Skip to content

Angyalok üzenete neked: a segítség gyakran intuitív útmutatás formájában érkezik

Az angyalok azt kérdezik, mikor szórakoztál legutóbb?

Tegyél meg bármit, amire elhivatottságot érzel belső útmutatásod alapján, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem lesz eredménye.

Kövesd a megérzéseidet!

A jelenlegi helyzetünk egy új út kezdete, amely szellemi érdeklődésünk és tevékenységi körünk tágulásához, bővüléséhez, megváltozásához vezet. Ha tisztelettel és szeretettel bánunk a növényekkel, elárulják gyógyító erejük titkát.

Angyalok üzenete Neked: Micháél arkangyal megsegít
Angyalok üzenete neked: a segítség gyakran intuitív útmutatás formájában érkezik

Ha nem érezzük a talajt a lábunk alatt, akkor a földelési technikák és a piros szín a fontosak. Szenteld gondolataidat és tetteidet a benned élő hang követelésének.

Mint mindenki más, te is megérdemled a boldogságot.

Sok dolgot kell megosztanod másokkal, és hallgatóságod elérésének legjobb módja a szónoki emelvény használata. Kitűnően gondoskodj magadról, és kövesd a belső útmutatásodat. Engedj meg magadnak egyszerű kedvteléseket, amelyek nagy örömöt okoznak.

Az angyalok azt üzenik, hogy jelen pillanatban bekövetkezhet az, amit már régóta remélsz.

Álmaid gyorsabban valóra válnak, mint hiszed, de tápláld a tüzet türelemmel. Fohászkodj az IstenNőhöz, az angyalokhoz és kérj útmutatást, jeleket! Ezért kérd a pegazusodat az Égiektől, hogy segítsen megtisztulnod bizonyos alsóbb rendű energiáktól.

Rászolgáltál az Égiek támogatására, szeretetére és figyelmére. Az IstenNő és az Égiek azt akarják, hogy tudd: Érdemes hallgatnod a megérzéseidre!

Útmutatást kérhetsz az angyaloktól, hogy segítsenek megnövelni spirituális frekvenciáidat, hogy hasonló természetű társat vonzz.

Megérdemled az IstenNő tiszta szeretetének és fényének csodálatos lénye vagy, bármit is mondtak neked vagy tettek veled. Ha spirituális segítséget kérsz, azt mindig megkapod.

A segítség gyakran intuitív útmutatás formájában érkezik.

Az ínséges belső a külvilágban is szükségszerűen tükröződik, és szexuális, párkapcsolati és anyagi problémákat okoz. A testi problémák mindenekelőtt a nemi és a méregtelenítő szerveket érintik.

Letértünk a lelki fejlődésünkhöz vezető helyes útról, mivel intuíciónk helyett a szívünket vagy az eszünket követjük. Az áldozat póza egyfajta passzív ellenállás, amikor nem akarjuk feldolgozni és feloldani az ego nehézségeit.

Problémáink és gondjaink miatt talán elképzelhetetlennek tűnik, hogy örömöt, szeretetet és kreativitást hozzunk az életünkbe. Ha tudatosítod a szeretetből és odaadásból fakadó erődet, akkor újjászületve valódi önmagad lehetsz.

Nem vagy a külső körülmények áldozata, és van választási lehetőséged mindenben, amit teszel.

Életed munkája magában foglalja az utazást. Az angyalok intuitív módon, lépésről lépésre vezetnek majd. Az angyalok emlékeztetnek rá, hogy a partnered (mint mindenki) Isten szent gyermeke.

A fájdalmas gyermekkori élmények időnként egészségtelen kapcsolatokat vonzhatnak hozzád, amint újrateremted az eredeti helyzetet, megkísérelve annak gyógyítását.

Vedd észre az Égi üzeneteket, akár külső forrásból, akár megérzésként érkeznek, mert megérdemled a bőséget.

Valóban éld meg egészen azt az időszakot, amíg a régóta dédelgetett álmaid manifesztálódnak. Ahogy az álmaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi cseppben ott az egész tenger.

Tedd magadévá a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Megérdemlem az egészséget.

Index