Skip to content

Áramlás és bőség a jelszavak 2018-ra. Ezt Neked is érdemes tudnod!

Áramlás és bőség. Ezek lesznek együtt és külön-külön is 2018 legfőbb jellemzői. Ha Te is akarod!

Rajtad áll, milyen lesz 2018!

Igen, Rajtad. Te rajtad, aki ezeket a sorokat olvassa. Te rajtad, meg mindenki máson is, aki ugyancsak ezeket a sorokat olvassa. Mert Te, Ti, Mi általunk valósul meg vagy marad el valami. Te, Ti, Mi vagyunk azok, akik megváltoztathatjuk az életünket, az egész világot.

Áramlás és bőség a jelszavak 2018-ra
Áramlás és bőség a jelszavak 2018-ra

Eleged van a nélkülözésből? Eleged van a hitelcsapdából, az állandó forintkuporgatásból? Eleged van abból, hogy mások „pofátlanul” gazdagodnak, Te meg gyakran még a számlákat is úgy fizeted be, hogy éppen ne csússz ki az időből?

Egyszóval eleged van a szegénységtudatból?

Változtassunk együtt. Áramlás és bőség!

Mostantól ezek lesznek a jelszavak. Mi, itt a Spiritannál elköteleztük magunkat az Áramlásban való haladás, az anyagi, lelki, szellemi bőség mind tisztább és teljesebb, folyamatos megélése mellett.

Te mikor akarsz végre jól élni? Te mikor akarsz végre annyi bevételhez jutni havonta, hogy hó végén is gyomorgörcs nélkül hajtsd álomra a fejed, mosolyogva, hogy tudod, 31-én is tele tudod pakolni a hűtőd, ha úgy akarod? Te mikor akarsz végre olyan bőséget, hogy elutazhass nyaralni oda, ahova már régen tervezted, vagy megveheted azt az autót, táskát, cipőt, ruhát, telefont?

Színház? Opera és operett? Kiállítások? Te mikor akarsz végre annyi szabadidőt és gyomorgörcs-mentes estét, hogy felszabadultan élvezhesd azt a kulturális bőséget, ami rendelkezésre áll?

Rajtad áll!

Hamarosan új rovatot indítunk, Bőségáramlás címen. A bőségtudatos anyagok, az Áramlással kapcsolatos írások, lehetőségek ott fognak megjelenni. Illetve ott is.

Mert áramlás van és bőség növekszik.

Tarts velünk és tapasztald meg a felszabadult életet. Velünk tartasz?

Áramlás és bőség!

Boldog új 2018-as esztendőt kívánunk!

A spiritan.hu csapata

Index