Skip to content

A csodálatos erejű Oroszlánkapu Portál augusztus 8-án nyílik meg

Az Oroszlánkapu a felemelkedési folyamatunk iránti elkötelezettségben erősít meg. Új és látványosan megnövekedett erőt jelent úgy az egyén, mint globálisan az egész emberiség számára.

Az Oroszlán-hónap minden évben a Rák-időszak ismert homályossága után egy jól megérdemelt energialöketet hoz az életbe.

Az Oroszlánkapu augusztus 8-án nyílik meg

Amikor a Nap az Oroszlánban a Szíriusz csillaggal (a „spirituális napként” ismert) áll együtt. Magas minőségű és tiszta energiát bocsát a Földre, amely aktiválja az Oroszlánkapu portált.

Ez Oroszlán merész tűz jegyében történik, amely az önkifejezést, a teremtést képviseli, és a szív felett uralkodik.

Augusztus 8-a az év egyik legjobb napja arra, hogy megvalósítsd álmaidat

Az Oroszlán újhold nem csak legbelsőbb elképzeléseink megvalósításához visz közelebb, de egy ősi, misztikus kapu is megnyílik az univerzumban, amely segít szándékaink szárnyra kelni.

Az Oroszlánkapu portál, egy mágikus erő, amely július 28-tól augusztus 12-ig tölti be az eget, de úgy tartják, hogy augusztus 8-án éri el a csúcspontját.

A csodálatos erejű Oroszlánkapu Portál augusztus 8-án nyílik meg
A csodálatos erejű Oroszlánkapu Portál augusztus 8-án nyílik meg

A Föld az emberiségnek adatott

Azért kapta az emberiség, hogy gondos gazdaként uralja, használja a saját fejlődése szolgálatába fogva, ugyanakkor vigyázzon is rá. Ezt erősíti, támogatja a mostani Oroszlánkapu portál is.

Készüljetek fel egy komoly Oroszlán-jegybeli varázslat manifesztálására, mert augusztus 8-án az Oroszlán Nap és a fényes Szíriusz csillag egy éves kozmikus együttállást hoz létre, amelyet Oroszlánkapu Portálként ismerünk.

Oroszlán jellemzők és az Oroszlánkapu

Az Oroszlán-hónap a puszta karizmával megnyert vitákról, a társasági életben való túljelentkezésről és arról szól, hogy kozmikus dózisnyi csillogást vigyél a mindennapjaidba.

Ezt az újholdat az teszi különösen figyelemre méltóvá, hogy Oroszlánkapu portálnak is nevezik.

Augusztus 8-án az energetikai lehetőségek egy rétege tetőzik, amelyet Oroszlánkapunak neveznek. Ekkor a Nap az Oroszlánban áll, a Szíriusz csillag pedig közelebb kerül a Földhöz, és az Orion övéhez igazodik.

Oroszlán jellemzők és az Oroszlánkapu
Oroszlán jellemzők és az Oroszlánkapu

Kép forrása: Christine Sponchia/Pixabay

Ez a kapu minden évben július 28. és augusztus 12. között nyílik meg, de augusztus 8-át tekintik hivatalos aktiválási napnak

Bár az Oroszlánkapu portál aktiválásának ünneplése sok modern ezoterikus gyakorlatban népszerű, 8/8-at spirituális dátumként már évezredek óta ünneplik.

Mit jelent az oroszlánkapu az asztrológiában és a számmisztikában?

A 8/8 jelentése szinergikus és lenyűgöző módon ötvözi az asztrológiát és a numerológiát.

A Szíriusz állócsillagot (amely a Napunk mellett a második legfényesebb csillag az égen) néha „spirituális Napként” emlegetik – és ez azért van így, mert az asztrológiában és más misztikus gyakorlatokban arról ismert, hogy megvilágítja a szellemet és megvilágítja magasabb rendű céljainkat és ambícióinkat.

A Szíriusz minden évben, pont az Oroszlán-szezon közepén emelkedik fel az égen, és fényesen láthatóvá válik a keleti horizont felett.

Az Oroszlánkapu portáljával együtt az újhold az Oroszlánban feszült kapcsolatot fog kialakítani a kiszámíthatatlan Uránusszal a Bikában, és szemben áll a Szaturnusszal is a Vízöntőben retrográd módon.

Az augusztus 8-i Oroszlánkapu jelentése és hatása

Az augusztus 8-án érkező Oroszlánkapu időpontja rendkívül fontos és meghatározó az asztrológiai és spirituális értelemben.

Az Oroszlánkapu egy olyan energetikai jelenség, amikor a Nap a kozmoszközpontjával, a Szíriusz csillagával találkozik, és ezen a napon ez az energiakapu kinyílik. Ezen az időponton a Szíriusz fénye, amely a spirituális tudatosság és fejlődés jelképe, intenzíven áramlik a Földre.

Az Oroszlánkapu spirituális jelentősége az előrehaladás és a tudatosság mélyítésében rejlik. Ez egy olyan időszak, amikor az emberi lélek kapcsolódik a magasabb dimenziókhoz és az univerzum mélyebb bölcsességéhez. A Szíriusz csillaga hírnökévé válik az új lehetőségeknek és a transzcendens gondolkodásnak.

Ezen a különleges napon ajánlott elmélyedni a meditációban, a belső békében és a tudatosságban

A kapu megnyitásával a spirituális út új irányokat és lehetőségeket kínál. Ez ideális időpont arra, hogy vizsgáld meg a céljaidat, reflektálj a múltra és tervezd meg a jövőt.

