Skip to content

Ithuriel angyal, a valódi énünk angyala és Ambriel angyal, aki a kommunikációban segít

Ha tiszta szívből könyörögsz Ithuriel angyalhoz, akkor megmutatja neked az egységes valódat, az igazi személyiségedet, aki valójában vagy

Ithuriel angyal és Ambriel angyal az Ikrek csillagkép angyalai, de nem csak azoknak segítenek, akik ebben a csillagjegyben születtek. Mindenki kérheti a segítségüket, ha szeretné felfedezni a valódi énjét, vagy javítani a kommunikációját másokkal. Ha kíváncsi vagy rájuk, olvass tovább!

Kicsoda Ithuriel angyal?

Ithuriel egy olyan angyal, akinek a neve azt jelenti: „Isten felfedezése”. Ő az a lény, aki képes leleplezni a hazugságokat és a megtévesztéseket, és megmutatni az igazságot. A legismertebb történet róla John Milton elveszett paradicsom című eposzában szerepel, ahol Ithuriel egyike annak a két angyalnak (a másik Zephon), akiket Gábriel arkangyal küldött el, hogy keressék meg Sátánt, aki elszabadult az Édenkertben. Rátaláltak rá, amint egy varangy alakjában Álom szuszogó füléhez lopózik, hogy elrontsa az álmait. Ithuriel megérintette Sátánt az ő lándzsájával, ami azonnal visszaadta neki az eredeti formáját.

Ithuriel angyal, a valódi énünk angyala és Ambriel angyal, aki a kommunikációban segít
Ithuriel angyal, a valódi énünk angyala és Ambriel angyal, aki a kommunikációban segít

Így találta őt Ithuriel lándzsája, Mely könnyen érintette; mert nem állhat Az égi ércnek érintését el A hamis kép: eredeti alakját Visszanyeri erőszakosan: felugrik Lelépve és meglepetve. Az angyalok aztán kényszerítették Sátánt, hogy térjen vissza velük Gábrielhez. Ithuriel tehát egy olyan angyal, aki segít nekünk felismerni a valóságot, és nem hagyni magunkat becsapni. Ő az a lény, aki rávilágít arra, hogy ki vagyunk valójában, és mi az Isten terve velünk.

Hogyan ábrázolták Ithuriel angyalt?

Ithuriel ábrázolása nem egységes. Néhány művész emberi alakban festette le, mások pedig szárnyas lényként. Egyes források szerint Ithuriel egy fiatal férfi, mások szerint egy idős bölcs. A legtöbb képen viszont egy lándzsát tart a kezében, ami az ő jelképe. Ez a lándzsa ugyanis nem egy hétköznapi fegyver, hanem egy isteni eszköz, amely képes áthatolni minden álarcot és illúziót.

Miért fontos Ithuriel angyal?

Ithuriel fontos angyal azért, mert ő segít nekünk meglátni magunkat és másokat úgy, ahogy valójában vannak. Nem engedi, hogy elvakítson minket a külsőség, a hazugság vagy az öncsalás. Ő arra tanít minket, hogy keressük az igazságot minden helyzetben, és ne féljünk szembenézni vele. Ő az a lény, aki rámutat arra, hogy mi az Isten akarata velünk, és hogyan élhetjük meg a legteljesebben a bennünk rejlő potenciált.

Ithuriel angyal, a valódi énünk angyala
Ithuriel angyal, a valódi énünk angyala

Kép: Ithuriel angyal, a valódi énünk angyala

Kicsoda Ambriel angyal?

Ambriel egy másik angyal, aki szintén a Géminiákhoz tartozik. A neve azt jelenti: „Isten ereje”. Ő az a lény, aki segít nekünk a kommunikációban, a gondolkodásban és a tanulásban. Ő az a lény, aki inspirálja a világos és pozitív beszédet, és általános védelmet nyújt nekünkAmbriel szerepel a Mágikus Naptárban, és hozzá rendelik a Kupa Királynőjét a Tarotban.

Hogyan ábrázolták Ambriel angyalt?

Ambriel ábrázolása sem egységes. Néhány művész női alakban festette le, mások pedig férfi alakban. Egyes források szerint Ambriel egy szőke hajú és kék szemű angyal, mások szerint egy sötét hajú és barna szemű angyal. A legtöbb képen viszont egy tollat vagy egy könyvet tart a kezében, ami az ő jelképe. Ez a toll vagy könyv ugyanis nem egy hétköznapi tárgy, hanem egy isteni eszköz, amely képes átadni az ismeretet és a bölcsességet.

