Skip to content

Válassz ki egy drágakövet, hogy megtudd, milyen erő rejtezik Benned!

Mindenkiben rejtezik valamilyen erő, amely által olyasmire is képes, amire mások nem.

Ez az erő lehet kreatív, teremtő erő, vagy problémamegoldó vagy éppen új nézőpontok megtalálására képes erő.

Az ember természeténél fogva vonzódik a drágakövekhez, amelyek ugyancsak egyedi erővel bírnak fajtájuk szerint.

Megfigyelhető, hogy az azonos rejtett erővel bíró emberek az azonos drágaköveket választják. De vajon Benned milyen erő rejtőzik?

Válaszd ki megérzésed alapján az egyik drágakövet, hogy megtudd, milyen erő rejtezik Benned!

A következő hat képen egy igazgyöngyöt és öt drágakövet mutatunk be. Nézd egy percig a képet, merülj el a kövek fényében, és válaszd ki megérzésed szerint az egyiket. Lentebb görgetve rögtön el is olvashatod, melyik drágakő mit üzen Neked!

A gemológia szerint a drágakövek feltárják a személyiségét mindenkinek.

Válassz ki egy drágakövet, hogy megtudd, milyen erő rejtezik Benned!
Válassz ki egy drágakövet, hogy megtudd, milyen erő rejtezik Benned!

1 Igazgyöngy

Habár az igazgyöngy nem kristály, mégis a drágakövek közé tartozik az emberek szemében értéke, tisztasága, szépsége miatt. Az igazgyöngyöt olyan szellemi és méltósággal teli személy választja, aki gazdag lelki élettel és büszkeséggel rendelkezik. A gyöngy szimbolizálja a tisztaságot, integritást, jótékonyságot és bölcsességet.

Ez azt jelenti, hogy olyan kedves és nyugodt személy vagy, aki előbb gondolkodik, mint mielőtt beszélne. Az igazgyöngy választása egy lehetséges, de pozitív átalakulást is jelent szimbolikusan: ami egykor homokszemcse volt, idővel csodaszép gyönggyé vált.

2 Rubint

Ha a rubint választottad, akkor intenzív, szenvedélyes és teljes életet élsz. Az érzelmeid befolyásolják a körülötted élő embereket, és bárhová mész, hullámokat keltesz. Azonban ez akkor is igaz, ha mérges vagy és akkor is, ha örülsz – az emberek megérzik az érzelmi hullámzásaidat is, hiszen mindig erősek az érzelmeid.

Jellemző a rubint választó személyekre, hogy tüzes temperamentummal rendelkeznek, de erősek és tele vannak fénnyel és energiával.

3 Kék Topáz

Ha a kék topázt választottad, többnyire nyugodt és csendes léleknek számítasz, aki értékeli az élet nyugodt és csöndes pillanatait. Az ilyen jellemű személyek gyakran vonzanak olyan szellemes és nyugodt embereket, akik stabilak és jól kiegyensúlyozottak. A kék topáz a rubint ellentéte, és hűsítő és megnyugtató hatóerővel bíró képessége van arra, hogy segítsen a gondolatok és az energia eljuttatásában másokhoz.

A kék topázt választó személyek erős kommunikációs készséggel rendelkeznek, amelyek rendkívül értékesek és hasznosak.

Gyere és vegyél részt az online Tarot tanfolyamunkon, ha többet akarsz tudni a Tarot-ról!

4 Peridot

Ha a peridotot választottad, akkor olyan személy vagy, aki alapvetően nyitott és kíváncsi, és sugárzik belőled az öröm. Gyakran vagy tele energiával, és ha kipihened magad, akkor élettel teli személynek tartanak, aki úgy viselkedhet, mint egy irányító jeladó azok számára, akik közel vannak hozzád.

A peridotot tisztító és gyógyító tulajdonságokkal bíró személyek választják. A peridot a királyok és királynők által kedvelt drágakövek közé tartozott a ritkasága miatt. A peridot az életében új lehetőségekkel és megoldásokkal is szolgálnak, amelyeket soha nem szabad kihagyni.

5 Akvamarin

Ha az akvamarint választottad, az azt jelenti, hogy kalandkedvelő, szeretetre méltó és lelkes személy vagy. Bátor, fiatalos és szenvedélyes embernek is ismernek. Az akvamarin szó maga annyit jelent, hogy „tengeri só”. Az akvamarint gyakran a tengerészek viselték védelem céljából.

Úgy tartották, hogy az akvamarin a hableányok egyik legkedveltebb kincse. Az akvamarin kiválasztása azt jelenti, hogy rejtett erődet a biztonságos utazásban rejlik, abban, hogy bár sokfelé kalandozol, mindig megtalálod a biztos utat.

6 Tanzanit

Ha a tanzanitot választottad, akkor az azt jelenti, hogy érzéki, kritikus és szenvedélyes ember vagy. Az emberek szeretik a társaságodat és szívesen vannak körülötted, mert erő sugárzik az aurából. Jó ösztönökkel bírsz, ezért mindig hallgass a megérzéseidre.

A tanzanit rendkívül ritka kő, amely a bolygó egyetlen helyén található meg, Tanzániában. Ennek eredményeképpen úgy tekintik, hogy különleges hatóerővel bírnak. A Te rejtett képességed az ösztönvilágban rejlik, képes vagy őselemi erőket megmozgatni.

Képek forrása

Gyere és vegyél részt az online Tarot tanfolyamunkon, ha többet akarsz tudni a Tarot-ról!

 

Index