Az Oroszlánkapu energiái támogatják az önmegvalósítást és a belső változást, így érdemes kihasználni ezt az időszakot a személyes és spirituális fejlődésre.

A csodálatos erejű Oroszlánkapu Portál augusztus 8-án nyílik meg Oroszlán újholddal
A csodálatos erejű Oroszlánkapu Portál augusztus 8-án nyílik meg Oroszlán újholddal

Amint az Oroszlánkapu megnyílik, engedd, hogy a Szíriusz fénye átjárja lényedet

Hagyd, hogy az univerzum bölcselete vezesse utadat. Legyél nyitott a magasabb rezgések és a spirituális út új dimenzióinak felfedezésére. Az augusztus 8-i időpont lehetőséget kínál arra, hogy mélyebben kapcsolódj a forrásenergiához és megtapasztald a transzcendens tudatosság gyógyító erejét.

Az Oroszlánkapu időszaka emlékeztet minket arra, hogy a világegyetem hatalmas és mély bölcsességgel rendelkezik, amelyre mindannyian kapcsolódhatunk. Az energetikai kapu megnyitásával hozzájárulhatunk a saját és a kollektív fejlődésünkhöz, és egy újabb lépést tehetünk a tudatosság útján.

Ebben a különleges időszakban legyünk nyitottak és befogadóak az Oroszlánkapu áramló energiái iránt. Engedjük meg, hogy az univerzum és a Szíriusz csillaga vezessen bennünket a spirituális megértés és a magasabb tudatosság felé.

A numerológiában a 8-as a végtelenség száma

Ez a felhatalmazás energiája. Támogatja az anyagi világban megnyilvánuló erőfeszítéseket és szándékokat. Ereje abban rejlik, hogy minden szinten képes a megnyilvánulásra.

Vizuálisan a „8-as” szó szerint is egy függőlegesen felfelé fordított végtelen szimbólum, ami a korlátlan potenciált jelképezi. A 8/8 numerológiai szempontból jelentős, mivel a nyolc a bőség és a jólét száma.

Amikor tehát egy 8-as megjelenik, akkor segítséget nyújt ahhoz, hogy gyorsan manifesztálódjon az, amire irányul. A 8-as felerősíti mindazt, amire fókuszálunk.

Miért különleges az Oroszlánkapu portál?

A hosszú távú projektek, ötletek, kapcsolatok és nagyobb erőfeszítések most kezdhetnek gyümölcsöt hozni, és egy hitelesebb valóság felé vezethetnek bennünket.

Még ha még soha nem is manifesztáltál korábban, a sok varázslatos és szikrázó energiával a hátad mögött most itt az ideje, hogy kipróbáld a gyakorlatot.

Bár augusztus 8-át tartják az oroszlánkapu misztikus energiájának hasznosítására alkalmas csúcsdátumnak, úgy tartják, hogy a manifesztációs kapu előtte és utána is több hétig „nyitva áll”.

Miért különleges a 2021-es Oroszlánkapu portál?
Miért különleges a 2021-es Oroszlánkapu portál?

Kép forrása: Hands off my tags! Michael Gaida/Pixabay

Ez a pillanat megérett spirituális növekedésünk kényelmetlen, de szükséges felgyorsítására

A kulcs ahhoz, hogy átöleljük ezt az időszakot, és manifesztáljuk azt, ami a szívünkben van, az, hogy higgyünk az igazságunkban, és engedjük el a ragaszkodást ahhoz, hogy az életnek hogyan kellene lennie, szemben azzal, ahogyan érezzük magunkat.

Ez az Oroszlán újhold, az Oroszlánkapu portállal együtt az energetikai gyógyulás és a bőség megnyilvánulásának ideje is.

Hozd ki a legtöbbet az Oroszlánkapu alkímiai energiájából

Értsd meg egészében, hogy a Föld a Tiéd is. Használd az erejét, ahogy az oroszlán se füvet legel a szavannán, hanem bátran kinyilvánítja akaratát!

Hozd ki a legtöbbet az Oroszlánkapu alkímiai energiájából
Hozd ki a legtöbbet az Oroszlánkapu alkímiai energiájából

Az átalakulás ideje izgalmakkal teli. Hihetetlen pozitív mozgást kínálnak a lélek növekedése és a személyes kiteljesedés terén. De a folyamat során viharosnak és ijesztőnek is érezhetjük őket.

Végezz 8/8 újhold meditációt és szándékot meghatározó rituálét

Állítsd be a telefonod időzítőjét nyolc percre, és engedd meg magadnak, hogy megtisztítsd az elmédet a korlátozó gondolatoktól (bónuszpontokat kapsz, ha a meditációt 8:08-kor vagy 8:08-kor kezded!).

Az Oroszlánkapu aktiválása során ügyelj arra, hogy:

  • Engedj meg magának egy kis pihenőidőt,
  • Meditálj és relaxálj. Ez nyugodtabb színteret kínál a változások megtapasztalására,
  • Igyál több vizet, hogy megtapasztald a bőség áramlását,
  • Pihenj és kapcsold ki az elektromos eszközöket, amikor csak lehetséges,
  • Ne vegyél részt olyan tevékenységekben, amelyeket felszínesnek vagy kimerítőnek találsz.

Emlékezz: a Föld gazdája vagy. Téged szolgál, jogod van használni, ám mindig gondos gazdaként! Az oroszlán levadássza a gazellát, de sosem irtja ki a csordát.

Ez a kozmikus energia most olyan hirtelen döntéseket hoz, amelyek az önazonosságon és a képességeken alapulnak.

Index