Skip to content

Angyali számkombinációk üzenete

Az angyalok jelekkel, például számokkal, számsorokkal üzennek a leggyakrabban. Cikksorozatunk harmadik részében az angyali számkombinációkat és jelentésüket mutatjuk be.

Az Angyalok gyakran két vagy több szám kombinációjával küldenek üzenetet. Következzen most 1-9-ig a három-négy számjegyű, két szám kombinációjából álló üzenetek alapjelentése.

Előző cikkeinket itt olvashatod: angyali számok 1-50. között, angyali számhármasok üzenete. Ha az angyalmágia érdekel, kattints ide!

Ha az üzenet három vagy több számból áll, akkor a különböző kombinációkból kiolvashatjuk a jelentést.

Ha, pl. visszatérően mindig megpillantjuk valahol az 1 és 5 számok kombinációit, például 15:15 formában, vagy ha úgy érezzük, vezetnek bennünket, nézzük meg a jelentését az alábbi listából.

Angyali számkombinációk üzenete
Angyali számkombinációk üzenete

Az 1 és más számok kombinációjának angyali üzenete

Az 1 és a 2 kombinációi, pl. 121, vagy 1221

Gondolataink, mint a magok, csírázni kezdenek. Már meg is tapasztalhattuk vágyaink megvalósulását.

Az 1 és a 3 kombinációi, pl. 133, vagy 1313

A felemelkedett mesterek velünk dolgoznak gondolataink kontrollálásán. A manifesztáció ősi bölcsességére tanítanak bennünket.

Az 1 és a 4 kombinációi, pl. 114 vagy 1441

Angyalok hangsúlyozottan figyelmeztetnek arra, hogy ellenőrizzük gondolatainkat. Azt ajánlják, hogy fogalmazzunk meg egy vágyat, mert olyan kapuban állunk, ahol gondolataink azonnal megvalósulnak.

Az 1 és az 5 kombinációi, pl. 115 vagy 5515

Gondolataink teremtik meg a változásokat életünkben. Továbbra is tartsuk gondolatainkat a megfelelő irányban.

Az 1 és a 6 kombinációi, pl. 116 vagy 6616

Gondolatainkkal forduljunk az ég felé, és engedjük el anyagi kérdésekkel kapcsolatos aggodalmainkat.

Az 1 és a 7 kombinációi, pl. 117 vagy 7711

Visszajelzés, arra nézve, hogy jól haladunk. Jó úton vagyunk, csak így tovább! Ez a jel azt mutatja, hogy jól választottuk meg a gondolatainkat, és, hogy még stabilabban kell céljainkra koncentrálnunk.

Az 1 és a 8 kombinációi, pl. 181 vagy 8188

Életünk egy meghatározó szakaszának a végéhez közeledünk. Ha belefáradtunk valamibe, akkor örülhetünk, mert nemsokára megváltozik, vagy felcserélődik valami jobbra.

Az 1 és a 9 kombinációi, pl. 119 vagy 1991

Gondolataink eredményeképpen egy új ajtó nyílt meg előttünk. Most eljött az alkalom, hogy szemtől szembe álljunk gondolatainkkal, és szembenézzünk saját teremtményünkkel.

A 2 és más számok kombinációjának angyali üzenete

A 2 és az 1 kombinációi, pl. 221 vagy 1122

Gondolataink, mint a magok, csírázni kezdenek. Már meg is tapasztalhattuk vágyaink megvalósulását. E jelek szerint a dolgok abba az irányba haladnak, és fognak haladni, ahogy azt szeretnénk. Kitartás a hitben.

A 2 és a 3 kombinációi, pl. 223 vagy 3233

A felemelkedett mesterek velünk együtt dolgoznak új tervünkön. Azt üzenik, hogy osztoznak izgalmunkban, és tudják, hogy minden jól fog alakulni.

A 2 és a 4 kombinációi, pl. 224 vagy 2442

Az Angyalok gondoskodnak újdonsült célunkról. Ez a jel azt mutatja, hogy az ég segít nekünk a vágyott átalakulásban, hogy nem vagyunk egyedül.