Miért fontos Ambriel angyal?

Ambriel fontos angyal azért, mert ő segít nekünk a kommunikációban, a gondolkodásban és a tanulásban. Ő arra tanít minket, hogy legyünk nyitottak és kíváncsiak, hogy fejlesszük magunkat és másokat. Ő arra tanít minket, hogy nőként viseljünk selyem vagy szatén fejkendőt, vagy férfiként kalapot és legyünk őszinték és kedvesek, hogy építsünk kapcsolatokat és közösségeket. Ő arra tanít minket, hogy legyünk kreatívak és eredetiek, hogy megosszuk az ötleteinket és véleményeinket.

Hogyan kérhetjük Ithuriel angyal segítségét?

Ha szeretnénk kérni Ithuriel angyal segítségét, akkor több módszer is létezik. Az egyik legegyszerűbb az, ha egyszerűen imádkozunk hozzá, és megkérjük őt, hogy mutassa meg nekünk az igazságot. Ezt bármikor megtehetjük, de különösen akkor ajánlott, ha bizonytalanok vagyunk valamiben, vagy ha úgy érezzük, hogy valaki hazudik nekünk vagy becsap minket.

Egy másik módszer az, ha meditálunk Ithuriel angyallal. Ehhez elvonulhatunk egy csendes helyre, és elképzelhetjük őt magunk előtt. Megpróbálhatjuk érezni az ő jelenlétét és energiáját. Megpróbálhatjuk hallani az ő hangját vagy látni az ő látomásait. Megpróbálhatjuk megérinteni az ő lándzsáját vagy megkérni őt, hogy érintsen meg minket vele. Ha meditálunk Ithuriel angyallal, akkor nagyobb eséllyel kapunk tőle üzeneteket vagy vezetést.

Egy harmadik módszer az, ha selyem vagy szatén fejkendőt, vagy férfiként kalapot viselünk és mellette valamilyen tárgyat vagy ékszert, ami Ithuriel angyalt szimbolizálja. Ez lehet például egy lándzsa alakú medál, egy lila kristály, vagy egy olyan tetoválás, ami az ő nevét vagy képét ábrázolja.

Hogyan hat Ithuriel angyal az életünkre?

Ithuriel angyal hatása az életünkre nagyon pozitív lehet, ha hajlandóak vagyunk befogadni az ő segítségét. Ő segíthet nekünk abban, hogy:

  • Megismerjük önmagunkat mélyebben, és elfogadjuk a hibáinkat és erősségeinket.
  • Megtaláljuk a célunkat és a szenvedélyünket az életben, és kövessük az álmainkat.
  • Felismerjük a hazugságokat és a manipulációkat, amelyekkel szembe kell néznünk, és ne hagyjuk magunkat befolyásolni tőlük.
  • Legyünk bátrak és őszinték, és mondjuk ki az igazságot, akkor is, ha ez nehéz vagy kellemetlen.
  • Legyünk nyitottak és kritikusak, és ne fogadjunk el vakon mindent, amit hallunk vagy olvasunk, hanem vizsgáljuk meg a tényeket és a forrásokat.

Hogyan kérhetjük Ambriel angyal segítségét?

Ha szeretnénk kérni Ambriel angyal segítségét, akkor szintén több módszer is létezik. Az egyik legegyszerűbb az, ha egyszerűen imádkozunk hozzá, és megkérjük őt, hogy segítsen nekünk a kommunikációban. Ezt bármikor megtehetjük, de különösen akkor ajánlott, ha beszélnünk kell valakivel, akivel nehéz megtalálni a közös hangot, vagy ha írnunk kell valamit, ami fontos vagy nehéz.

Egy másik módszer az, ha meditálunk Ambriel angyallal. Ehhez elvonulhatunk egy csendes helyre, és elképzelhetjük őt magunk előtt. Megpróbálhatjuk érezni az ő jelenlétét és energiáját. Megpróbálhatjuk hallani az ő hangját vagy látni az ő látomásait. Megpróbálhatjuk megérinteni az ő tollát vagy könyvét vagy megkérni őt, hogy adjon nekünk valamilyen tanácsot vagy bölcsességet. Ha meditálunk Ambriel angyallal, akkor nagyobb eséllyel kapunk tőle üzeneteket vagy vezetést.

