Skip to content

Tarot jóslás június utolsó hetére (06.27-07.03)

Tarot jóslás június utolsó hetére (06.27-07.03)

válassz egy Tarot kártyát megérzésed szerint, és a cikket tovább olvasva megtudhatod, hogy mit üzen június utolsó hetére Neked a Tarot!

A mostani kirakás során összesen négy Tarot kártya közül választhatsz!

A Tarot sokkal erősebb, hatékonyabb és komolyabb eszköz az angyalkártyákhoz képest. Míg az angyalkártyáknál egy lapot húzunk egy kérdésre, a Tarot képes mélységeiben is feltárni a problémákat, megoldásokat.

Ehhez viszont szükséges tudni értelmezni is a lapok közös jelentését. A mai kirakással tehát bepillantást nyersz abba, hogy miként dolgoznak azok, akik a Tarot-t valóban használják.

Tarot jóslás Árnyvilág Tarot-ból

Tarot jóslás Árnyvilág Tarot-ból

A négy lap a következő:

Tarot jóslás
Tarot jóslás

Egyes:

Kardok Apródja

A Kardok Apródja, mint a többi apród is, kívülről jövő impulzust, lehetőséget vagy kínálkozó tapasztalatot jelent.

A Kardok Apródja esetében ez az impulzus néha megvilágít dolgokat, friss fuvallatként érint meg, és hatására hirtelen tisztán látunk, segítségével bonyolult összefüggéseket elemezhetünk és érthetünk meg.

Általában azonban konfliktust, viszályt vagy akár szakítással végződő veszekedést is jelez. Ilyen értelemben arra figyelmeztet, hogy a jégesőt hordozó felhőkre idejében figyeljünk fel, vagy hogy a jelentkező konfliktust feleslegesen ne növeljük, hanem lehetőleg tisztázó megbeszélések útján enyhítsük

Lásd meg, hogyan tudod jobbá tenni a jelened és jövődet! Kattints ide hozzá.

Kettes:

IX Remete

A Remete a visszahúzódás és a magunkba fordulás kártyája. Introvertált életszakaszt ábrázol, mely során elhatároljuk magunkat idegen befolyásoktól, hogy a buzgó tevékenységtől és az emberektől távol találjunk rá újra a nyugalmunkra, és mindenekelőtt önmagunkra.

Így a Remete jelentős tapasztalatokra utal, melyekben felismerhetjük, kik vagyunk, mit akarunk és miként érhetjük azt el. Két értékes szélsőséget egyesít magában a lap: az élmény mélységét és a felismerés magasrendűségét.

Sokan alaptalanul félnek ettől a kártyától. Kizárólag akkor jelenik meg a magányosságtól és elhagyatottságtól való félelem, ha félreértik ezek jellemzőit.

Aki önként követi a Remete hívását, az világossággal, erővel és azzal a boldog megtapasztalásával gazdagodik, hogy egyedül lehet önmagával.

Remete Tarot lapjáról itt olvashatsz többet.

Hármas:

III Uralkodónő

Az Uralkodónő a természet mindig új életet adó kimeríthetetlen erejét testesíti meg. Az elevenséget, termékenységet, fejlődést és az új születését szimbolizálja.

Ő minden élet kiapadhatatlan forrása, jelzi kreativitásunkat és fogékonyságunkat, képességünket új impulzusok felvételére és újjáalakítására.

A fizikai valóság szintjén növekedést és termékenységet, lelki szinten művészi alkotóerőt, szellemi szinten ötletgazdagságot és találékonyságot, tudati szinten pedig a megismerés gyarapodását jelenti.

Az új állandó születése mind életünk folyamatos változását, mind azt jelképezi, hogy ezen szülések fájdalmát el kell viselnünk.

Az Uralkodónő Tarot lapjáról itt olvashatsz többet.

Négyes:

Botok Hetes

A Botok Hetes azt jelenti, hogy támadás ér bennünket, és vetélytársakkal, irigyekkel vagy más ellenfelekkel találjuk szemben magunkat, akik gyakran erősebbek nálunk, vagy többségben vannak.

Ugyanakkor azt is kifejezi a kártya, hogy mégis jó kilátásaink vannak a sikerre, mert harcunkat kedvező pozícióból vívjuk. Egyben arra is figyelmeztet, hogy legyünk ügyesek és éberek, ne játsszuk el könnyelműen helyzeti előnyünket.

Természetesen ez a legritkább esetben jelent tettleges támadásokat, inkább személyes világunkba való beavatkozásról van szó, vagy azt fenyegeti valami, amit elértünk vagy el akarunk érni.

A helyes önismeret kiemelten fontos! Akarsz erről többet tudni? Kattints ide!

Index