Skip to content

Tarot jóslás április harmadik hetére (04.19-04.25.)

2021 április harmadik hetére ismét különleges Tarot jóslást kínálunk Nektek.

Tarot jóslás április harmadik hetére (04.19-04.25.)

válassz egy kártyát megérzésed szerint, oszd meg ismerőseiddel a bejegyzést és máris olvashatod a válaszokat, amikből megtudhatod, mit üzen a Tarot Neked április harmadik hetére (04.19-04.25.).

A mostani kirakás során ismét megmutatjuk a három lap egyenkénti értelmén túl két-két lap együttes jelentését is.

A Tarot sokkal erősebb, hatékonyabb és komolyabb eszköz az angyalkártyákhoz képest. Míg az angyalkártyáknál egy lapot húzunk egy kérdésre, a Tarot képes mélységeiben is feltárni a problémákat, megoldásokat.

Ehhez viszont szükséges tudni értelmezni is a lapok közös jelentését. A mai kirakással tehát bepillantást nyersz abba, hogy miként dolgoznak azok, akik a Tarot-t valóban használják.

#spiritan #tarot

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, gyere és vegyél részt az online Tarot tanfolyamunkon!

 

tarot jóslás spiritan
tarot jóslás spiritan

A három lap a következő:

Érmék Hármas

Az Érmék Hármasát gyakran a gondterheltség kártyájaként értelmezik. Ezzel szemben sikeresen letett vizsgára utal és így örömteli tapasztalatot fejez ki. A mesterlegény képe jelenik meg.

Ezzel azt fejezi ki a kártya, hogy új tapasztalatok területére lépünk, ahová már a megfelelő képzettséget és tudást is magunkkal visszük. Tanulmányaink vagy fejlődésünk adott periódusának sikeres lezárását mutatja, melyet magas szintű újrakezdés követ.

Közép

Szeretők

Két témát köt össze ez a kártya. Jelentős szerelmi tapasztalatokra utal, de arra is ráébreszt, hogy ez döntést igényel: le kell mondani életünk eddigi kereteiről (szülői házról, agglegényéletről, flörtölésről), és egyértelműen el kell kötelezni magunkat szerelmünk mellett.

Csak ez a lépés vezet el ahhoz a lehengerlő tapasztalathoz, amit a Szeretők kártyája mutat. Ezért nevezték ezt a kártyát régebben A Döntés kártyájának. Szükségszerű döntéseket is jelképezhet, melyeknek semmi közük sincs, vagy csak alig van közük a szerelemhez.

Ebben az esetben azt jelenti, hogy teljes szívvel kell döntenünk, neheztelés és kiskapuk nyitva hagyása nélkül. A feltett kérdés hátterétől függ, hogy a két témakör közül melyikre utal a kártya. Minden esetben a nagy, fenntartás nélküli igent jelképezi.

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, gyere és vegyél részt az online Tarot tanfolyamunkon!

Jobb

Diadalszekér

A Diadalszekér nagy ugrást jelent előre. Azt mutatja, hogy megválunk megszokott környezetünktől és saját utunkat járjuk. Ehhez a szabadság utáni vágy, az elveszett paradicsom keresése vagy egyszerűen érvényesülési törekvésünk szolgáltatja a hajtóerőt.

A Diadalszekér az egyetlen Tarot kártya, mely bizakodónak és örömtelinek ábrázolja ezt az útra kelést. Minden más esetben nehéz szívvel és félelemmel búcsúzunk. Itt azonban hetyke, csüggedést nem ismerő előretörésről, vállalkozó kedvről és kockázatvállalásról van szó.

A kártya nagy ügyességet mutat a kocsi irányításában, azonban tükrözi tapasztalatlanságunkat is az ismeretlen világban. Ezért figyelmeztetésként is kell értelmeznünk, hogy ne értékeljük túl saját erőinket, ne legyünk euforikusak. Lássuk be még időben, hogy nagyon sok a tanulnivalónk.

Két-két kártya együttes értelme

1+2

Új tapasztalatok várnak, ha képesek vagyunk dönteni a lehetőségek közül. Márpedig ezekből több is adódik a héten. Rajtunk áll, hogy melyikkel élünk – de éljünk is valamelyikkel!

Aki csak toporog a válaszúton, sehova sem jut el. Erről írtunk egy cikket.

1+3

Most igazán beindulhatnak a dolgok, méghozzá valami egészen új területen. Meglehet, hogy széthullani látszik minden, ám rajtunk múlik, hogy egyben tartsuk a dolgokat.

Közben az is kiderülhet, hogy a „szétesés” csak azért volt szükséges, hogy észrevegyünk olyan rejtett hibákat, amik eddig elkerülték a figyelmünket. Az Áramlásról itt tudhatsz meg többet.

2+3

Minden sínen van – csak éppen egy forgalmas rendezőpályaudvaron. Azaz igen, haladsz előre, de az merre is van?

Döntési helyzetek várnak, és aligha lesz sok időd mérlegelni. Hallgass a megérzéseidre és végig legyél tudatában, hogy ez ilyen időszak, alapvetően teljesen pozitív!

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, gyere és vegyél részt az online Tarot tanfolyamunkon!

Index