Skip to content

Mit üzennek Neked az unikorniskártyák? Tudd meg most!

A pegazusok elhozták a jövő heti unikornis kártyákat. A három kártya közül egyet lehet választani, megérzés alapján.

Az unikornisok üzenetét hordozó pegazusok sietve repülnek Hozzátok, hogy meghozzák a jó híreket, Doreen Virtue Mágikus Unikornisok kártyái segítségével, amíg el nem készül a saját, Égiektől származó, Pegazus Üzenetkártya!

Heti pegazus kártyák
Heti pegazus kártyák

Az unikornis kártyák jelentései

Heti pegazus kártyák
Heti pegazus kártyák

Bal – Nézz fel a csillagokra és kívánj valamit!

 

Meg kell szabadulnunk az elfojtási mechanizmusoktól és kivetítésektől. A természetben és az őrangyalhoz fűző kapcsolatban is megtapasztalhatjuk, mit jelent számunkra a tér, a föld tere és saját belső terünk. Szenteld gondolataidat és tetteidet a benned élő hang követelésének. Amint egyértelműen, pontosan megjelölöd leghőbb vágyaidat, és tudod, hogy megérdemled azokat, a lehetőségek kapui könnyedén megnyílnak előtted.

Mint mindenki más, te is megérdemled a boldogságot. Képzeld el magad, amint az törekvésben elért sikerrel járó előnyöket élvezed. Hamarosan észreveszed, hogy a képességeid fejlődnek, és élvezeted szintje is növekszik.

Heti pegazus kártyák
Heti pegazus kártyák

Kívánj tehát valamit, és higgy abban, hogy megvalósul. Kérd azt, ami a szíved vágya – meglásd, beteljesül a lehető legjobb módon és a tökéletes időpontban. Hogy ez hogyan köszönt be majd, nem szükséges tudnod… elegendő a puszta kívánság. Belső hangod úgyis megmondja, milyen lépéseket kell tenned. Ez a hang mindig pozitív szavak és érzések formájában jelentkezik. Hallgass rá, mert így segíthetsz a legjobban önmagadon és másokon.

Élvezd, hogy kívánsz valamit és teljesül a kívánságod!

Középső – Igen hamar. Amit kérsz, igen hamar teljesül, mindenki közös örömére

Lelked hivatása magában foglalja a tanítás vagy a szórakoztatás valamelyik másik területét. Vonzódsz a jóskártyákkal végzett munkához, és a kártyák az angyaloktól származó sugallatokként szólnak hozzád.

Bármennyire meguntad a jelenlegi szakmai utadat, bizonytalanságokkal is küzdöttél a változtatással kapcsolatban. Lásd magad, amint teljesen elmélyülsz egy értelmes karrierben, csodás jövedelmet szerzel, és sikerrel jársz mindenben, amit teszel.

Heti pegazus kártyák
Heti pegazus kártyák

Ez a kártyalap arra kér, hogy ne add fel a hitedet és a reményeidet. Várakozás közben fordítsd energiádat pozitív lépésekre, melyek segítik fohászaid megvalósulását.
Magad voltál szerencséd kovácsa, mert volt hited és hajlandóságod a szükséges cselekvésre.

Jobb – Változás. A rád köszöntő változások pozitívak

Számíts a legjobbra, majd végezd el a szükséges munkát, hogy valóra váltsd a dolgot. Lásd és érezd, amint teljes mértékben támogatnak téged! Nem vagy a külső körülmények áldozata, és van választási lehetőséged mindenben, amit teszel. Ne arra koncentrálj, ami negatív értelemben történhet, hanem inkább engedd meg magadnak, hogy a pozitív lehetőségekről álmodozz.

Életed munkája magában foglalja az utazást. Engedj meg magadnak egyszerű kedvteléseket, amelyek nagy örömöt okoznak.

Heti pegazus kártyák
Heti pegazus kártyák

Ugyanakkor még a kedvező változások is stresszel járnak, amelyek kihatással vannak az egészségre, az erőnlétre és a közérzetre. Ilyenkor még fontosabb, mint máskor, hogy törődj magaddal, eleget aludj, mozogj és pihenj.

Ez a kártyalap talán arra kér, hogy változtass meg az életedben valamit, ami elszomorít vagy megbetegít – tégy le, mondjuk, egy rossz szokásodról, vagy szakíts meg egy kártékony kapcsolatot. Az lesz a helyes döntés, ami legelőször jut eszedbe. Ha a szóban forgó változás nehéznek vagy ijesztőnek tűnik, kérd ki az angyalok, az egyszarvúak, barátaid és családtagjaid segítségét. A külső támasz igen fontos változások idején. Ha megtanulod élvezni a változásokat, az életnek is jobban tudsz majd örülni.

Forrás: aureion.hu