Skip to content

Teremts bőséget és gyarapodást az angyalok segítségével!

Legyél az angyalok társteremtője! A segítségükkel Te is megteremtheted a bőséget és a gyarapodást az életedben.

Ahogy biztosan tudod, 2019 a gyarapodás, áramlás és bőség éve.

Éppen itt az ideje, hogy együtt teremtsd meg a jólétet az angyalokkal!

Van olyasmi az életedben, amit meg szeretnél gyógyítani vagy változtatni? Ha igen, akkor tudatosan megvalósíthatod ezt az angyalaid segítségével.

Az angyalok segítenek nekünk abban, hogy végrehajthassuk a küldetésünket, és mindent, ami csak lehetséges, megtesznek azért, hogy támogassanak útunkon. Ezzel pedig abban segítenek nekünk, hogy másokon segíthessünk.

Nem mond ellent a spiritualitás szellemének az, hogy segítséget kérjünk és kapjunk

A spirituális beállítottságú emberek néha csak ahhoz vannak hozzászokva, hogy másoknak segítsenek, és saját maguknak nem akarnak segítséget kérni vagy kapni. A kívánságok valóra váltása azonban egyáltalán nem a “kapás”-ról, hanem az “adás”-ról szól.

Tegyük fel, hogy gyógyító vagy, vagy pedig azt gyanítod, hogy a gyógyítás az életcélod. Sokféle módon lesz szükséged segítségre ahhoz, hogy végrehajthasd a feladatodat: lehet, hogy tanulnod kell; szükséged lesz egy helyre, ahol gyógyíthatsz; és természetesen páciensekre is szükséged lesz.

Teremts bőséget és gyarapodást az angyalok segítségével!
Teremts bőséget és gyarapodást az angyalok segítségével!

Ha így tekintünk rá, akkor a vágyak valóra váltása azt jelenti, hogy olyan életstílust kell kialakítanod, amellyel nagyobb eséllyel tudsz ADNI a világnak.

Most megmutatjuk, hogyan tudod megteremteni az angyalok segítségével a bőséget az életedben.

Például ezzel az angyalmágiához készített mágikus csomaggal, amely elképesztően hatékony, eredeti, fair trade szellemiségében készült, vegán mágikus termék!

A valóra váltás lépései

A valóra váltás első lépése

El kell döntened, hogy mit akarsz. Ha nem tudod teljesen pontosan, hogy mit szeretnél, akkor kérd Isten és az angyalok segítségét. Pontos és érthető útmutatást fognak adni neked.

A valóra váltás második lépése

Legyen egy vizuális kapaszkodód, egy kép a fejedben, vagy például egy újságból kivágott fotó vagy egy tárgy, ami a szándékaidat szimbolizálja.

A VALÓRA VÁLTÁS LÉPÉSEI
A VALÓRA VÁLTÁS LÉPÉSEI
A valóra váltás harmadik lépése

Képzeld el minden érzékeddel, hogy a kívánságod tárgya valódi, és már itt van veled.

A valóra váltás negyedik lépése

A negyedik lépés az, hogy a valóra váltás folyamata során felismerd azokat a benyomásokat és az útmutatásokat, amelyeket neked küldenek!!

A vágyaid valóra váltásának a folyamata során tartsd szem előtt ezt a négy fontos lépést:

Először:

Ne akard nagyon görcsösen azt, hogy megtörténjenek a dolgok. Az erőlködés és a sürgetés abból fakad, hogy attól félsz, hogy nem fogod megkapni azt, amit szeretnél. Ez a lappangó félelemérzet nem más, mint egy ima, amely azt kéri, hogy ne váljon valóra az álmod. A tapasztalataidat a gondolataid hozzák meg, csakúgy, mint egy pincér, aki engedelmesen meghozza a rendelésedet. A pincér nem kezd el vitatkozni veled, ha valami egészségtelen dolgot rendelsz az étlapról. Egyszerűen bólint egyet, és azt hozza, amit kértél.

Az Univerzum is ugyanígy működik: ha nagyon erősen érzel valamit, ami eltér attól, amit elképzeltél, akkor a “pincér” számára az érzéseid lesznek az erősebb rendelések. Ezért kérd az angyalaidat arra, hogy segítsenek összhangba hozni a szívedet és a fejedet, amikor elképzeled a vágyaid valóra válását.

