Skip to content

Angyalok Üzenete Neked 12.10.

Hallgass az intuíciódra, és kövesd még akkor is, ha úgy tűnik, hogy semmi köze a vágyadhoz.

Az angyalok szerint a szórakozás létszükséglet, nem luxus. Tartsd tiszteletben az önmagad iránti elkötelezettséget azáltal, hogy határozott lépéseket teszel.

Zadkiel arkangyal visszaadja az önmagunkba és utunk helyességébe vetett bizalmunkat.

Ha az isteni forrástól elszakadva saját univerzumot teremtesz, az többnyire félelemből, aggodalomból és szükségből áll. Mindennek, amit befogadunk, tovább kel áradnia, különben a körforgás valahol megakad, és ez hiányt okoz.

Angyalok Üzenete Neked 12.10.
Angyalok Üzenete Neked 12.10.

Régi sérüléseid miatt félsz a világtól és az érzésektől. Itt az ideje, hogy vállald a fájdalom kockázatát, és ne menekülj többé érzéseid elől. Menj, szagolj meg egy szál rózsát, és teljes mértékben élvezd illatos szépségét.

A feszültség a félelemből fakad, amelynek alapja a következő aggodalom: „Talán nem kapom meg!”

Az őrangyalod azt üzeni, hogy ebben az évben bekövetkezhet az, amit gondolatban már meg akarsz valósítani.
Az IstenNő veled van, s rövidesen csodát tesz az életedben. Meglehet, úgy érzed, egy ideje önmagadra hagyatkozva kellett küzdened.

Ezért kérj egy pegazust, hogy segítsen társteremtőjévé válni az isteni céloknak.

Rászolgáltál az Égiek támogatására, szeretetére és figyelmére.

Az IstenNő és az angyalok azt akarják, hogy tudd: Az őrangyalod most is Veled van és hall Téged.

Megérdemled, hogy olyan kapcsolatban élj, amelyben kölcsönös megbecsülés és vonzódás uralkodik. A lélektársak közé tartoznak a barátok, a családtagok, a munkatársak és a szerelmi partnerek.

Azokat a helyzeteket és kapcsolatokat vonzod be az életedbe, amelyek arra emlékeztetnek, amit már megtapasztaltál, mert ez jelenti a gyógyuláshoz vezető egyik elsődleges eszközt. A negatív energiaminták zavartalanul áramlanak szervezetünkbe, így lelki és testi állapotunk tovább romlik.

Most fogod csak megtapasztalni, amit törvénnyé tettél a magad számára.

A lelki gátak gyakran saját anyánkkal szembeni tisztázatlan érzelmeink miatt alakulnak ki. Lehet, hogy különféle feltételekhez kötjük a boldogságunkat, ezek azonban csupán az egó tévedései.

Talán nem is vagyunk igazán otthon földi terünkben, és folyton visszahúzódunk a testünkből. A függőségek az energia és az élet élvezetének illúzióját keltik. Maradj hű magadhoz.

Megérdemled, hogy olyan kapcsolatban élj, amelyben kölcsönös megbecsülés és vonzódás uralkodik. Útmutatást kérhetsz az angyaloktól, hogy segítsenek megnövelni spirituális frekvenciáidat, hogy hasonló természetű társat vonzz.

Szíved maradjon pozitív és örömteli, miközben megéled az életedet, hiszen a valódi hatalmad majdnem végtelen.

Éld meg minden percét annak az időszaknak, amíg a céljaid manifesztálódnak. Ahogy a régóta dédelgetett terveid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi fában ott az egész erdő.

Gondold végig a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Elfogadom az IstenNő és az angyalok szeretetét.

Index