Skip to content

Angyalok üzenete Neked Keddre: A feszültség a félelemből fakad

A feszültség a félelemből fakad, amelynek alapja a következő aggodalom: "Talán nem kapom meg!"

Az angyalok tudatják veled, hogy megérdemled a nagy szerelmet. Alvás közben nyitottabb vagy az angyali útmutatásra.

Mindenképpen tégy lépéseket az intuitív útmutatások alapján.

Életünkben ismét felbukkan a régi szomorúság, és a régen elfelejtett, mély fájdalom. Bizonyos események rákényszerítenek arra, hogy szembenézzünk a múlt eseményeivel.

Ha állandóan a túlélésed miatt aggódsz, akkor a hiány törvényét követed. Mindennek, amit befogadunk, tovább kel áradnia, különben a körforgás valahol megakad, és ez hiányt okoz.

A természetben és az őrangyalhoz fűző kapcsolatban is megtapasztalhatjuk, mit jelent számunkra a tér, a föld tere és saját belső terünk. A vonzás jelenti a legjobb módját annak, hogy több romantika legyen az életedben, nem pedig a kimerítő erőfeszítés.

A stressz ráncokat, testi feszültséget, rekedtséget és egyéb taszító tulajdonságokat okoz.

Vizualizálj egy csodálatos, romantikus kapcsolatot egy nagyszerű társsal. Azt üzeni az őrangyalod, hogy ezen a héten megtörténhet az, amit már egy ideje meg akarsz valósítani.

Érdemes hallgatnod a megérzéseidre!

Hosszú ideje jársz tudattalanul is a Fény útján, ezért gyakran magányosnak érezheted magad, másnak, mint a többiek.Ezért kérd a Neked szánt pegazust az Égiektől, hogy segítsen sem most, sem később legyen gondod a mindennapi kenyérre.

Rászolgáltál az Égiek támogatására, szeretetére és figyelmére.

Az IstenNő és az őrangyalod azt akarja, hogy tudd: Te is a legjobbat érdemled!

A kibékülésnek az a célja, hogy eljussatok a gyógyuláshoz és a múlt lezárásához, ami után jobban megérted majd magadat. Dolgozz magadon, és testesítsd meg azokat a tulajdonságokat, amelyeket egy társban keresel. Az angyalok tudják, hogy megbántott valaki, és bizalmatlan vagy, mert félsz az újabb csalódástól.

Az a vonzerő, amely két embert egymáshoz húz, meghaladhatja a logikát, mert a kapcsolat célja a gyógyulás és a tanulás.

Haniel arkangyal arra szólít fel, hogy szellemi erőnk lehetőségein elmélkedve hangolódjunk rá a Vízöntő korszakra.

Megkapjuk a lehetőséget, hogy segítsünk valami újat létrehozni. Megtaláljuk fájdalmunk okát, és felismerjük, hogy csakis tőlünk függ, hogy életünkben mennyi anyai szeretet valósul meg.

Bízzunk érzékeinkben, saját látomásainkban, és akkor egy napon túláradó örömmel ébredhetünk, mivel megérezzük, hogy össze vagyunk kötve a Földdel és annak minden élőlényével.

A benned élő isteni női oldal most nagy erővel akar megvalósulni.

A vonzás szerepét nem uralhatod teljes egészében, de elnyomhatod és irányíthatod azt.A békülések végső soron arról szólnak, hogy foglalkozunk a befejezetlen ügyekkel. A fájdalmas gyermekkori élmények időnként egészségtelen kapcsolatokat vonzhatnak hozzád, amint újrateremted az eredeti helyzetet, megkísérelve annak gyógyítását.

Jó ötlet, ha mindig angyali tisztítást kérsz, hiszen az Égiek munkálkodnak a fátyol mögött, és mindennek a lehető legjobb vége lesz.

Valóban élvezd azt az időszakot, amíg a céljaid megtörténnek. Ahogy a régóta dédelgetett céljaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi szalmaszálban ott az egész boglya.

Tedd magadévá a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Elfogadom az IstenNő és az angyalok szeretetét.

Az elfogadásról írtunk egy szívhez szóló cikket, kattints ide, ha úgy érzed, Neked is erre van szükséged!

Index