Skip to content

Csillagnemzetség, csillagmag, kozmikus faj, máslélek, lélekfaj – miről is beszélünk?

Csillagnemzetségekről, csillagmagokról egyre gyakrabban beszélünk, a lélekfajokról és kozmikus fajokról annál ritkábban, ám mindhárom létező fogalom és nem keverendők egymással. 

Érezted már úgy, hogy nem a Föld az otthonod, hogy másik bolygóról származol? Néztél már elvágyódással a csillagos égre, hogy a Te otthonod valahol ott van?

Ha igen, tudd, ez teljesen normális. Ugyanis csillagmag vagy.

Mi van akkor, ha azt érzed, sőt tudod, hogy nem emberi fajba tartozol, de nem is a csillagok közül érkeztél? Tündének, sárkánynak vagy akár unikornisnak tudod magad?

Akkor sokkal inkább „bennszülöttként” választottad a humán testet a leszületésedkor, és máslelkű vagy.

Mi a különbség a csillagnemzetség, kozmikus faj és csillagmag, illetve a lélekfaj és máslélek között?

Tekintsük át kezdésként a fogalmakat, hogy elkerüljük a félreértéseket!

Csillagnemzetség, csillagmag, kozmikus faj, máslélek, lélekfaj – miről is beszélünk?
Csillagnemzetség, csillagmag, kozmikus faj, máslélek, lélekfaj – miről is beszélünk?

Mi a csillagnemzetség vagy kozmikus faj?

A csillagnemzetség az anyagi univerzum valamely másik bolygóján kifejlődött és uralkodóvá vált idegen faj, amely kellő tudatossággal bír ahhoz, hogy civilizációt hozzon létre.

A Földön léteznek régi csillagnemzetségek (például a lemuriaiak és ős-atlantisziak), és újak is (például plejádiak, szíriusziak).

A csillagnemzetség igazán csak a magyar nyelvben elterjedt kifejezés, jó okkal: a ’nemzetség’ szó megtévesztő, mert azt sugallja, mind egy népbe tartoznak és vérrokoni vagy kulturális szálak kötik össze őket.

Ezért helyesebb a kozmikus fajok kifejezés használata a csillagnemzetségek helyett, mert majdnem minden szempontból eltérnek egymástól az ide tartozó, a fizikai univerzumban létező idegen fajok.

Ki a csillagmag?

A csillagmag egy idegen fajba, csillagnemzetségbe tartozó lélek, aki a Földre született le emberi testbe. Jellemzően valamilyen feladattal érkeztek.

Az érkezésük oka leginkább az az átmeneti időszak, amiben most élünk, és amely rengeteg tanulsággal szolgál majd a csillagnemzetségük számára – illetve ők is hoztak olyan tudást magukkal, ami a földi változásokat befolyásolja.

Bár kicsit eltérő tartalommal, de a csillagmaggal lényegében azonos értelemmel bírnak még az indigó/kristály/szivárványgyermek/lélek és a csillaggyermek kifejezések is.

Érezted már úgy, hogy nem a Földről származol? Kép: Alejandro Benėt
Érezted már úgy, hogy nem a Földről származol? Kép: Alejandro Benėt

Mi a lélekfaj?

A lélekfaj az egyes létsíkok értelmes fajai szülötteinek anyagon túli önvalóságának hovatartozását jelenti. Másként megfogalmazva, minden létsíkon az ottani értelmes fajok rendelkeznek lélekkel és szellemmel ugyanúgy, mint a Földön az ember vagy az orka (kardszárnyú delfin).

Mivel ezek a lelkek nem egy forrásból származnak, hanem mindegyiknek van saját teremtő forrása, így könnyen felismerhetőek a különbségek az egyes lélekfajok között (például angyalok, sárkányok, fénytündék, tündérek, egyszarvúak, pegazusok).

Ki a máslélek?

A máslélek egy olyan emberi testbe született tudat, akinek a forrása nem emberi, hanem más lélekfajba tartozik, ugyanakkor az egyértelműség kedvéért nem soroljuk ide a csillagmagokat, tehát azokat, akik más bolygóról, ám alapvetően a fizikai univerzumból érkező lelkek.

