Skip to content

Tarot jóslás február második hetére (02.07.-02.13.)

2022 február második hetére ismét különleges Tarot jóslást kínálunk Nektek.

Tarot jóslás február második hetére (02.07.-02.13.)

válassz egy kártyát megérzésed szerint, oszd meg ismerőseiddel a bejegyzést és máris olvashatod a válaszokat, amikből megtudhatod, mit üzen a Tarot Neked február második hetére (02.07.-02.13.).

tarot jóslás spiritan

tarot jóslás spiritan

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, gyere és vegyél részt az online Tarot tanfolyamunkon!

A három lap a következő:

Bal:

Kelyhek Ásza

A Kelyhek Ásza a Tarot egyik legszerencsésebb kártyája. A többi Ásszal egyetemben a bennünk rejlő nagy lehetőséget mutatja, ami a legmagasztosabb beteljesüléshez vezethet. Ennek személyes jelentősége az illetőnek az élethez való viszonyától függ. A kártya spektruma a külső sikerek feletti öröm, hála és elégedettség érzésétől a mindennel való egység megélésének legmélyebb boldogságáig terjed.

Az előtérben kétséget kizáróan a szeretet áll, minden kifejezési formájában: felebaráti szeretet, szülői szeretet, érzéki, erotikus szeretet, önmagunk szeretete és az Isten szeretete. A kártya természetesen jelezheti az öröm és szerencse más, hétköznapibb formáit is. Mindenesetre tartsuk szem előtt, hogy a szándékunkkal kapcsolatos nagy lehetőség vagy bennünk él, vagy tervünk megvalósítása során jelentkezik. Nem tolakodó, felfedezésre és kibontakoztatásra vár.

Erről itt olvashatsz többet.

Közép:

Kelyhek Kettes

A Kelyhek Kettes szeretetteljes találkozást jelez. Előfutára lehet egy szimpatikus, új ismeretségnek, de lehet kibékülés vagy a szeretetteljes bánásmód jele, a már meglévő kapcsolaton belül. A kártya kétségtelenül a személyes dolgok területét hangsúlyozza.

Utalhat flörtre, „első látásra” szerelemre, boldog viszontlátásra vagy gyengéd kapcsolat, barátság kialakulására. Jelentheti azt is, hogy utazások, hivatásbeli vállalkozások során vagy egyéb szándékok megvalósítása esetén szívesen látnak, spontán segítségre számíthatunk.

Ha angyali segítség kell, kattints ide!

Jobb:

Botok Négyes

A Botok Négyes a béke időszakát jelzi, amelyben megnyílunk és kilépünk önmagunkból, hogy élvezzük az életet. Ezen biztonságérzet eredményeként szívesen vállalkozunk arra, hogy kilépjünk védettségünkből és rejtettségünkből, hogy részt vegyünk a világ életében.

Ez társas életet, beszélgetést, szórakozást és fokozott életörömet, valamint belső megnyílást jelent, amely által közvetlenül részei leszünk a körülöttünk folyó életnek, és kapcsolatainkban mélyebb összetartozást élünk meg.

A lélektársakról itt olvashatsz bővebben.

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, gyere és vegyél részt az online Tarot tanfolyamunkon!

Index