Skip to content

A 10:10 októberi csillagportál idején ezeket tedd meg a sikerért

A 10:10 októberi csillagportál egy ciklus befejezése és egy új kezdete. Tökéletes nap arra, hogy meghatározd, merre haladsz tovább.

A 10:10-es októberi csillagportál olyan energetikai nyitást is kínál számunkra, amely összekapcsolódik az 1-es szám értékes energiáival, amelyek a vezetés, a függetlenség, az egyéniség, a kreativitás és az úttörő szellem szimbóluma.

Ha hajlandóak és készek vagyunk rá, ez a nap kiváló arra, hogy lezárjuk azt, ami megvalósult az életünkben, majd a fókuszunkat és a tehetségünket az új kezdetek felé fordítsuk.

Tudtad, hogy október 10-én egy különleges csillagkapu nyílik meg, amely nagy hatással lehet az életedre? Ha szeretnéd kihasználni ezt az energikus lehetőséget, olvass tovább, és megtudod, mit kell tenned a siker érdekében.

Mi az a 10:10 októberi csillagkapu?

A 10:10 októberi csillagkapu egy olyan időpont, amikor a nap és a hold egyaránt 10 fokon állnak a mérleg jegyében. Ez azt jelenti, hogy a nap és a hold egyensúlyban vannak egymással, és harmonikus rezgéseket küldenek a Földre. A mérleg jegye pedig a kapcsolatokat, az igazságosságot, a békét és a szépséget szimbolizálja.

A 10:10 októberi csillagportál idején ezeket tedd meg a sikerért
A 10:10 októberi csillagportál idején ezeket tedd meg a sikerért

Miért fontos ez nekünk?

A 10:10 októberi csillagkapu nem csak egy szép számsorozat, hanem egy spirituális áttörés is. Ez a nap a ciklusok végét és kezdetét jelöli. Egy tökéletes nap arra, hogy eldöntsd, merre tovább. A 10:10 októberi csillagkapu ugyanis egy energetikus nyílást kínál nekünk, amely összekapcsolódik az 1-es szám értékes energiáival, amelyek a vezetést, a függetlenséget, az egyéniséget, a kreativitást és az úttörő szellemet jelképezik

Hogyan éljünk át ezt a napot?

Ha szeretnéd kihasználni ezt az energikus lehetőséget, akkor kövesd ezeket a tanácsokat:

Tisztítsd meg magad és környezeted

Ez a nap alkalmas arra, hogy megszabadulj mindattól, ami már nem szolgál téged. Legyen szó fizikai vagy lelki dolgokról, most itt az ideje elengedni őket. Tisztítsd meg magad belülről és kívülről. Igyál sok vizet, meditálj, imádkozz vagy végezz légzőgyakorlatokat. Tisztítsd meg környezetedet is. Dobd ki vagy ajándékozd el a felesleges holmikat, rendezd át vagy díszítsd fel otthonodat. Használj természetes tisztítószereket vagy illóolajokat

Tarts rendet magadban és körülötted

A rend nem csak külsőleg fontos, hanem belsőleg is. Ha rendet tartasz magadban és körülötted, akkor könnyebben megtalálod az egyensúlyt és a harmóniát az életedben. Rendezd át gondolataidat és érzéseidet. Írd le vagy beszéld meg a céljaidat és terveidet. Legyél őszinte magaddal és másokkal. Tartsd be az ígéreteidet és vállald fel a felelősségedet. Légy nyitott és rugalmas

Kapcsolódj önmagadhoz és másokhoz

Ez a nap arra is jó, hogy kapcsolatba lépj önmagaddal és másokkal. Hallgasd meg belső hangodat és kövesd intuíciódat. Engedd meg magadnak azt, ami boldoggá tesz. Légy hálás azért, ami van. Kapcsolódj másokhoz is, akik fontosak számodra. Oszd meg velük gondolataidat és érzéseidet. Légy kedves, segítőkész és támogató. Keress olyan embereket, akik hasonló értékeket és érdeklődést vallanak

