Skip to content

Jézussal találkoztam álmomban és átölelt – Gabriella története

Gabriella spirituális útja egy álommal kezdődött, amelyben találkozott Jézussal.

Nekem az első igazán nagy élményem Jézussal történt személyes találkozás volt.

Talán nem hiszitek el, pedig igaz. Doreen Virtue leírta könyvében, hogy egy ember számára a legnagyobb ajándék, ami érheti, ha még életében találkozik Jézussal, annál is nagyobb, ha még át is öleli. Ő látta!

Velem ez történt, de nem csak láttam Őt, hanem kétszer is átölelt. Tudtam, hogy álmodom, és mondtam is.

Jézussal találkoztam álmomban és átölelt - Gabriella története
Jézussal találkoztam álmomban és átölelt – Gabriella története

Nem tudom, hány percig tartózkodhattam fönt, de Jézus azzal kezdte, hogy sok időm nincs, percekről beszélünk, mert vissza kell mennem, különben soha nem tudok vissza menni.

Jó – szóltam, hiszen én nem is készültem a Mennyországba látogatóba. Jézus ezen jót nevetett.

Akkor és ott élőben láttam Jézust, és sok mindent láttam, sok mindenről beszéltünk, valamint sok mindent megmutatott.

Ő mutatta meg nekem az Élet Könyvét, amibe mindenkinek benne van az élete, a sorsa, a tettei, melynek alapján készül, alakul a karma, melyet ha akarod, ha nem teljesítesz, max egy érési folyamat után, de biztos lehetsz benne, hogy megteszed. A történelemre vonatkozóan detto.

Minden amit megtudtam és hallottam, tulajdonképpen az egész életemet megváltoztatta és megerősített abban, hogy a tudásom, ha nem is végtelen, de létezik és nem véletlenül. Ezért van az, hogyha valaki, valamit állít, akkor gond nélkül tudom cáfolni, mert ismerem az igazságot.

Akinek van valódi képessége és tapasztalata, az nem mond olyat, ami hamis állítás, és az igazsághoz semmi köze! Nekem ez volt az tulajdonképpeni indító élményem, ami bátorságot adott a folytatáshoz.

Jézus akkor és ott azt mondta nekem, hogy én onnan születtem le, magyarul fenti vagyok.

Erősen kételkedtem benne, amit akkor kifejezésre is juttattam. Ma már azt mondom talán igaz lehet, mert sok olyan dolog, esemény történik velem, ami megmagyarázhatatlan, és valóban érzem és tudom, hogy nagyon vigyáznak Rám.

Jézus akkor és ott azt mondta nekem, hogy én onnan születtem le, magyarul fenti vagyok.
Jézus akkor és ott azt mondta nekem, hogy én onnan születtem le, magyarul fenti vagyok.

Ezek a történetek voltak azok, amelyek megváltoztattak, erőt adtak, és lassan megértettem, hogy más vagyok, mint az emberek általában. Más az értékrendem és másak a határok. Elismerem, és tudom, hogy – legalább is bennem – létezik a tiszta, önzetlen szeretet – minden érdektől mentesen.

Szeretek segíteni, örömet szerezni, de valóban nem várok semmit. Szeretem mások örömét látni, majd tovább menni. Nehezen tudok lezárni emberi kapcsolatokat, és féltem, segítem azokat, akik valamilyen kapcsolatban állnak velem, barátság, kollegák stb.

Index