A 2 és az 5 kombinációi, pl. 255 vagy 2255

Imáink és szándékaink tiszták, erősek, és fenntartás nélküliek voltak, ezért gyorsabb változásra számíthatunk, mintsem gondoltuk volna. Ne engedjük, hogy kicsússzon a lábunk alól a talaj, amikor valóra válnak vágyaink.

A 2 és a 6 kombinációi, pl. 266 vagy 2626

Egy új vásárlás, vagy beszerzés vár ránk.

A 2 és a 7 kombinációi, pl. 277 vagy 2727

Ha mostanába jelentkeztünk új állásba, új iskolába felvételiztünk, vagy hitelkérelmet adtunk be, akkor jó hír érkezik. Az Angyalok azt kérik, hogy tartsunk ki, és ne engedjük, hogy meginogjon a hitünk.

A 2 és a 8 kombinációi, pl. 288 vagy 2882

Az egyik ajtó megnyílik, a másik bezárul. Figyeljünk oda erősen intuíciónkra, mert olyan lépések megtételére vezet bennünket, melyek biztosítják állandó bőségünket az átalakulás ideje alatt.

A 2 és a 9 komb. Pl. 299 vagy 2922

Ha nemrégiben veszteség ért – munka, szerelmi élet vagy más területen – számíthatunk rá, hogy a közeljövőben újat kapunk a régi helyett. Minden a megfelelő irányban halad, aggodalomra semmi ok!

A 2 és a 0 kombinációi pl. 200 vagy 2020

Isten tudatja velünk, hogy nem hagyott el minket, nem feledkezett meg rólunk – nagyon-nagyon szeret bennünket. Most éppen életünk egy csodálatos, új szakaszát komponálja meg.

Csatlakozz most a Lélekút Társaság szabad spirituális közösségi oldalához! A Lélekút Társaság küldetése, hogy a tiszta, valódi ezotéria, spiritualitás, okkultizmus és misztika iránt elkötelezett személyek számára lehetővé tegyük a közösségépítést.

A 3 és más számok kombinációjának angyali üzenete

A 3 és az 1 kombinációi, pl. 311 vagy 3131

A felemelkedett mesterek velünk dolgoznak gondolataink kontrollálásán. A manifesztáció ősi bölcsességére tanítanak bennünket. Energiát küldenek nekünk, hogy ne veszítsük el a bátorságunkat, és bátorítsanak, hogy lelkünk valódi céljaira koncentráljunk.

A 3 és a 2 kombinációi, pl. 322 vagy 3322

A felemelkedett mesterek velünk együtt dolgoznak új tervünkön. Azt üzenik, hogy osztoznak izgalmunkban, és tudják, hogy minden jól fog alakulni.

A 3 és a 4 kombinációi, pl. 334 vagy 3443

Rengeteg segítség vesz körül ebben a pillanatban! A felemelkedett mesterek és az Angyalok egyaránt itt vannak, hogy segítsenek, vezessenek, és szeressenek bennünket. Nyújtsuk a kezünket feléjük, ahogy ők is felénk nyújtják a kezüket.

A 3 és az 5 kombinációi, pl. 353 vagy 3355

A felemelkedett mesterek egy közelálló, nagyszabású változásra akarnak felkészíteni bennünket. Tudatni akarják velünk, hogy fogják a kezünket a változás ideje alatt, és hogy minden rendben lesz. Öleljük magunkhoz a változást, és keressük meg benne az áldást.

A 3 és a 6 kombinációi, pl. 363 vagy 3366

A felemelkedett mesterek segítenek nekünk azoknak az anyagi tárgyaknak manifesztálásában, melyekre életcélunk betöltéséhez szükségünk van. Jelenthet ez tanuláshoz szükséges pénzt, vagy különféle kellékeket, tanító vagy gyógyító munkánkhoz.

A 3 és a 7 kombinációi, pl. 377 vagy 7337

A felemelkedett mesterek örvendeznek. Nemcsak igaz belső isteni lényegünket látják, hanem z úttal is egyetértenek, amit választottunk. Azt akarják, hogy tudjuk, megérdemeljük a boldogságot.