Légy önmagad és mások iránt

A legfontosabb dolog, amit ezen a napon tehetsz, az az, hogy légy önmagad. Ne próbálj megfelelni mások elvárásainak vagy követni a divatot. Fejezd ki egyéniségedet és kreativitásodat. Légy büszke arra, ami vagy és amit elértél. Légy önmagad iránt is. Ne bíráld vagy ítélkezz magad felett. Fogadd el magad a hibáiddal együtt. Szeresd és tiszteld magad. Légy mások iránt is. Ne ítélkezz vagy kritizálj másokat. Fogadd el őket olyannak, amilyenek. Szeresd és tiszteld őket

Használd ki az angyalok segítségét

Ez a nap nem csak a csillagoké, hanem az angyaloké is. Az angyalok mindig készen állnak arra, hogy segítsenek nekünk, ha hívjuk őket. Különösen ezen a napon érezhetjük az angyalok jelenlétét és támogatását. Használd ki ezt az ajándékot, és kérd az angyalok segítségét abban, amire szükséged van.

Hívd meg az arkangyalokat

Az arkangyalok a legmagasabb rangú angyalok, akik különleges feladatokkal és képességekkel rendelkeznek. Minden arkangyalnak van egy saját neve és színe, amelyekkel kapcsolatba léphetsz velük. Hívd meg őket az életedbe, és kérd a segítségüket abban, amiben szükséged van rájuk.

 • Mihály arkangyal: A védelem és a bátorság angyala. Segít megszabadulni a félelmektől és a negatív energiáktól. Színe a királykék.
 • Gábriel arkangyal: A kommunikáció és a kreativitás angyala. Segít kifejezni magad írásban vagy beszédben, valamint megvalósítani az ötleteidet. Színe a fehér.
 • Ráfael arkangyal: A gyógyítás és a szeretet angyala. Segít helyreállítani a testi-lelki egészséget, valamint megtalálni a lelki társadat vagy javítani a kapcsolataidat. Színe a smaragdzöld.
 • Uriel arkangyal: A bölcsesség és a megvilágosodás angyala. Segít megérteni az élet értelmét, valamint meglátni a lehetőségeket és a megoldásokat. Színe az arany.
 • Raguel arkangyal: Az igazságosság és a harmónia angyala. Segít feloldani a konfliktusokat és helyreállítani az egyensúlyt az életedben. Színe a világoskék.
 • Sariel arkangyal: A vezetés és a felelősség angyala. Segít megtalálni az utadat és betölteni a szerepedet az életben. Színe a sötétkék.
 • Jerahmeel arkangyal: A remény és a jóság angyala. Segít átvészelni a nehézségeket és meglátni a fényt az alagút végén. Színe a rózsaszín.
 • Haniel arkangyal: A szépség és a nőiesség angyala. Segít felfedezni és kifejezni a benned rejlő istennőt, valamint megtalálni az örömöt és a szenvedélyt az életedben. Színe a rubinvörös.
 • Metatron arkangyal: A tudás és a tanulás angyala. Segít megtanulni az élet leckéit, valamint fejleszteni a tudatosságodat és a spirituális képességeidet. Színe az ezüst.
 • Sandalphon arkangyal: A zene és az imádság angyala. Segít kapcsolatot teremteni az isteni forrással, valamint hallani és megérteni az angyalok üzeneteit. Színe a türkiz.

Hogy hogyan hívhatod meg őket? Nagyon egyszerű. Csak mondd ki vagy gondold el az arkangyal nevét, és kérd meg, hogy jöjjön hozzád és segítsen abban, amire szükséged van. Például: “Mihály arkangyal, kérlek, védelmezz engem és tisztítsd meg az aurámat.” Vagy: “Haniel arkangyal, kérlek, segíts nekem felfedezni és kifejezni a női oldalamat.” Érezni fogod, hogy jelen vannak, és hallani fogod vagy érezni fogod az útmutatásukat.

