Skip to content

Unikornisok üzenete júliusra

Az egyszarvúak a tisztaság és Fény hordozói, akik július hónapra üzennek Neked.
Válassz egy kártyát a három közül, és elolvashatod, mit üzennek Neked az unikornisok!

Az unikornisok arra emlékeztetnek bennünket, hogy kik is vagyunk valójában. Az angyalok a szívünkön, az egyszarvúak viszont a lelkünkön keresztül szólnak hozzánk.

Szarvuk egy isteni energiát sugárzó varázspálcához hasonló.

Bármerre irányítják, ez az energia gyógyító hatású, és nem csupán testünket és érzelmeinket, hanem a lelkünket is képes meggyógyítani. Az unikornisok még azokat a mély lelki sebeket is elsimítják, amelyektől esetleg már több életen keresztül szenvedünk. Ha készen állunk erre, az unikornisok segítségünkre lehetnek személyes, családi vagy akár országot érintő karmánk megtisztításában.

Csupán kérni kell őket, hogy segítsenek.

Ezek a csodálatos, nemes paripák felkutatják azokat, akikből sugárzik a fény, mert tovább látnak saját kicsinyes önmaguknál. Azokat az embereket keresik, akik mások megsegítésére és a világnak – még ha az annak csak egy kis szelete is – a jobbá tételére törekszenek.

Az unikornisok teljesítik a kívánságokat.

Az unikornisok segítenek, hogy kitartsunk elképzeléseink mellett; bátorságot és hitet öntenek belénk a kihívások és nehézségek idején. Megerősítenek és megszilárdítanak elhatározásunkban, méltósággal és vonzerővel ruháznak fel, hogy harcolhassunk az igazunkért.

A kártyák üzenete

1. Jövő

Engedd el a múltat, és indulj előre.

Ezzel a kártyával az unikornisok arra emlékeztetnek, hogy segítségükkel a jövődet olyanná alakíthatod, amilyenné szeretnéd. Először szabadulj meg múltbéli gátlásaidtól, utána magabiztosan haladhatsz előre.

Megerősítés: Az unikornisok segítségével gyönyörűvé alakíthatom a jövőmet.

2. Törekvés

Számodra nem léteznek korlátok, célozd a csillagokat.

Az unikornisok támogatnak, ha lenyűgöző szellemi magasságokba törekszel. Lehetőségeid végtelenek, ne félj hát merészet kívánni, hiszen az unikornisok segítik megvalósítani az álmaidat.

Megerősítés: Az unikornisok támogatják törekvéseimet.

3. Jólét

Légy nyitott a feléd áramló jólét fogadására.

Az unikornisok ma jóléttel ajándékoznak meg téged. Kérik, hogy fogadd mindezt örömmel és hálával, hogy még nagyobb bőséget hozhassanak életedbe.

Megerősítés: Örömmel és hálával fogadom a felém áradó bőséget.

Diana Cooper több nagy sikerű spirituális témájú könyv, mint például Az egyszarvúak csodája, A Little Light On Angels és a Fény angyalai kártyák elismert szerzője. A világban utazva arra tanítja és ösztönzi az embereket, hogy fedezzék fel és valósítsák meg valódi önmagukat.

Kiadja: Synergie Magyarország

Index