Skip to content

A fénynyelv/fény nyelv alapjai – a tudat tiszta nyelve

A fénynyelv, vagy fény nyelv a tudat tiszta nyelve. Egyszerre tartalmaz összetett energiajeleket (szigillumokat) és fény-szótagokat, amelyeket az anyagi feletti létsíkokon használnak kommunikációra.

A fénynyelv alapjaiban tér el a földi viszonyok között kialakult nyelvektől, mert tiszta tudati kommunikáció során használatos.

Szükségtelen tehát hangképző szerv, hallás vagy akár nyelvtanulás hozzá olyan módon, mint az emberi nyelveknél.

A fénynyelv tiszta tudati kommunikációt tesz lehetővé

A fénynyelv a tudati kommunikáció rendszere. Mint minden adatközlés, ez is kódolás és dekódolás által valósul meg.

A fénynyelv/fény nyelv alapjai – a tudat tiszta nyelve

A fénynyelv általi kommunikáció során információs egységeket, összetett képeket, folyamat-képzeteket, éteri kulcsokat adunk át egymásnak.

A fénynyelv ennek köszönhetően eltérő jelcsoportokkal dolgozik

  1. hangokhoz, szótagokhoz hasonló jelekkel (hagyományos „íráshoz”, például fénymantrák, „fényvarázsigék”, megerősítő mondatok esetén),
  2. gondolati, fogalmi egységeket kifejező jelekkel (a piktogramokhoz hasonlóan),
  3. folyamatokat, eseményeket magába foglaló narratív jeleket (mintha egy rövid videót lehetne egyetlen állóképbe tömöríteni),
  4. éteri kulcsokat (bizonyos energiaminőségek becsatornázását lehetővé tevő jelek),
  5. szakrális kódokat.

Az egyes jelcsoportokat hasonlóan használjuk, eltérő céllal. Hamar felismerhetők a jelek formájából, és aki olvasni, írni tudja őket, az tudati szinten képes kommunikálni másokkal, anélkül, hogy egyébként beszélnék egymás természetes nyelvét.

Legyen Neked is saját, fénynyelvi festményed, rendeld meg az [email protected] címen, teljesen személyre szabottan, hogy segíthessen a mindennapokban, elérhesd a céljaidat, spirituális védelemmel ruházhassa fel otthonod!

A fénynyelv univerzális

A fénynyelv is rendelkezik korlátokkal, ám kimondható, hogy olyan univerzális nyelv, ami alkalmas a tiszta tudati kommunikációra. Tanulható, a használata fejleszthető és a megfelelő alkalmazásával csodákat élhet meg bárki.

A fénynyelv ráadásul más, magasabb létsíkok lényeivel való kommunikációt is lehetővé teszi – azaz egyfajta unvierzális nyelv, ami által akkor is lehet információt cserélni, ha valaki nem beszéli egy másik ember vagy lény saját természetes nyelvét.

Igen, jól sejted, például az angyalok is így tudnak bárki emberrel beszélni.

Példa a fénynyelvi írásra
Példa a fénynyelvi írásra

A fénynyelv abban segít, hogy a tudatod minél jobban kiteljesedhessen és minél könnyebben tudj kapcsolatba lépni a magasabb síkok tiszta lényeivel!

A fénynyelvi festmények pedig egy-egy spirituális hatás (energetikai védelem, energetikai tisztítás, párkapcsolat, siker, bőség) manifesztálásában és erősítésében segíthetenek.

Írj nekünk az [email protected] címre és olyan fénynyelvi festményt alkotunk Neked, amilyenre szükséged van.

A fénynyelv azonos a Blavatsky-féle Senzar-ral?

H. P. Blavatsky a Titkos Doktrinában írta le, hogy szerinte a Központi Fajtól származik a glifákkal dolgozó senzar, ami a Fény Univerzális Nyelve, az Első Forrás jelrendszere.

Majdnem igaza volt.

A „glifák” vonalak és pontok alkotta rajzos információs egység-szimbólumok, a senzar nyelv pedig, átmenet a hagyományos nyelvek, a matematika és a zene között.

Példa a senzar glifákra
Példa a senzar glifákra

Kép forrása: wingmakers

Ezzel csak annyi a „gond”, hogy minden nyelv egyesíti magában a hangok, a matematika és a zene sajátos elemeit. Például axiomatikus szabály szerint kell a jelzőket kategóriák szerint egymás után tenni, hogy helyesnek érezzük.

Mondjuk, ha azt akarjuk kifejezni, hogy egy festő elsősorban ügyes, és mellékesen nagyra nőtt, akkor azt mondjuk: magas, ügyes festő, nem pedig ügyes, magas festő.

Amit Blavatsky senzarnak nevezett, valóban a spirituális létsíkokról származik, és valóban a Fény Nyelve. Csakhogy nem a központi faj alkotta meg, hanem az Első Faj. És bárki megtanulhatja!

Példa a fénynyelv összetett használatára
Példa a fénynyelv összetett használatára

A fenti képen lehet látni egy példát a fénynyelv összetett használatára: megerősítő mondatok, szakrális jelek, fogalmi egységek, éteri kulcsok szerepelnek itt.

Legyen Neked is saját, fénynyelvi festményed, rendeld meg az [email protected] címen,  teljesen személyre szabottan, hogy segíthessen a mindennapokban, elérhesd a céljaidat, spirituális védelemmel ruházhassa fel otthonod!

Szerző: Dr. Peter T. Sinclair

Index