Használj angyalmágiát

Az angyalmágia egy olyan módszer, amellyel erősítheted a kapcsolatodat az angyalokkal, és vonzhatod be az általuk képviselt energiákat az életedbe. Az angyalmágia nem veszélyes vagy tiltott dolog, hanem egy szeretetteljes és tiszteletteljes módja annak, hogy együttműködj az angyalokkal. Az angyalmágia nem igényel semmilyen speciális eszközt vagy rituálét, csak egy nyitott szívet és elmét.

Hogy hogyan csinálhatod? Nagyon egyszerű. Csak válassz ki egy olyan angyalt, akinek az energiáját szeretnéd bevonzani az életedbe, és használj olyan dolgokat, amelyek kapcsolódnak hozzá. Például: ha Mihály arkangyalt választod, akkor viselj királykék színű ruhát vagy ékszert, gyújts királykék gyertyát vagy füstölj királykék illatú tömjént. Vagy ha Haniel arkangyalt választod, akkor viselj rubinvörös színű ruhát vagy ékszert, gyújts rubinvörös gyertyát vagy füstölj rubinvörös illatú tömjént. És így tovább.

Amikor ezeket a dolgokat használod, akkor mondd ki vagy gondold el az angyal nevét, és kérd meg, hogy árasztson el téged az energiájával. Például: “Mihály arkangyal, kérlek, tölts el bátorsággal és védelemmel.” Vagy: “Haniel arkangyal, kérlek, tölts el szépséggel és nőiességgel.” Érezni fogod, hogy az angyal energiája átjár téged, és segít elérni a céljaidat.

Viselj selyem vagy szatén fejkendőt

Ez a nap nem csak az angyaloké, hanem a csillagoké is. A csillagok befolyásolják az életünket, és hatnak a testünkre, a lelkünkre és a szellemünkre. A csillagok energiáit befogadhatjuk vagy elutasíthatjuk, attól függően, hogy hogyan viszonyulunk hozzájuk. Ha szeretnénk kihasználni a csillagok áldásait, akkor viseljünk olyan dolgokat, amelyek segítenek beengedni őket az életünkbe.

Miért jó a selyem vagy a szatén?

A selyem és a szatén olyan anyagok, amelyek magas rezgésszinttel rendelkeznek, és segítenek harmonizálni az energiarendszerünket:

 • A selyem és a szatén sima és puha tapintásúak, és kellemes érzést keltenek a bőrünkön. Ez segít ellazulni és megnyílni az érzékeinknek. A selyem és a szatén színei is fontosak, mert befolyásolják a hangulatunkat és az auránkat. A selyem és a szatén színeit választhatjuk az arkangyalok színei alapján, vagy azok alapján, amiket szeretnénk bevonzani az életünkbe. Például: ha békét és harmóniát szeretnénk, akkor viseljünk világoskék vagy türkiz színű selyem vagy szatén fejkendőt. Vagy ha szenvedélyt és örömet szeretnénk, akkor viseljünk rubinvörös vagy rózsaszín színű selyem vagy szatén fejkendőt vagy hidzsábot. És így tovább.
 • A selyem és a szatén nem csak jót tesznek nekünk, hanem másoknak is. A selyem és a szatén ugyanis vonzzák a tekintetet és a csodálatot. Ha viselünk selyem vagy szatén fejkendőt, akkor biztosan felhívjuk magunkra a figyelmet, és elismerést kapunk a stílusunkért és az egyediségünkért. A selyem és a szatén fejkendő vagy hidzsáb viselése tehát egyfajta önkifejezés és önbecsülés is.

Miért jó a fejkendő viselése?