A 3 és a 8 kombinációi, pl. 338 vagy 3883

„Csak így tovább” – üzenik a mesterek. Lendítsük fel az energiát és fókuszáljuk érzelmeinket és gondolatainkat. Hozzuk összhangba szemléletmódunkat azzal a tudással, hogy eggyek vagyunk Istennel, mindenkivel, az élet minden formájával.

A 3 és a 9 kombinációi, pl. 393 vagy 3399

Erős figyelmeztetés arra, hogy engedjünk el minden olyan helyzetet életünkből, ami nincs integritásban, vagy már megszolgálta a célját. Ne ragaszkodjunk mesterségesen semmilyen szituációhoz félelmeink miatt. Legyünk tudatában annak, hogy minden egyes pillanatban vigyáznak ránk.

A 3 és a 0 kombinációi, pl. 300 vagy 3300

Isten és a felemelkedett mesterek próbálják felhívni a figyelmünket valamire, valószínűleg életcélunkkal kapcsolatos ügyre. Nézzünk utána, nem hagytunk-e figyelmen kívül mostanában valamilyen vezettetést? Ha igen, lehet, hogy úgy érezzük, megrekedtünk.

A 4 és más számok kombinációjának angyali üzenete

A 4 és az 1 kombinációi, pl. 441 vagy 4114

Az Angyalok hangsúlyozottan figyelmeztetnek arra, hogy ellenőrizzük gondolatainkat. Azt ajánlják, hogy fogalmazzunk meg egy vágyat, mert olyan kapuban állunk, ahol gondolataink azonnal megvalósulnak.

A 4 és a 2 kombinációi, pl. 422 vagy 4422

Az Angyalok gondoskodnak újdonsült célunkról. Ez a jel azt mutatja, hogy az ég segít nekünk a vágyott átalakulásban. Ebben az időszakban különösen fontos tudnunk, hogy nem vagyunk egyedül.

A 4 és a 3 kombinációi, pl. 443 vagy 4334

Rengeteg segítség vesz körbe ebben a pillanatban! A felemelkedett mesterek és az Angyalok egyaránt itt vannak, hogy segítsenek, vezessenek, és szeressenek bennünket. Nyújtsuk a kezünket feléjük, ahogy ők is felénk nyújtják a kezüket.

A 4 és a 5 kombinációi, pl. 455 vagy 4545

Az Angyalok egy életünkben bekövetkező nagyszabású változáson dolgoznak éppen.

A 4 és a 6 kombinációi, pl. 446 vagy 4664

Az Angyalok figyelmeztetnek bennünket, hogy túlságosan az anyagi világra koncentrálunk. Arra kérnek, hogy ajánljuk fel nekik aggodalmainkat, hogy közbeléphessenek.

A 4 és a 7 kombinációi, pl. 477 vagy 4477

Az Angyalok gratulálnak nekünk, és ezt üzenik „Csak így tovább! Sínen vagy! Tartsd a gondolataidat koncentráltan, mert nagyon erős pozitív hatással bírnak!

A 4 és a 8 kombinációi, pl. 488 vagy 4848

Az Angyalok azt üzenik, hogy az életünk egy szakasza lezárul. Azt akarják, hogy tudjuk, velünk vannak a dolgok lelassulása idején, és hozzásegítenek olyan új helyzetekhez, melyek illenek szükségleteinkhez, vágyainkhoz és céljainkhoz.

A 4 és a 9 kombinációi, pl. 494 vagy 4499

Eljött az ideje annak, hogy elengedjünk egy helyzetet, ami véget ért. Arra emlékeztetnek az Angyalok, hogy amikor egy ajtó bezárul, valahol megnyílik egy új.

A 4 és a 0 kombinációi, pl. 440 vagy 4004

Isten és az Angyalok tudomásunkra akarják hozni, hogy nagyon-nagyon szeretnek bennünket. Azt kérik, hogy adjunk egy percet e szeretet átérzésének, amely választ fog adni sok kérdésünkre és megoldást hoz sok kihívásra.

Ha tanulni akarsz a Tarot-ról, indítottunk egy Tarot iskolát, amit itt érhetsz el!

