Skip to content

Angyalok üzenete Neked hétfőre: „Bízz a megérzéseidben”

Bármely feszültség, amelyet átélsz, miközben azon erőlködsz, hogy rátalálj a boldogságra az élet áramlatával szembeni vergődés.

Bízz a megérzéseidben, és hozz döntéseket arról, hogy mi a legjobb számodra.

Mindenképpen tégy lépéseket az intuitív útmutatások alapján.

Eddig kívül láttuk magunkat az életörömön, most mi magunk váltunk az életörömmé. Metatron arkangyal arra sarkall hogy egy magasabb tudati fok elérésének vágya hajtson bennünket. Igaz a mondás, hogy azt aratjuk le, amit vetettünk.

Angyalok üzenete Neked hétfőre: "Bízz a megérzéseidben"
Angyalok üzenete Neked hétfőre: „Bízz a megérzéseidben”

Bariel arkangyal azt kéri tőlünk, hogy vessük el szellemi növekedésünk magját.

Figyeljük meg légzésünket, és tanuljunk belőle. Egy mély lélegzet jóleső, felfrissítő érzése életenergiát ad.

Konkrét útmutatásokat kapsz majd arra vonatkozóan, hogy léptesd érvénybe az imáidra kapott válaszokat.

Együttműködsz majd intuícióddal: előbb a belső hangra hallgatsz, majd az útmutatás szerint cselekszel.

Lelked hivatása magában foglalja a tanítás vagy a szórakoztatás valamelyik másik területét. A feszültség a félelemből fakad, amelynek alapja a következő aggodalom: „Talán nem kapom meg!”Menj, szagolj meg egy szál rózsát, és teljes mértékben élvezd illatos szépségét.

Az őrangyalod azt üzeni, hogy ezen a héten megtapasztalhatod az, amit álmaidban már tervezel.

Érdemes hallgatnod a megérzéseidre! Meglehet, úgy érzed, egy ideje önmagadra hagyatkozva kellett küzdened.

Útmutatást kérhetsz az angyaloktól, hogy segítsenek megnövelni spirituális frekvenciáidat, hogy hasonló természetű társat vonzz.

Ha durva élettapasztalataid voltak, akkor talán önmagadat hibáztattad, és úgy érezted, hogy nem vagy méltó arra, hogy gyengédségben legyen részed. Ahhoz, hogy egy egészségesebb kapcsolati mintára válts, szükséges, hogy méregteleníts minden régi haragot, hibáztatást vagy megbocsáss önmagadnak.

Angyalok üzenete Neked hétfőre: "Bízz a megérzéseidben"
Angyalok üzenete Neked hétfőre: „Bízz a megérzéseidben”

A lelki társak azonnal felismerik egymást.

Most éppen annak időszakát éljük, amikor a valódi énünket eddig burokként körbeforgó régi megszokásaink elkezdenek „repedezni”. Nemünktől függetlenül meg kell vizsgálnunk, vajon meggyógyultak-e az anyánkhoz kapcsolódó gyermekkori lelki sérüléseink.

Samael arkangyal kártyája felhívás arra, hogy több örömet, szeretetet és könnyedséget engedjünk életünkbe, és másokkal is osszuk meg túláradó szeretetünket és örömünket. Bocsáss meg magadnak, és azoknak, akik bántottak téged, mivel szíved erre vágyik.

Amint elfogadod a jelenlegi körülményeid megteremtésében játszott szerepedet, egy ennek megfelelő megkönnyebbülés- és szabadságérzést érzel. A korábbi pangást egy, az új feladatok és kapcsolatok iránt érzett szenvedély váltja fel.

Lásd magad, amint teljesen elmélyülsz egy értelmes karrierben, csodás jövedelmet szerzel, és sikerrel jársz mindenben, amit teszel. Bár nem a te dolgod, hogy megváltoztasd a partneredet, hogy igazodjon a te spirituális utadhoz, megerősítéseid, imáid és vizualizációid pozitív hatással lehetnek mindkettőtökre és a kapcsolatotokra is.

Ahogy a céljaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi emberben ott az egész emberiség.

Gondold végig a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Elfogadom az IstenNő és az angyalok szeretetét.

Index