Skip to content

Zephyrus, a nyugati szél arkpegazusa

Zephyrus, a nyugati szél pegazusa melléd állt, és önbizalmat önt a szívedbe, hogy félelem nélkül tudj szembenézni feladataiddal.

Zephyrus, a nyugati szél arkpegazusa
Zephyrus, a nyugati szél arkpegazusa

(kép: Marc Lange)

A Zephyrus arkpegazus kifogyhatatlan erejével elfújja a kishitűséged, hittel és bizakodással tölt el, s gondoskodik arról, hogy csak megbízható emberekkel találkozz, és ne kerülj kétes helyzetekbe.

Miben segít Zephyrus arkpegazus?

Bízz az isteni gondviselés hatalmában, és érezd magad biztonságban az Ég védelmében. Az új élethelyzeteket és változásokat gyakorta félelemmel fogadjuk. Talán te is aggódsz, lesz-e elég erőd megbirkózni azzal, ami rád vár.

A Zephyrus segít megbirkózni a nehéz feladatokkal! A Zephyrus által folyamatosan képesek vagyunk tisztán érzékelni a spirituális információt, üzeneteket, sugallatokat. Az Akarat világába lépünk a gyengécske, ostoba, végtelenül elnyomó „szeretném” világából.

Oda, ahol a tiszta, legbenső szándék vezet, és átengedjünk magunkat Önvalónk Akaratának, hogy beteljesítsük életfeladatunkat, amiért a világra születtünk. Ennek átélése mélyebb élmény, mint a „szeretném” megélése, bár a látszatvilágban azt hisszük, hogy a „szeretném” az a jó, mert udvarias és kedves.

Honnan ismerheted fel, hogy Zephyrus látogatott meg?

A Zephyrus arkpegazus a nyugati széllel érkezik, gyakran kíséri hideg fuvallat vagy éppen esős időben szivárvány. Ha a széltől egyszerre fut rajtad végig a hideg és érzed a késztetést a cselekvésre, akkor tudd, Zephyrus járt ott!

Az arkpegazusok révén képesek vagyunk befogadni a kozmikus spirituális utazás teljes egészét, a tiszta tudati állapotot, amikor itt a Földön minden tértől és időtől függetlenül van jelen. Képesek vagyunk az arkpegazusok által arra, hogy az Univerzumot Egy egységben éljük meg, ahol bárminemű határvonal vagy elválasztás csak a nézőpont kérdése.

Forrás: aureion.hu

Index