Skip to content

Az ikerláng kapcsolatok 7 szakasza

Ismerd meg az ikerláng kapcsolatok hét szakaszát!

Az ikerláng elmélete pár éve vált igazán felkapottá. Ennek alapja az a platóni gondolat, hogy a lelkeket valamikor kettévágták és azóta is keresi a két fél egymást.

Az ikerláng kapcsolatok, ezen elképzelés alapján, több szakaszra bonthatók.

1. Felismerés szakasza

Találkozásotok az a szakasza amikor az égiek jeleket küldve hozzá rendelnek a másikhoz.

Felismerés szakaszának célja

Bizonyosságot nyerjetek arról hogy a kapcsolatotok nem csak a 3D-ben létezik, és több mint egy átlag lelkitárs, vagy az előző életből vett kapcsolódások.

Az ikerláng kapcsolatok 7 szakasza
Az ikerláng kapcsolatok 7 szakasza

2. Felébredés szakasza

A szívcsakrák „bekapcsolnak” sprituális jelekekkel elhozzák nekik a szerelmet is egymás iránt.

Felébredés szakaszának célja

Mindkét félben aktivizálják a tudatosság magasabb szintre lépését.

3. Elengedés szakasza

A spirituális felébredés csökken, az egyik félnél vagy mindkettőnél az alacsonyabb énjük kezd előtörni. Az egó jön központba, konfliktusok jönnek létre köztük.

Elengedés szakaszának célja

Az önismeret, és hogy észre vegyük azokat a magunkkal hozott rossz tulajdonságokat amiket el kell engednünk azaz az alacsonyabb énünket. Meg kell hogy tisztuljanak , elengedjék a múltukat, az egójukat.

4. Öngyógyítás szakasza

Itt felismerik az alsóbb énjük mintáit. Feszültek, idegesek, haragossá vállnak, megijednek. De szeretetük nem múlik , békülésre törekszenek mindég.

Öngyógyítás szakaszának célja

Lehetőség nyílik a a lélek gyógyulására és megérnek a kapcsolatra.

5. Kiteljesedés szakasza

Félelem a természetes megsemmisüléssel szemben. Lélek fájdalom ami haragra ösztönzi őket,kommunikációjukat gátolja.

Kiteljesedés szakaszának célja

Elősegíti a gyógyulásukat. Az Isten szakaszhoz megérik a tudatuk.

6. Szeretet szakasza

A tisztulás azon szakasza , amikor megérik bennük a tudat hogy megadják magukat Isten akarata előtt. Elfogadják hogy védelem alatt állnak, teljes biztonságban. Szívcsakrájuk aktivizálódik és felébrednek. Kialakul a feltétel nélküli szeretetük minden iránt.

Szeretet szakaszának célja

Észreveszik, hogy minden akkor és ott és úgy történik ahogyan kell lennie. Fejlesztik az énjüket, elengedik teljesen az egójukat, és minden alsóbb rezgésű érzéseket.

7. Egység szakasza

Teljes spirituális felébredés, Isteni energia elárasztja a fizikai testüket. Le adják ekkora teljesen az alsóbb énjüket. Isten szeretet áramlása, ragyogást hoz a szívükbe.

Egység szakaszának célja

Megérkeznek a lelkükhöz, úgymond hozzá fejlődnek. Új képességekkel fognak rendelkezni, mint a gyógyítás és a tanítás. Azért hogy elvégezzék feladatuk és másokat szolgáljanak. Ez a szereteten alapuló energia képességek végeztetik be a földi feladatuk, hogy az embereket felébresszék, felemeljék.

Itt a harmónia beáll az életük földi ( 3D ) szakaszában. Amit a fizikai haláluk után is egységet fog képezni.

Amikor átlépnek a 4D -be, egymást bevárva, testük egybeforr és újra egy energiaként meg alkotják a harmadik nemüket, az androgrünt.

Tovább léphetnek együtt az 5 D-be, a mennyek országának első dimenziójába, utána együtt, egy energiaként tovább léphetnek a többi dimenzióba.

Szerző: Nagy Noémi

Youtube csatorna: Noémi

Index