Skip to content

Angyalok üzenete Neked Szombatra: Isten gyermekeként szerethető vagy

Isten gyermekeként természettől fogva szeretetteljes és szerethető ember vagy (mint mindenki más is).

Tegyél meg bármit, amire elhivatottságot érzel belső útmutatásod alapján, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem lesz eredménye.

Úgy tűnik, mások tanácsai összezavartak, vagy ellentmondást okoztak benned.

Örömteli nevetésed, önkifejezésed és testbeszéded csodálatos! Meg kell szabadulnunk az elfojtási mechanizmusoktól és kivetítésektől.

Ha felismerjük, hogy minden lénnyel kapcsolatban állunk, megszűnik körülöttünk a világ látszólagos ellenségessége. A szellemi tevékenységek termékeny talajra hullanak, és a föld táplálja őket.

A stressz ráncokat, testi feszültséget, rekedtséget és egyéb taszító tulajdonságokat okoz.

Gyakran erősítsd meg, hogy szeretnek téged és szeretetre méltó vagy.

Azt üzenik az Égiek, hogy ebben az évben bekövetkezhet az, amit álmaidban már tervezel.

Te is a legjobbat érdemled! Kövesd tovább jelenlegi utadat, mert az nagyon messzire visz Téged. Ezért kérd a Neked szánt pegazust az Égiektől, hogy segítsen a saját kezedbe venni az irányítást, az erőt, hogy azzá válj, és olyan életet élj, amilyet szeretnél.

Ne töprengj a jövőn aggodalmaskodva, mert a jelen az, ahol változtatni lehet. Az IstenNő és az égi angyalok azt akarják, hogy tudd: Az IstenNő bőségszarujából mindenkinek jut elég.

A lelki társak azzal a céllal testesülnek meg, hogy a kölcsönös spirituális és személyes fejlődés érdekében találkozzanak egymással.

Aktívan hívd be az életedbe a lelki társadat. Megkérheted az angyalokat, hogy adják meg neked a további lépésekhez szükséges motivációt, bátorságot, időt és energiát.

A lelki társak azonnal felismerik egymást.Engedjük szabadon a bennünk élő kíváncsi, a csillagok felé nyúló gyermeket. Fessünk, ha festeni szeretnénk, és ne törődjünk vele, ha azt mondják, hogy nincs elég tehetségünk.

Gábriel arkangyal energiájának segítségével tudatosíthatjuk nem tisztázott érzelmeinket, búcsút mondhatunk a régi fájdalomnak, és szívünk felszabadul. Azért vagyunk itt, hogy a tökéletes világ látomásában ránk bízott feladatot teljesítsük.

Lehet, hogy fényutadon a sötét Grál kelyhet is átnyújtják neked, amit legszívesebben nem innál meg, hiszen tele van sötét emlékekkel és élményekkel.

Mint mindenkinek, neked is sok lelki társad van: olyan létezők, akikkel valamiféle titokzatos lelki kapcsolatban és életútban osztozol.Valójában minden ember spirituális, mert minden ember lélek.Az angyalok emlékeztetnek rá, hogy a partnered (mint mindenki) Isten szent gyermeke.

A kibékülésnek az a célja, hogy eljussatok a gyógyuláshoz és a múlt lezárásához, ami után jobban megérted majd magadat.

Jó ötlet, ha mindig angyali tisztítást kérsz, hiszen imáid meghallgattattak. Valóban élvezd azt az időszakot, amíg a terveid manifesztálódnak. Ahogy a régóta dédelgetett álmaid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi lépésben ott az egész utazás.

Gondold végig a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Megérdemlem, hogy szeressenek.
Index