Skip to content

Angyalok üzenete Neked: Kövesd a megérzéseidet!

A vonzás jelenti a legjobb módját annak, hogy több romantika legyen az életedben, nem pedig a kimerítő erőfeszítés. Szeress bele az életbe, az angyalok utat mutatnak neked, hogy jól érezd magad.

Alvás közben nyitottabb vagy az angyali útmutatásra.

Kövesd a megérzéseidet!

Életünkben ismét felbukkan a régi szomorúság, és a régen elfelejtett, mély fájdalom. Bizonyos események rákényszerítenek arra, hogy szembenézzünk a múlt eseményeivel. Ha az isteni forrástól elszakadva saját univerzumot teremtesz, az többnyire félelemből, aggodalomból és szükségből áll.

Az emberek, akikkel szeretetben, együttérzéssel és tisztelettel találkozunk, megajándékoznak értékes barátságukkal. Testünk jelzi, hogy mi az, ami jót tesz nekünk. És ha odafigyelünk ezekre a jelekre, az anyag barátságos lesz irányunkban, mivel már nem utasítjuk el, és szívesen vagyunk itt.

Lásd és érezd, amint teljes mértékben támogatnak téged!

Tölts egy kis időt egyedül, csendes elmélkedéssel, és gondolkozz a szíved vágyain. Vonzódsz a jóskártyákkal végzett munkához, és a kártyák az angyaloktól származó sugallatokként szólnak hozzád. A vonzás jelenti a legjobb módját annak, hogy több romantika legyen az életedben, nem pedig a kimerítő erőfeszítés.

Az angyalok azt üzenik, hogy ebben a hónapban bekövetkezhet az, amit álmaidban már tervezel.

Az Égiek meghallgatták az imáidat. Használj pozitív megerősítéseket és imádkozz gyakran, hogy szellemed emelkedett maradjon. Ezért kérd a Neked szánt pegazust az Égiektől, hogy segítsen a saját kezedbe venni az irányítást, az erőt, hogy azzá válj, és olyan életet élj, amilyet szeretnél.

A tetteidnek meglesz a gyümölcse. Az IstenNő és az angyalok azt akarják, hogy tudd: Legyél nyitott, amikor az IstenNő segítsége rendhagyó, csodálatos módon megvalósul az életedben.

A vonzás szerepét nem uralhatod teljes egészében, de elnyomhatod és irányíthatod azt. Többször mondogasd: „Szeretetre méltó vagyok. Szeretnek engem, Én is szeretek másokat”, annál inkább valóra válik számodra ez az élmény. Megkérheted az angyalokat, hogy adják meg neked a további lépésekhez szükséges motivációt, bátorságot, időt és energiát.

Ha a Raziel arkangyal által képviselt energia megakad, akkor nehézségeink támadnak a teremtés anyagi oldalával. Az életünkben zajló megrázó események azt jelzik, hogy ideje átgondolni eddigi lépéseinket. Tudatosítsuk, hogy mi magunk döntöttünk úgy, hogy életünkben nagyobb teret engedünk érzéseinknek, és odaadóan rábízzuk magunkat az isteni tervre.

Figyeljünk az ismétlődő jelekre, szimbólumokra és eseményekre.

A szív csak akkor gyógyulhat meg, ha a megbocsátás szétoszlatja a gyűlöletet, keserűséget, dühöt és félelmet. Az angyalok segítenek kibillenteni téged abból az állapotból, amelyben arról panaszkodsz, hogy olyan emberek áldozata vagy, akik irányítanak téged. Az életcélod magában foglalja a technológiát, különös tekintettel a számítógépekre és a telekommunikációra. Képzeld el magad, amint reggel a rád váró munkanappal kapcsolatos izgatottsággal ébredsz.

Útmutatást kérhetsz az angyaloktól, hogy segítsenek megnövelni spirituális frekvenciáidat, hogy hasonló természetű társat vonzz.A lelki társak azzal a céllal testesülnek meg, hogy a kölcsönös spirituális és személyes fejlődés érdekében találkozzanak egymással.

Minden úgy jó, ahogyan alakul.

Tekints túl a látszaton, hiszen az Égiek támogatni kívánják a spirituális képességeidet. Teljességében éld át minden percét annak az időszaknak, amíg a régóta dédelgetett álmaid realizálódnak. Ahogy a szándékaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi szalmaszálban ott az egész boglya.

Írd a szívedbe a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Az angyalok az IstenNő szeretetében fürdetnek, amely átjárja minden sejtemet.

Index