Skip to content

A 4 Évszak Arkangyalai III. A Nyár arkangyalai

Az ezoterikus gondolkodás szerint minden évszakhoz hozzárendelődnek bizonyos arkangyalok és mágikus erők. Öt részes cikksorozatunk harmadik írásában a nyári időszak arkangyalaival ismerkedhetsz meg. Előző cikkünket itt olvashatod el.

Csak kérnünk kell és Muriel, Mihály, és Raziel arkangyalok a rendelkezésünkre áll.

Tarr Dániel filozófus, kulturális antropológus szerint nyár angyalai közelebb kerülnek ezekben a hónapokban a föld szférájához, ők közvetítik erősebben a kozmikus energiát.

A 4 Évszak Arkangyalai III. A Nyár arkangyalai
A 4 Évszak Arkangyalai III. A Nyár arkangyalai

Muriel: a családi összetartás angyala

[„FÖLDES (stabil) TŰZ” = „Szilárd Víz” : Rák – Hold]

Az időszak jellemzése: Az érzelmi kapcsolatok megtartása, akár fanatikusan, szélsőséges erővel. Búvárkodás a lélek mélységeiben

A Rák állatövi jegy, illetve annak uralkodó bolygója, a Hold alá rendelt arkangyal a családi összetartás, a család létrehozásának angyala. Hozzá tartozik a mozgékonyság, az erős munkabírás, a teherviselés, a konzervativizmus, az otthonszeretet, a nemzethűség és az hazaszeretet.

Muriel arkangyal
Muriel arkangyal

Mit kérhetünk tőle?

Amennyiben a családunkban baj van, nincs egység, vagy valamelyik családtagunk beteg, esetleg eltávolodott tőlünk, miközben ez se a mi, se az ő számára nem jó, akkor Muriel támogatására van szükségünk.

Ha úgy érezzük, hogy nem kapjuk meg éppen a partnerünktől azt a gyengédséget, amire vágyunk, vagy éppen nem tudunk megbocsátani valamit valakinek, akkor…

A cikk a tarsasag.org oldalon folytatódik

Index