Egy harmadik módszer az, ha viselünk valamilyen tárgyat vagy ékszert, ami Ambriel angyalt szimbolizálja. Ez lehet például egy toll alakú medál, egy sárga kristály, vagy egy olyan tetoválás, ami az ő nevét vagy képét ábrázolja. Ezek a tárgyak vagy ékszerek emlékeztethetnek minket arra, hogy Ambriel mindig velünk van, és segít nekünk a kommunikációban.

 Ambriel angyal, aki a kommunikációban segít
Ambriel angyal, aki a kommunikációban segít

Kép: Ambriel angyal, aki a kommunikációban segít

Hogyan hat Ambriel angyal az életünkre?

Ambriel angyal hatása az életünkre nagyon pozitív lehet, ha hajlandóak vagyunk befogadni az ő segítségét. Ő segíthet nekünk abban, hogy:

  • Jobban kifejezzük magunkat szóban és írásban, és legyünk világosak és érthetőek.
  • Jobban megértsük másokat és empátiát mutassunk irántuk.
  • Jobban tanuljunk és emlékezzünk arra, amit olvasunk vagy hallunk.
  • Jobban kommunikáljunk a saját angyalainkkal vagy más spirituális lényekkel.
  • Jobban kommunikáljunk az Univerzummal vagy Istennel, és hallgassunk a belső hangunkra.

Tudod, ki is vagy valójában? Úgy érzed, lassan teljesen elfelejted, ki is vagy valójában?

Ithuriel angyal, a valódi énünk angyala megmutatja a visszautat, hogy újra rálelj önmagadra.

Ha tiszta szívből fordulsz Ithuriel angyalhoz, akkor megmutatja neked az egységes valódat, az igazi személyiségedet, aki valójában vagy. Valószínűleg annyira meg akartál felelni másoknak, hogy teljesen bebörtönözted valódi önmagad.

Ithuriel, a valódi énünk angyala, megmutatja, hogy törd szét a rácsokat, amelyeket te magad állítottál, és miként örülj újra a szabadságodnak. Életed ösvénye olyan, mint egy tündöklő kristályhegy, tetején a lelki békét jelképező korona, amit csak önmagad egyesítésével érhetsz el.

A kristály oldalai ezerféle tehetségedet tükrözik vissza. Tégy egy bepillantást a tükörképekre, és gyönyörködj az előtted álló lehetőségekben, mert amikor rálelsz önmagadra, a szeretet erejével bármi lehetséges.

Ithuriel, a valódi énünk angyala

Ha úgy érzed, eltévedtél az önmegvalósítás ösvényén, fordulj bátran Ithurielhez. Így kérd Ithurielhez: „Ithuriel, Ithuriel, Ithuriel, hozd el nekem a szeretetedet és segíts, hogy újra ráleljek valódi önmagamra. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” Addig végezd ezt a gyakorlatot, amíg azt nem érzed, hogy a dolgok változásnak indultak.

Ha szeretnél valódi önmagadra rátalálni, akkor jó, ha fejleszted a kommunikációs készségeidet is. Ambriel és Mihály, a Merkúr uralkodó angyalai megkönnyíthetik a kommunikációt és fejlesztik a társalgási készségeket.

Ha meg akarod találni a megfelelő szavakat

Mihály, Mihály, Mihály, ahhoz, hogy ne bántsak meg senkit, meg kell találnom a megfelelő szavakat és a megfelelő pillanatot, hogy kimondjam őket. Légy ebben segítségemre. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Ha meg akarod élni a saját igazságodat

„Mihály, Mihály, Mihály, rájöttem, hogy mostanában hazugságban éltem, és ez boldogtalanná tesz. Legyél mellettem és vezess ki ebből a talmi világból, hogy ismét boldog lehessek. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Ha nagyon változékony a hangulatod és belső nyugalmat akarsz

„Ambriel, Ambriel, Ambriel, tudom, hogy néha hisztis vagyok, és szeszélyes a szeretteimmel szemben. Szeretetteljes segítségedet kérem, hogy csillapítsa le érzelmeimet, hogy az emberek jobban érezzék magukat a társaságomban. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.

Ha szeretnél kevésbé befolyásolható lenni

„Ambriel, Ambriel, Ambriel, túlságosan is rugalmas vagyok másokkal szemben, és ez akadályozza a saját előrejutásomat. Segíts, hogy ez jobban egyensúlyba kerüljön a jövőben, szeretteim és a saját lelki üdvösségem érdekében. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”

Forrás:  aureion.hu, Angela McGerr: Az angyalok hatalma c. könyve

Ha többet akarsz tudni az angyalmágiáról, kattints ide!

Képek: pixabay

Index