Másodszor:

Ne kérd úgyanazt a dolgot újra és újra, hiszen ez azt jelenti, hogy félsz vagy aggódsz. Visszatérve az éttermes metaforához: miután megkérted a pincért, hogy hozzon neked egy zöldséges szendvicset, utána elismétled neki újra és újra, hogy hozzon neked egy zöldséges szendvicset? Utánamész a konyhába, hogy biztos legyél abban, hogy leadta a rendelésedet és tényleg szándékában áll kihozni azt neked? Persze, hogy nem. És mégis, ha újra és újra, félelemmel tele elképzeljük ugyanazt a dolgot, akkor azzal azt üzenjük az Univerzumnak, nem számítunk arra, hogy megkapjuk a kívánt dolgot.

A vágyaid valóra váltásának a folyamata során tartsd szem előtt ezt a négy fontos lépést
A vágyaid valóra váltásának a folyamata során tartsd szem előtt ezt a négy fontos lépést

Ha békét érzel a zsigereidben, és biztos vagy abban, hogy a vágyaid elkerülhetetlenül valóra fognak válni, akkor ne kérd többé a megvalósításukat. Az energiáidat ezután inkább arra használd, hogy várd a vágyaid megtörténését. Ha már a valóra váltás folyamatának a másik oldalán is végigmentél, akkor engedd el magad, és várakozón, hálásan és biztosan várd a jövődet, ne a reménykedésre és a félelemre pazarold az energiádat. Ha hálával és hittel állsz hozzá a dolgokhoz, és többször elképzeled ugyanazt a vágyadat, akkor az csodálatosan gyorsan valóra fog válni. Ezért ne nyugtalankodj folyamatosan, hanem helyette várakozz folyamatosan.

Ne felejtsd el, hogy amikor a vágyaidat valóra váltod az angyalaid segítségével, akkor nem teszel semmit, hanem egyszerűen úgy döntesz, hogy abban a párhuzamos világban fogsz élni, ahol MÁRIS valóra van váltva minden. Vagyis nem a semmiből teremtesz valami mást, hanem olyan csatornára váltasz át, ahol már folyamatban van az, amit szeretnél.

Harmadszor:

Bizonyosodj meg arról, hogy teljesen elküldted a kérésedet. Amikor feladsz egy levelet a postán, ki kell engedned a borítékot a kezedből ahhoz, hogy azt kézbesíteni lehessen. Ennek ellenére gyakran olyan erősen csüngünk a vágyainkon, hogy nem engedjük át őket teljesen az Univerzumnak. Miközben meditálsz, az angyalok segíteni fognak neked elengedni a szándékaidat, hogy azok valóra tudjanak válni.

Negyedszer:

Vedd észre azokat az útmutatásokat, amelyeket a valóra váltás folyamatának első három lépése után küldenek neked, és kövesd is őket. Ha úgy érzed, hogy megakadtál, kérdezd meg magadtól: “Mi volt az az útmutatás, amelyet kaptam, de nem követtem?” Az útmutatás általában arra fog kérni téged, hogy változtass az életeden – de egyszerre csak nagyon apró lépést tegyél. Az útmutatás számtalan formában érkezhet: lehet egy gondolat vagy egy ötlet; egy testi vagy lelki érzés; valami, amit hallasz; egy látomás vagy egy álom. Az útmutatás általában ismételten érkezik; például sokszor hallasz egy dalt, aminek a szövege valamilyen üzenetet hordoz a számodra, és te érted ezt az üzenetet; vagy sokszor látod ugyanazt a számsorozatot vagy könyvcímet.

Az angyalaid veled egy csapatban játszanak, bátorítanak, utat mutatnak és támogatnak minden lehetséges módon, hogy megvalósíthasd a küldetésedet, ami Isten akarata. Számukra az a legnagyobb öröm, ha segíthetnek neked!

Nem kell mást tenned, csak kérd őket, és aztán szívesen fogadd el a segítségüket. Az angyalok azt mondják, hogy a szándékaink hozzák létre a tapasztalatainkat. Kérd őket arra, hogy hozzák összhangba a szándékaidat a szeretettel, és meg fogod érezni azt a szeretetet, amely körülvesz és betakar téged, és ami nem más, mint TE magad, ebben a pillanatban is.

Az angyalmágiáról ide kattintva tudhatsz meg többet, a bőségről pedig itt olvashatsz.

Forrás, részben: aureion.huangyalportal

Kiegészítette, pontosította: Aureion

Index