Skip to content

Angyalok üzenete Neked: a jelenlegi helyzeted egy új út kezdete

Az angyalok azt kérdezik, mikor szórakoztál legutóbb? A szíved azáltal képes megadni és befogadni az újat, a boldogságot, hogy eltünteted a múlt pókhálóit.

Kövesd a megérzéseidet! Életünkben ismét felbukkan a régi szomorúság, és a régen elfelejtett, mély fájdalom. Bizonyos események rákényszerítenek arra, hogy szembenézzünk a múlt eseményeivel.

A jelenlegi helyzeted egy új út kezdete, amely szellemi érdeklődésünk és tevékenységi körünk tágulásához, bővüléséhez, megváltozásához vezet.

Az emberek, akikkel szeretetben, együttérzéssel és tisztelettel találkozunk, megajándékoznak értékes barátságukkal. Testünk jelzi, hogy mi az, ami jót tesz nekünk. És ha odafigyelünk ezekre a jelekre, az anyag barátságos lesz irányunkban, mivel már nem utasítjuk el, és szívesen vagyunk itt. Erősítsd meg, hogy ez a te igazságod ebben a pillanatban.

Senki nem hozhatja meg helyetted a döntéseket. Lehet, hogy arra születtél, hogy szerepelj, táncolj, énekelj vagy valamilyen hangszeres zenét játssz. A feszültség a félelemből fakad, amelynek alapja a következő aggodalom: „Talán nem kapom meg!”

[kleo_feature_item title=”” icon=”” icon_size=”default|big” icon_position=”left|center” ]Többet akarsz tudni a bőségről? A Spiritanon mostantól önálló rovatban osztunk meg bőségtudatos cikkeket[/kleo_feature_item]

Azt üzeni az őrangyalod, hogy a közeljövőben megvalósulhat az, amit már régóta szeretnél megvalósítani.

Te is a legjobbat érdemled! Fohászkodj az IstenNőhöz, az angyalokhoz és kérj útmutatást, jeleket! Ezért imában kérj egy pegazust az Égiektől, hogy segítsen a saját kezedbe venni az irányítást, az erőt, hogy azzá válj, és olyan életet élj, amilyet szeretnél. A tetteidnek meglesz a gyümölcse. Az IstenNő és az angyalaid azt akarják, hogy tudd: Érdemes hallgatnod a megérzéseidre!
Megérdemled, hogy olyan kapcsolatban élj, amelyben kölcsönös megbecsülés és vonzódás uralkodik.

Jogod van hozzá, hogy kedvesen és tisztelettel bánjon veled életed minden szereplője.

Ha spirituális segítséget kérsz, azt mindig megkapod. Ez a segítség gyakran intuitív útmutatás formájában érkezik. A korábbi életetekbe vezető regressziók is segíthetnek feltárni a válaszokat, amelyeket keresel.Ismerjük fel saját végtelen lehetőségeinket és képességeinket. Helyzetünk megengedi, hogy új teret teremtsünk magunk körül, és másokkal együtt javítsuk a Föld bolytó létfeltételeit. Életünkben az anya, az anyaság és általában a nőiesség témái kerülnek előtérbe.

Fel kell fedeznünk, meg kell valósítanunk és másokkal is meg kell osztanunk tehetségünket. Talán nem is vagyunk igazán otthon földi terünkben, és folyton visszahúzódunk a testünkből. A függőségek az energia és az élet élvezetének illúzióját keltik. Az angyalok segítenek belátni: a hibáztatás időpocsékolás, mert múltbeli eseményekre koncentrál. Számíts a legjobbra, majd végezd el a szükséges munkát, hogy valóra váltsd a dolgot.

Képzeld el magad, amint reggel a rád váró munkanappal kapcsolatos izgatottsággal ébredsz.

A lelki társak azzal a céllal testesülnek meg, hogy a kölcsönös spirituális és személyes fejlődés érdekében találkozzanak egymással.Útmutatást kérhetsz az angyaloktól, hogy segítsenek megnövelni spirituális frekvenciáidat, hogy hasonló természetű társat vonzz.

Időbe telik a célok megvalósítása, hiszen az angyalok segíteni akarnak energiatesteid megtisztításában. Teljességében éld át minden percét annak az időszaknak, amíg a régóta dédelgetett szándékaid megtörténnek. Ahogy a régóta dédelgetett terveid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi szalmaszálban ott az egész boglya.

Tedd magadévá a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Megérdemlem, hogy szeressenek.

Index