Skip to content

Mars és Plútó Fényszög Augusztus 13-án: igazi sorsfordító nap 2020-ban

Az augusztus 13-i Mars és Plútó Fényszög sorsfordító napnak számít 2020-ban.

Ezen a napon hatalmas erőt kapunk, hogy a sorsunkat megváltoztassuk. Ha van olyan amit eddig nem tudtál elengedni, vagy megtenni, akkor ezen a napon megfogod tenni!

2020. augusztus 13-án a Kos jegyében járó Mars helyzetéből adódóan konfliktusos kapcsolatba kerül a Bak csillagjegyben tartózkodó Plútóval. A most kialakuló Plútó és Mars “robbanékony viszony” – az asztrológiában a kvadrát fényszög – hatását 2020. július 31-től egészen szeptember 8-ig érezheted!

Döntések, elengedések, szakítások, felmondások, bevallott szerelmek, őszinteség teljes mértékben, bármely jellegű változást  kompromisszum nélkül hozza el  ez a nap!

A Mars-Plútó aspektusok

A Mars-Plútó aspektusoknak – főleg nehéz fényszögek, pl együttállás, félkvadrát, kvadrát, kvinkunx, szembenállás – esetén van egy erőteljes, sötét és destruktív oldaluk.

A Mars a szablya, a Plútó pedig harcra készen emelkedik fel a sötét mélységekből. Fizikai és pszichológiai értelemben egyaránt hatalmas energiapotenciálról van itt szó, amely ha nincs megfelelő mederbe terelve, időnként pusztító formában tör felszínre.

Mars és Plútó Fényszög Augusztus 13-án: igazi sorsfordító nap 2020-ban
Mars és Plútó Fényszög Augusztus 13-án: igazi sorsfordító nap 2020-ban

A rosszul kezelt Mars – Plútó fényszögeknél az egyre növekvő indulatok megrekednek és odabent fortyognak

Aztán egyszer csak, a felrobbanó kazánhoz hasonlóan kitörnek. A dühöngés akár szenvedélyes, hétköznapi elfoglaltságukká is válhat ezeknek az egyéneknek.

Amennyiben a Mars – Plútó fényszögekkel rendelkezők egészséges mederbe terelik ezeket a hatalmas, átalakító erejű energiákat, bámulatos gyógyító képességekre tehetnek szert.

A Plútó gyökeres változást fog hozni

Ami eddig életképtelen volt, és kevésbé jó irányba terelte az életed, azt nem tűr tovább halasztást.  A Plútó az a bolygó ami a meg semmisítést hozza el, viszont a régi dolgok helyébe egy sokkal szebbet, jobb minőséget fog adni.

Egy könyörtelen bolygó abban a tekintetben hogy nem engedi tovább azokat a folyamatokat amik eddig akadályoztak az életünkben.

Megszünteti, lerombolja, elviszi azokat

De MINDEN esetben felépít helyébe egy szebb világot nekünk. Lehet ez akár bizonyos titkok kibeszélése a hátunk mögött, családon belüli titkok, bűnbánat, munkahelyi problémák, hűtlenség, tiszta és nem tiszta őszinte érzések nyilvánosságra hozatala, ami ki fog derülni ezen a napon.

Segítségével regenerálódhatunk, és új szemlélet, új világot építhetünk magunk köré. A Mars rámutat az erősségeinkre, az ösztöneinkre, a törekvéseinkre, és erőt fog adni a régi elengedéséhez.

Bátrabbak, harciasabbak, öntudatosabbak leszünk. Bátorsággal fel ismerve azt ami nem szolgál minket, el fogjuk engedni.

A Mars a bennünk lévő harcost szimbolizálja

A két bolygó fényszöge feszültséggel járó kapcsolati és társadalmi lezárásokat  fog hozni. Elveszítjük az irányítást  érzelmeink felett, akár szerelem téren megnyilvánulhatunk őszintén a másik felé, kifejezzük érzéseinket, nem tetszésünket feletteseinknek, kapcsolatainkban.

De ne csüggedjünk, mert minden a mi érdekünkben történik! A fényszög hatására kiváltó düh, agresszió, harci szellem segít az elengedésben, és a későbbi Felemelkedésben!

Ezen a napon a Perseidák (meteorra) sűrű csillaghullást láthatunk a tiszta égbolton a Perseus csillagkép irányából, késő estétől a hajnali órákig.

Szerző: Nagy Noémi

Youtube csatorna: Noémi

Index