Skip to content

Mik az okai annak, ha nem sikerül a manifesztálás, bár mindent megtettünk?

Ismerős az a helyzet, hogy alkalmazol minden technikát, tényleg szabadon, görcsölés nélkül indítod be a teremtést, mégsem jön össze a dolog?

Érezted már úgy, hogy bármit teszel, egyszerűen nem jön össze az, amit igazán akarsz? Hogy hiába alkalmazod a technikákat, hiába oldod ki a görcsöket, futtatod a bar-okat, emeled a kvantum rezgését és mantrázod a számokat, az eredmény semmi?

A hiba nem feltétlenül a Te készülékedben van! Igen, ha görcsölsz a dolgokon, vagy nincs elég hited, vagy nem mozgósítasz elég energiát, a siker esélye is kicsi.

Most azonban azokról a helyzetekről beszélek, amikor valóban mindent megtettél, amit csak tudtál

Feltették a jogos kérdést, hogy „a dolgokról, amire valóban úgy érzi az ember, hogy nagyon vágyik, sokat gondol rá, érzelmekkel is táplálja…..mégsem valósul meg a fizikai síkon.

Mert azt mindenki tapasztalta,hogy teremtünk,akár tudatlanul,akár tudatosan. De mi a teória, a létre nem jövő teremtésekkel? A rágörcsölés, a helytelenül alkalmazott tudás, netán ütközik a sorsfeladatunkkal?”

Benned is felmerültek ezek a kérdések már? Szinte biztosan. A magam részéről új szempontot osztok meg veled most.

Mik az okai annak, ha nem sikerül a manifesztálás, bár mindent megtettünk?
Mik az okai annak, ha nem sikerül a manifesztálás, bár mindent megtettünk?

Amire a konzulensed nem tud vagy akar válaszolni

Ez egy olyan helyzet, amit anno én is feltettem thétásoknak, access barosoknak, kvantumgyógyászosoknak, grabovoiosoknak – és persze mindegyik rendszernek volt rá válasza, de egyik se volt igazán elfogadható.

Mindegyik válasz sántított, vagy elmaszatolta a lényeget

Hiszen amikor valóban akarunk valamit és megteszünk mindent, mégsem jön össze – másnak meg igen, aki tizedannyit se foglalkozik spirituális dolgokkal, akkor joggal tesszük fel a kérdést: miért?

Mindezt irigység nélkül, hiszen nem azt akarjuk, hogy a másiknak ne legyen, vagy a másik helyett nekünk legyen – egyszerűen azt akarjuk, hogy nekünk is legyen.

A Tau-módszerben azonban megtalálhatók a válaszok, amiket régóta keresel.

Több megoldást is találtam a helyzetre, ahogy vizsgálni és kutatni kezdtem – többek között saját tapasztalatokból kiindulva.

Fontos, hogy olyan esetekről beszélek, amikor tényleg mindent megtettünk, ami telt tőlünk, mégsem jön össze a manifesztálás.

1. Megmenekülés

Az első, hogy vannak helyzetek, amelyektől így mentenek meg minket. Lehet, hogy eleinte érzékenyen érint, hogy nem valósul meg a manifesztáció, ám jellemzően pár hónapon, maximum egy éven belül kiderül, hogy kifejezetten rosszul jártunk volna.

2. Erőforrások

A második, hogy vannak helyzetek, amelyeknél egyszerűen a másik volt a jobb/gyorsabb/erősebb. Hiába igaz az, hogy univerzálisan bőség van, ha adott térben és időben szűkösek az erőforrások.

A Föld felszínének 70%-át víz borítja, gyakorta éljük meg folyók áradását is, egyes régiókban évente kétszáznál is több napon át esik az eső – mégis akadnak olyan térségek, ahol évek óta aszályos szárazság uralkodik. Bőségesen rendelkezésre áll édesvíz globálisan – helyben mégis szomjaznak.

Ez érvényes az univerzális bőségre is: akadnak élet-régiók, ahol bizony szegénységben élnek az emberek.

Ilyenkor pedig ha másnak jön össze, nem nekünk, akkor egyszerűen a másik volt a jobb. Ezeknél az eseteknél a pozitív hozzáállás segít: azaz mit tanulhatunk a helyzetből.

Például azt, hogy legközelebb jobban, több erővel csináljuk.

3. Hiányzó feltételek

A harmadik, hogy vannak helyzetek, amikor fizikai tényezők hiányoznak a sikeres teremtéshez. Magyarán rosszul mérjük fel a lehetőségeket.

Például, hogy egy nagyon anyagias dolgot mondjak, valaki egy luxusutazást akar megteremteni magának. Össze is jönne – ám olyan feladatai vannak és olyan dolgai hiányoznak, amik miatt mégsem valósul meg.

Azokat az eseteket, amikor hibás volt a fókusz, elnagyolt a cél, vagy félszívvel tette valaki a dolgát, direkt nem említem, mert ilyenkor ha össze is jön valami, az rendszerint nem az, amit valóban akartak.

Azaz a teremtés meghiúsulása mögött vagy azt találjuk, hogy így menekültünk meg egy szorult helyzetből, vagy mások jobbak voltak nálunk vagy a feltételek hiányoztak.

Mindig az adott manifesztálási helyzet adja meg azt, melyik a helyes válasz.

Ha pedig bőségben akarsz élni, érdemes a szegénységtudatot hátrahagyva belépni a bőségtudatba!

Index