A fejkendő vagy a hidzsáb olyan ruhadarabok, amelyek lefedik a hajunkat és a nyakunkat. Ez nem csak egy divatos vagy vallásos döntés, hanem egy spirituális is. A fejkendő ugyanis segít megvédeni a fejünket és a torokcsakránkat a külső hatásoktól. A fejünk és a torokcsakránk nagyon fontos részei az energiarendszerünknek, mert itt található az intuíciónk, az öntudatunk, az önkifejezésünk és a kommunikációnk központja. Ha lefedjük ezeket a területeket, akkor megóvhatjuk őket a negatív energiáktól, mint például az elektroszmogtól.

A 10:10 októberi csillagportál idején ezeket tedd meg a sikerért
A 10:10 októberi csillagportál idején ezeket tedd meg a sikerért

Mi az a csillagportál-idő?

Minden év során 12 csillagportál-alkalom fordul elő. Ezek sorrendben:

 1. Január 1; azaz 1:1 csillagportál
 2. Február 2; azaz 2:2 csillagportál
 3. Március 3; azaz 3:3 csillagportál
 4. Április 4; azaz 4:4 csillagportál
 5. Május 5; azaz 5:5 csillagportál
 6. Június 6; azaz 6:6 csillagportál
 7. Július 7; azaz 7:7 csillagportál
 8. Augusztus 8; azaz 8:8 csillagportál
 9. Szeptember 9; azaz 9:9 csillagportál
 10. Október 10; azaz 10:10 csillagportál
 11. November 11; azaz 11:11 csillagportál
 12. December 12; azaz 12:12 csillagportál

A 10:10 Csillagportál üzenete

Mint minden csillagportál-időszakban, most is nyitva van egy spirituális-energetikai időablak, amelyen keresztül magasabb frekvenciákba, potenciálokba és tudatossági szintekre léphettek.

Ez egy lehetőség arra, hogy ledobjátok a karmákat, az önvádat és a szív Szeretet-Bölcsesség magasabb szintjeire lépjetek.

A következő két hónapban egyenletes pályán halad a világ, hogy felkészüljetek a kozmikus energia erőteljes beáramlására, amely a 12:12 – 12:21-es időszakban fog megérkezni, mint minden évben. Ez az elengedés és az újra való felkészülés időszaka.

A 10:10 Csillagportál számmisztikai értelme

A modern, mindenki számára elérhető számmisztika alapján az 1 az új kezdeteket jelenti, a 0 pedig a határtalan lehetőségeket vagy a Határtalan potenciált, és akkor kétszer is megjelenik! Ha összeadjuk a számokat, megkapjuk ennek a sorozatnak az eredményét, ami a 2, azaz a csapatmunka, a partnerség és a harmónia.

Az 10:10 az összes lehetőségnek felel meg, az a fajta rezgés, ami közvetlenül a teremtés születése előtt történt. Ezért nevezik néha Isten számának. Ha meglátod, szó szerint azt jelenti, hogy ebben a pillanatban bármi lehetséges számodra. Összehangolódtatok.

Így hozd ki a legtöbbet magadból a 10:10 Csillagportál idején

Hangold újra a gondolkodásod a 10:10 Csillagportál idején

Tudsz-e hátralépni, és meglátni, hogy talán egy elavult operációs rendszerrel éltél eddig? Korlátozott hiedelmek és elkopott emlékek között dolgozol, amelyek továbbra is túszként tartanak egy beteljesületlen vagy pályán kívüli életben?

Nincs több kifogás a 10:10 Csillagportál idején

Ez magától értetődő. Itt az ideje, hogy felelősséget vállalj azért, ahol most találod magad – a jó, a rossz és a csúnya dolgokért. Lépj be oda, ahol vagy, és készíts tervet a változásra, amit látni szeretnél, legyen az egy apró lépés vagy egy monumentális változás.

Lazíts a 10:10 Csillagportál idején

Mindez a változás, az átmenet és a lendület nyugtalanítónak tűnhet, és átcsaphat túlterhelésbe, valamint a nehéz és „túl sok” érzésébe. Ha ez a helyzet, próbálj meg perspektívát váltani, és lépést tartani.

Forrás: tarsasag.org

Index