Skip to content

A kozmikus és a földi energiák közötti harmónia angyala Neked is segíthet

A Fa földangyal teremt harmóniát a kozmikus és a földi energiák között, Eget és Földet összeköti.

Földelés, állandóság, tartás, alkalmazkodás a főbb jelszavai. A Fa földangyal energiája bátorságot önt belénk, harmóniát teremt, megerősít, nyugodttá tesz, a kozmikus és a földi energiákat összekapcsolja.

A fa a Fa földangyal hatását testesíti meg.

Egyrészt gyökeret ereszt a földbe, ahol támaszt, élelmet és erőt talál a növekedéshez. Másrészt ágait az ég felé nyújtja, a napfényt és a kozmikus energiát is felhasználva a növekedéshez. Ezzel tökéletes egyensúlyt teremt a Föld és az Ég erői között.

Azt is megmutatja, hogy ennek a két erőnek a test számára egyensúlyban kell lenni: ha a fakorona magasabbra nyúlna, mint amennyire a gyökerek meg tudják tartani, nem lenne tartása és kidőlne. Ha a gyökerek nagyobbak lennének a koronánál, nem tudna elegendő napfényt felvenni a növekedéshez. Ezeknek a tápláló energiáknak a hatására növekszik, fejlődik, virágzik, hoz gyümölcsöt és szaporodik a fa.

A kozmikus és a földi energiák közötti harmónia angyala Neked is segíthet
A kozmikus és a földi energiák közötti harmónia angyala Neked is segíthet

A Fa földangyal minden létezőben összhangba hozza a kozmikus és földi energiákat az egyén igényeinek megfelelően.

Erősíti az élni akarást, a fejlődési vágyat és az érvényesülési erőt.

Az embert is átjárja, táplálja a kozmikus és földi energia. Ha e két erő között megfelelő viszony alakul ki, akkor jól érezzük magunkat, testünk egészséges és boldogulunk az életben. Ebben segít minket a Fa földangyal. Erősíti és harmonikussá teszi az energiaáramlást, különösen annak vertikális fajtáját. Ezzel segíti az egyenes, egészséges tartást.

Segít testünknek, hogy a megfelelő tápanyagokat fel tudja venni, és teljesíti igényeit, hogy fejlődhessen és kivirágozhasson. Az aura rétegeit és a csakrákat összekapcsolja a fizikai testtel, hogy az energia és az információ akadálytalanul áramolhasson.

Ez élénkséget és tettvágyat okoz.

A test energiaháztartása többnyire javul, a hideg kezek és lábak melegebbek lesznek. A Fa földangyal erősíti az életerőt és a tettvágyat is. Fizikai testünket könnyebben elfogadjuk, mozgással, sportolással, megfelelő táplálkozással gondoskodunk egészségünkről. Testünket kellemes érzések, erő és bizalom tölti el.

A Fa-energia testünkben főként a hátat erősíti.

Tapasztaljuk ki, hogy az energia mely helyeken gyülemlik fel. Könnyebb lesz átvenni az energiát, nagyságát befogadni. Nyugodtak leszünk, kialakul egy belső egyensúly, mint a fánál, amely évről évre megéli az évszakok váltását, virágzik, gyümölcsöt terem a megfelelő időben. Kiváltképpen akkor, ha egy natúr fagyöngyös malát viselünk és használunk!

A Fa ereje abban is segít, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

A Fa földangyal isteni eredetét legjobban akkor élhetjük meg, ha megfigyelünk egy fát, vagy meditálunk a fával. Merüljünk el energiájában, az üzenetben, amelyet nekünk közvetít.

Vannak, akiknek nehéz két lábbal megállni a földön. Törékenynek, finomnak tűnnek, kezük és lábuk hideg, szédelgősek és nehezen boldogulnak a földi dolgokkal. Meditációk alkalmával, vagy amikor az energiákat használják, úgy érzik, hogy könnyen elhagyják testüket. Nekik sem jó, ha gyökereket ereszthetnek, mert szűkösnek, nehézkesnek és unalmasnak érzik.

A Fa földangyal minden létezőben összhangba hozza a kozmikus és földi energiákat az egyén igényeinek megfelelően
A Fa földangyal minden létezőben összhangba hozza a kozmikus és földi energiákat az egyén igényeinek megfelelően

A megfelelő „földelésnél” hiányzik nekik a könnyedség és a szárnyalás. Eltart egy ideig, amíg észreveszik, hogy milyen erőt és milyen kellemes testi érzéseket okoz a kiegyensúlyozott energiaáramlás. Ilyenkor pedig az életöröm is fokozódik.

A „földelés” és a „magas repülés” szakaszai váltakoznak – ahogyan a fa tavasszal és nyáron az ég felé nyújtja koronáját, télen pedig a tápanyagok és az aktivitás törzsében és gyökereiben található.

Az alábbi helyzetekben használd a földelést

  • – Az energiaáramlás harmonizálására.
  • – Az élni és tenni akarás erősítésére.
  • – Nehéz helyzetekben a belső tartás megőrzésére.
  • – Olyan helyzetekben, amikor két lábbal a földön kell állnunk.
  • – Hogy „leföldeljük” magunkat.
  • – Hogy talpra álljunk.
  • – A csakrák függőleges helyzetbe hozására.
  • – Hogy a növények gyökeret eresszenek és növekedjenek.

Forrás: aureion.hu, Gerhard K. Pieroth – Petra Schneider: Angyalok kísérnek minket

Képek: pixabay

Index