Skip to content

Angyalok üzenete Neked Szombatra: ha állandóan a túlélésed miatt aggódsz, akkor a hiány törvényét követed

Végre örömmel tölti el lelkünket, hogy itt lehetünk.

Olyan érzés ez, mintha szárnyaink nőnének, és saját „drámánkat” felülnézetből szemlélnék.

Ha állandóan a túlélésed miatt aggódsz, akkor a hiány törvényét követed. Ha bőségben akarsz élni, sajátítsd el a gazdagságtudatot, amiről itt találsz anyagot!

Angyalok üzenete Neked: ha állandóan a túlélésed miatt aggódsz, akkor a hiány törvényét követed
Angyalok üzenete Neked: ha állandóan a túlélésed miatt aggódsz, akkor a hiány törvényét követed

Mindennek, amit befogadunk, tovább kel áradnia, különben a körforgás valahol megakad, és ez hiányt okoz.

Régi sérüléseid miatt félsz a világtól és az érzésektől. Itt az ideje, hogy vállald a fájdalom kockázatát, és ne menekülj többé érzéseid elől.

Tartsd meg a pénzügyi biztonság pozitív képeit és érzéseit. Bár lehetséges, hogy utad magában foglal némi munkát és kitartást, zökkenőmentes és békés ösvénynek ígérkezik.

Azt üzenik az angyalok, hogy ebben a hónapban átélheted az, amit szíved mélyén már remélsz.

Ne aggódj a hogyan miatt: az IstenNő időben eléd fogja tárni. Szeretettel és eltökélten váltsd valóra feltett szándékaidat. Ezért kérd az Égiektől, hogy segítsenek a saját kezedbe venni az irányítást, az erőt, hogy azzá válj, és olyan életet élj, amilyet szeretnél.

Rászolgáltál az Égiek támogatására, szeretetére és figyelmére. Az IstenNő és az Égiek azt akarják, hogy tudd: Az IstenNő veled van, s rövidesen csodát tesz az életedben.

A vonzás szerepét nem uralhatod teljes egészében, de elnyomhatod és irányíthatod azt.

Jó kiindulópontot jelent az első dolog, ami eszedbe jut a szükséges lépésekkel kapcsolatban. Az életünkben zajló megrázó események azt jelzik, hogy ideje átgondolni eddigi lépéseinket.

Életünkben az anya, az anyaság és általában a nőiesség témái kerülnek előtérbe.

Fel kell fedeznünk, meg kell valósítanunk és másokkal is meg kell osztanunk tehetségünket. Amiatt, hogy lelkünkben valószínűleg éles választóvonalat húzunk menny és föld között, a fényteli kapcsolatok nem jöhetnek létre, és úgyszólván lekéssük a csatlakozást, a belépőnket az új korszakba.

Vannak, akiket eleinte megrémít az önmagukért való felelősség belátása, mivel úgy tűnik, hogy ez a hibáztatás súlyát hordozza.

Boldogságod jobbá teszi az egész világot, és gyógyító energiát sugároz, amerre jársz. Az angyalok intuitív módon, lépésről lépésre vezetnek majd. A lelki társak azzal a céllal testesülnek meg, hogy a kölcsönös spirituális és személyes fejlődés érdekében találkozzanak egymással.

Bár nem a te dolgod, hogy megváltoztasd a partneredet, hogy igazodjon a te spirituális utadhoz, megerősítéseid, imáid és vizualizációid pozitív hatással lehetnek mindkettőtökre és a kapcsolatotokra is.

Jó ötlet, ha mindig angyali tisztítást kérsz, hiszen a valódi hatalmad majdnem végtelen.

Valóban éld meg egészen azt az időszakot, amíg a régóta dédelgetett szándékaid megvalósulnak. Ahogy az álmaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi fában ott az egész erdő.

Gondold végig a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Körülvesznek az angyalok.

Index