Skip to content

Válassz egy drágakövet, és tudd meg, mit árul el a személyiségedről!

Mindenkiben rejtezik valamilyen erő, amely által olyasmire is képes, amire mások nem. Ez az erő lehet kreatív, teremtő erő, vagy problémamegoldó vagy éppen új nézőpontok megtalálására képes erő.

Az ember természeténél fogva vonzódik a drágakövekhez, amelyek ugyancsak egyedi erővel bírnak fajtájuk szerint.

Megfigyelhető, hogy valamely rejtett erővel bíró emberek mind ugyanazt a drágaköveket választják. De vajon mit mondanak el a Te személyiségedről?

Válassz egy drágakövet, és tudd meg, mit árul el a személyiségedről!
Válassz egy drágakövet, és tudd meg, mit árul el a személyiségedről!

Válaszd ki megérzésed alapján az egyik drágakövet, hogy megtudd, mit mondanak el a személyiségedről!

A következő három képen egy-egy drágakövet mutatunk be. Nézd egy percig a képet, merülj el a kövek fényében, és válaszd ki megérzésed szerint az egyiket. Lentebb görgetve rögtön el is olvashatod, melyik drágakő mit üzen Neked!

A gemológia szerint a drágakövek feltárják a személyiségét mindenkinek.

Gyémánt

Ha a gyémántot választottad, az azt jelenti, hogy erős akaratú vagy, határozott és büszke. A gyémánt személyiség jellemzője a tisztaság és állhatatosság.

Gyémánt személyiség
Gyémánt személyiség

Ez azért van, mert a gyémánt a legkeményebb természetes anyag a földön, és ez a minőség tükröződik a merész és félelmet nem ismerő személyiségben.

A gyémánt személy rendelkezik az őszinteség erényeivel is; az átláthatóság és az őszinteség arra késztet, hogy tiszta eszközökkel érd el a céljaidat.

Rózsaszín Turmalin

Ez egy nagyon értékes drágakő, amely a lágyságot, az együttérzést és az érzékenységet szimbolizálja. Ez azt is jelenti, hogy olyan gondoskodó és kedves ember vagy, aki együttérző és érzékeny természetű, és a körülötted élők felfrissülnek a társaságodban.

Turmalin személyiség
Turmalin személyiség

A rózsaszín turmalin elektromosan feltöltődik, amikor megdörzsölik, és ez a tulajdonság tükröződik a turmalin személyiségben.

Azt jelenti, hogy az emberek feltöltődnek és erőteljesen reagálnak, amikor a közeledben tartózkodnak.

Ametiszt

Ha az ametisztet választottad, akkor azt jelenti, hogy élénk és szelíd ember vagy, aki erőt és tiszteletet sugároz az élet minden területén.

Ametiszt személyiség
Ametiszt személyiség

Ha valamit igazán akarsz, semmi sem állhat az utadba. Olyan a személyiséged, mint az ametiszt: akkor is nyugodt vagy és tele vagy önbizalommal, ha a hullámok átcsapnak a fejed fölött.

Az egyik legkedveltebb drágakő az ametiszt, mert az egyensúlyt és a bölcsességet jelképezi.

Áramlás és bőség kísérjen az utadon!

Ha érdekel egy másik drágaköves teszt is, kattints ide!

Képek forrása: gemselect.com és gemstonebuzz.com

Index