Skip to content

Válassz egy kelta szimbólumot, hogy megtudd, mit üzennek neked az ősi angyalok!

A kelta jelképek évezredek óta adnak segítséget a hozzáértők számára. Válassz egyet az alábbi hat szimbólum közül, hogy megtudd, mit üzennek Neked az ősi angyalok!

Jelenlegi élethelyzetedet tárja fel a következő hat kelta szimbólum. Válaszd ki azt, ami a legjobban vonz, és olvasd el a leírást.

A kelta csomók, amelyeket Icovellavna néven is ismertek már évszázadok óta, nem csak dekorációs, de spirituális szándékot is szolgáltak.

A csomómágia ősi boszorkány mágikus módszer és a levegő elemmel kapcsolható össze. A csomó a folyamatosságot, az energia végtelen áramlását szimbolizálja. Egy csomónak nincs se eleje, se közepe, se vége, így a kelta csomó is egyszerre jelenti a múltat, a jelent és a jövőt; hogy minden egyszerre VAN, és csak az érzékelésünk csap be minket az időt illetően. Amit múltként érzékelünk, csak egy szimbólum az elménkben.

Válassz egy kelta szimbólumot, hogy megtudd, mit üzennek neked az ősi angyalok!
Válassz egy kelta szimbólumot, hogy megtudd, mit üzennek neked az ősi angyalok!

A kelta szimbólumok hasonlítanak a mandalákhoz is, és hatalmas erőt képviselhetnek egy-egy mágikus rítusban. Akár te is rajzolhatsz egyet, szándékaidnak megfelelően, de nagyon sok kelta szimbólumot találhatsz előre megrajzolva is.

És most lássuk, mit üzennek neked az ősi angyalok a kelta jelképek által!

Az életfa

Hatalmas erők feszülnek benned. A fa gyökerei mélyre nyúlnak a földbe, és neked is szükséged van arra, hogy életedet szilárd alapra helyezd. Fontos számodra a föld elemmel való kapcsolat, mert minél több energiát tudsz felvenni a földből, annyira vagy harmóniában a körülötted lévő világgal, és annyira érzed magad élettel telinek. Ügyelj a gerinced egészségére és sokat legyél a természetben. Jelen lecke: Maradj a földön, ne szállj el! Türelemre van szükséged, hogy ami foglalkoztat, és amit tervezel, megvalósuljon.

A belső tűz

A tűz elemet és a főnixmadarat ábrázoló kelta szimbólumot választottad. A főnix a tűz elem szent madara. Fűt téged az ambíció, tele vagy energiával és szenvedéllyel. A tűz élénken lobog benned, de ügyelj arra, nehogy hamar kiégj. Ha bölcsen használod a tűz energiáját, akkor folyamatosan táplálni fogja az életedet. Akkor leszel boldog és elégedett, ha ki tudod fejezni szenvedélyedet és kreativitásodat. Jelen lecke: fékezd meg a haragodat, vagy adj neki hangot! Tekerd takaréklángra magadat, hogy erőd tovább tartson. Amire vágysz, elérhető, de túl türelmetlen vagy, vigyázz, hogy ne túl korán, hanem a kellő időben cselekedj.

A Hatalmas Sárkány

A Föld Szelleme tiszta hangon szól hozzád. Légy egy a Természettel, a világgal, kívül is, és belül is. Mérhetetlenül sok erő van benned és ez nagy örömet hozhat neked is, a körülötted élőknek is, ha segítesz nekik ezzel. Ha ráébredsz belső erődre, és engeded, hogy az természetesen nyilvánuljon meg, könnyebben változtathatsz életed azon területein, melyekkel jelenleg nem vagy elégedett. A Nagy Sárkány a Természettel való kapcsolatodról tanít téged. Sokkal több időt tölts a természetben, ami felszabadítja a te erődet is. Jelen lecke: A méltóság. Értékeld magad, húzd ki magad, tudd, hogy különleges ember vagy. Bármilyen helyzetbe is kerültél, légy tudatában annak, hogy az isteni erők, melyek benned lakoznak, minden helyzetet sikerre visznek. Higgy és bízz!

Kelta ötszög

A védelem és a személyes erő szimbólumát választottad, a pentákulumot. Itt az ideje annak, hogy egyensúlyt teremts az életedben, mert a fizikai és spirituális énednek arra van szüksége, hogy egyesüljön a másikkal. Jó szolgálatodra vannak mostanában a védelmedet szolgáló mágikus praktikák, és minden olyan mágikus rítus, ami segíti kibontakoztatni mágikus vagy boszorkány létedet. Fényesen ragyogó csillag vagy, melegszívű és erős, ám szükséged lehet némi méregtelenítésre, hogy testi erőd újra a csúcson lehessen. Jelen lecke: jót tenne, ha felébresztenéd mágus, avagy boszorkány létedet, mert a helyzetet, ami foglalkoztat, ezzel a mély, belső erővel tudod megoldani. Engedd el a félelmeidet, engedd szabadjára erődet!

A Mágikus Macska

Gyors és élénk személy vagy. Rugalmas vagy, de nem szereted, ha életedet külső kellemetlenségek zavarják meg. Van egy hatodik érzéked, ami megsúgja, hogyan találhatsz rá az utadra, még ha nem is látod még azt világosan. Szereted, ha védenek és óvnak. Könnyedén lépdelsz át az életen, de ne feledd, ha jobban meg akarod ismerni a világot, először magadat kell megismerned. Jelen lecke: Nézz bele a tükörbe, de ne a külső, hanem a belső lényeddel szembesülj. Fogadd el jó és rossz oldaladat is egyben. Dönts minden nap úgy, hogy szereted magad. Ahogy magadat elfogadod, úgy lesz egyre szebb körülötted a világ is.

Napvirág

Szíved nyitott könyv. Meleg és barátságos energia árad belőled. Szeretsz gondoskodni másokról, támogatni másokat. Tele vagy mágikus energiával, de ezt nem kell mindenáron gyakorolnod. A sikert úgy éred el, ha megtanulod elengedni magadat. Kövesd a Napot, és soha nem téveszted el az utat. Jelen lecke: ne függj mások elismerésétől, hanem tudd, hogy értékes vagy önmagadban is. Ne próbálj megfelelni senki másnak, mint saját magadnak, és engedd el a görcsölést. A jelen helyzetedet úgy tudod a legjobban sikerre vinni, ha engeded, hogy vigyen az élet folyója pont oda, ahová menned kell. Feküdj rá a vízre, engedd el magad, és meglátod, milyen gyönyörű helyre jutsz majd.

Ha pedig tudni akarod, mi rejtezik a lelked mélyén, válassz egyet a nyolc lélekszem közül!

cikk forrása: magickalrecipes

Index