Tündék is születnek emberi testbe ezen a létsíkon. Kép: Sharon McCutcheon
Tündék is születnek emberi testbe ezen a létsíkon. Kép: Sharon McCutcheon

A máslelkűek vagy már azzal a tudással születnek, hogy ők nem emberek, illetve nem is valamely fizikai világ idegen fajának tagjai, vagy az Ébredésükig folyamatosan azt tapasztalják, hogy kilógnak a sorból, nem érzik magukhoz közel az embereket és nehezükre esik átlagemberként viselkedniük.

Az utóbbi esetben az Ébredés során döbbennek rá valós származásukra, egyszeriben tisztán tudva, teljes bizonyossággal, micsodák is ők maguk.

A máslelkűség nem összekeverendő a totemizmussal – az az emberi testbe született lények állati részére vonatkozik.

Mi a kapcsolat vagy a különbség a csillagnemzetség és a lélekfaj között?

Ha metafizikai rendszertant akarnánk létrehozni, akkor azt mondhatnánk, hogy minden csillagnemzetség lélekfaj, de nem minden lélekfaj csillagnemzetség.

Például az angyalok vagy a fénytündék nem rendelkeznek bolygóval a fizikai univerzumban, ahogy a sárkányok sem bírnak ház nagyságú pikkelyes testtel, hat végtaggal meg lángkamrával az anyag világban.

Csillagmagok és máslelkűek tényleg léteznek vagy ez csak egy önáltató mese és tévképzet?

Sokak számára a fentiek jó esetben mesének számítanak, de akár tekinthetik önáltatásnak, tévképzetnek, őrültségnek, sőt elmebajnak is.

Érthető, hiszen már régóta eleve furán néz az anyagba süppedt tömeg azokra, akik egyáltalán a lélek létezéséről beszélnek, nem hogy arról, hogy az illető másik bolygó szülötte eredetileg vagy egy másik létsíkon fénytünde volna.

Természetesen fontos különbséget tenni a valós származás és a szerepjáték, az önmagukkal való meghasonlás illetve a tényleges elmebetegségek közé

A szerepjáték az, ami: játék. Aki meghasonlik önmagával és más akar lenni, az szintén képzeleghet arról, hogy ő nem egy szürke, hatalom és hatóerő nélküli kisember az arctalan gépezet malomkerekében.

Akinek pedig tényleges problémák vannak az agyával és így az elméjével is, ugyancsak lehet tévképzetes.

Máslelkűnek vagy csillagmagnak lenni se nem szerepjáték se nem tévképzet: a lélek valódi származása. Kép: Claudia Ramírez
Máslelkűnek vagy csillagmagnak lenni se nem szerepjáték se nem tévképzet: a lélek valódi származása. Kép: Claudia Ramírez

Hogyan tehetünk különbséget valóság és illúzió között?

Mindenekelőtt tisztázzuk, legyen szó akár csillagmagról akár máslélekről, a fizikai, biológiai teste emberi. Még az agya is, ebből kifolyólag az elméje is emberi alapvetően.

Az energiateste azonban már „hibrid”, mert egyfelől a humán (Homo Sapiens sapiensis) fizikai test, másfelől az idegen szellem és lélek sajátos energetikai mintázata keveredik.

Ezért aki Lát, könnyedén felismerheti, hogy az illető például angyal, fénytünde, pegazus, vagy éppen orioni, arktúriai vagy plejádi.

Csillagnemzetség, csillagmag, kozmikus faj, máslélek, lélekfaj – miről is beszélünk?

Csillagnemzetség, csillagmag, kozmikus faj, máslélek, lélekfaj – miről is beszélünk?

A csillagmagok és máslelkek teljesen épelméjűek

A legfontosabb az, hogy akár csillagmag, akár máslélek valaki, képes a teljesen normális emberi életvitelre: tanul, dolgozik, párkapcsolatban él vagy családban, igyekszik harmonikus vagy legalábbis a normalitás határain belüli életet élni.

A csillagmagok és máslelkek ugyanis határozott céllal, sőt célokkal születtek emberi testbe, nem pedig azért, hogy őrülteknek tartsák őket. A céljuk pedig, nos, kozmikus fajonként és lélekfajonként eltérő.

Máslelkűnek vagy csillagmagnak lenni se nem szerepjáték se nem tévképzet: a lélek valódi származása.

Dr. Peter T. Sinclair

Forrás: tarsasag.org

Index