen” a Hold.

Ráadásul a Mars is kiválóan megfigyelhető lesz ma éjszaka, amikor a teljes esemény több mint öt óráig fog tartani!

Mi is az a holdfogyatkozás?

A laposföld hívőkön kívül mindenki tudja, hogy a Hold a Föld körül forog, miközben együtt a Nap körül forognak (amely pedig a Tejút központja körül forog).

Időről időre részben vagy egészben kitakarja egymást a két égitest. Ha a Hold kerül a napfény útjába akkor napfogyatkozásról, ha a Föld a Holdéba, akkor holdfogyatkozásról beszélünk.

Ez a kis animáció remekül szemlélteti:

A mostani holdfogyatkozást szenteljük az elengedésnek!

Az Áramlás, mint egyre többen ismerik fel, hála nekünk (mondtuk, hogy az Áramlás lesz 2018 spirituális jelszava!), teljesen feltétel nélküli. Az Áramlást nem érdekli, milyen a bőrszíned, a vallásod, a nemed, kivel bújsz ágyba vagy melyik pártra szavaztál, ha voksoltál egyáltalán. Az Áramlást nem érdekli a testsúlyod, hogy milyen a munkád, vagy eszel-e húst.

Az Áramlás magával sodor, ha engeded, és irányíthatod is – ám csak azt, hogy Te merre haladsz a sodrával.

Ehhez viszont az szükséges, hogy elengedd a múltat, a gátló, zavaró, lehúzó tudati gátakat, blokkokat. Engedd el az érzelmi csomókat, amik nem hajtanak előre! Engedj el mindent, amit már csak kolonc.

Elengedés a holdfogyatkozás erejével - ennyire lesz szükséged
Elengedés a holdfogyatkozás erejével – ennyire lesz szükséged

Amikor pedig belépsz az Áramlásba, ha nem is tudod, hova akarsz majd eljutni, élj a lehetőségekkel, amik adódnak – mert a Felettes Éned, Önvalód nagyon is tisztában van vele, merre akar(sz) haladni!

Elengedés a holdfogyatkozás erejével – ennyire lesz szükséged

A következő módszer rendkívül egyszerű, habár nem jelenti azt, hogy egyszersmind könnyű is.

  1. Fogj egy papírt, és írd fel rá sorban egymás alá mindazt, amit el akarsz engedni. Ez lehet múltbeli esemény emléke, egy kapcsolat, egy rossz munkahely, egy lehúzó „barátság” (innen ismered fel a mérgező barátságokat), egy adósság – mindet írd fel.
  2. Amikor a Hold fénye eltűnik az égről, gyújts egy gyertyát, és sorra olvasd fel a listád elemeit: „a fény által elengedlek xyz, köszönöm a tanítást, most utadra bocsátalak”
  3. Minden egyes tételnél érezd és lásd, ahogy a gyertya lángja elégeti és a Hold magába szívja
  4. Égesd el a papírt, a hamvait keverd el vízben (a Hold a Víz elemhez tartozik) és öntsd termőföldre vagy virág tövébe.
  5. Másnap ébredj úgy, hogy megszabadultál a blokkoktól és bármilyen új lehetőség adódik élj vele! Mozdulj, cselekedj, mert ez a Te életed és senki se élheti helyetted!

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, indítottunk egy Tarot iskolát, amit itt érhetsz el!

Emlékezz a bőségmantrára!

Emlékezz 2018 bőségmantrájára: Áramlás és bőség kísérjen az utadon az Istennő áldásával!

Index