Az 5 és más számok kombinációjának angyali üzenete

Az 5 és az 1 kombinációi, pl. 511 vagy 5115

Gondolataink teremtik meg a változásokat életünkben. Továbbra is tartsuk gondolatainkat a megfelelő irányban. Ha a változások melyek közelednek nem kellemesek, megállíthatjuk, vagy elterelhetjük őket, gondolataink megváltoztatásával.

Az 5 és a 2 kombinációi, pl. 522 vagy 5522

Imáink és szándékaink tiszták, erősek, és fenntartás nélküliek voltak, ezért gyorsabb változásra számíthatunk, mintsem gondoltuk volna. Ne engedjük, hogy kicsússzon a lábunk alól a talaj, amikor valóra válnak vágyaink.

A 5 és a 3 kombinációi, pl. 533 vagy 5353

A felemelkedett mesterek egy közel álló, nagyszabású változásra akarnak felkészíteni bennünket. Tudatni akarják velünk, hogy fogják a kezünket a változás ideje alatt, és hogy minden rendben lesz.

Az 5 és a 4 kombinációi, pl. 554 vagy 5445

Az Angyalok az életünkben bekövetkező nagyszabású változáson dolgoznak éppen.

Az 5 és a 6 kombinációi, pl. 556 vagy 5665

Materiális életünk jelentős változáson megy keresztül, új otthonunk, új autónk lesz, vagy valamilyen más új tulajdon birtokába jutunk.

Az 5 és a 7 kombinációi, pl. 577 vagy 5757

Visszaigazolás arra, hogy egy közelgő változással célhoz érünk, ami vagy fizikailag, vagy érzelmileg, vagy intellektuálisan, vagy mindhárom területen gazdagítani fog bennünket.

Az 5 és a 8 kombinációi, pl. 588 vagy 5588

Ez a számsor azt mutatja, hogy a 24. órában vagyunk, éppen a változás előtt. Semmitől sem kell félnünk, mert támaszban és szeretetben lesz részünk a változás ideje alatt, amely most már küszöbön áll.

Az 5 és a 9 kombinációi, pl. 599 vagy 5995

Ahhoz, hogy az új megmutatkozhasson, fontos, hogy elengedjük a régit, azzal a tudattal, hogy létfontosságú szerepet játszott idáig. Az élet azonban egy folyamat, és a változás elkerülhetetlen.

Az 5 és a 0 kombinációi, pl. 500 vagy 5500

Fontos üzenet, mely tudatja velünk, hogy az életünkben bekövetkező változások tökéletes, isteni rend szerint mennek végbe. A változások Istentől, Isten akaratából érkező ajándékok, felsőbb énünk számára.

A 6 és más számok kombinációjának angyali üzenete

A 6 és az 1 kombinációi, például 611 vagy 6161

Gondolatainkkal forduljunk az ég felé, és engedjük el anyagi kérdésekkel kapcsolatos aggodalmainkat.

A 6 és a 2 kombinációi, pl. 622 vagy 6622

Egy új vásárlás, vagy beszerzés áll előttünk.

A 6 és a 3 kombinációi, pl. 663 vagy 6336

A felemelkedett mesterek segítenek nekünk azoknak az anyagi tárgyaknak manifesztálásában ,melyekre életcélunk betöltéséhez szükségünk van. Jelenthet ez tanuláshoz szükséges pénzt, vagy különféle kellékeket, tanító vagy gyógyító munkánkhoz.

A 6 és a 4 kombinációi, pl. 644 vagy 6464

Az Angyalok figyelmeztetnek bennünket, hogy túlságosan az anyagi világra koncentrálunk. Arra kérnek, hogy ajánljuk fel nekik aggodalmainkat, hogy közbeléphessenek. Egyensúlyozzuk ki gondolatainkat a Föld és az Ég között, és legyünk annak tudatában, hogy a forrásaink végtelenek.

A 6 és a 5 kombinációi, pl. 665 vagy 6556

Materiális életünk jelentős változáson megy keresztül, új otthonunk, új autónk lesz, vagy valamilyen más új tulajdon birtokába jutunk.

A 6 és a 7 kombinációi, pl. 667 vagy 6767

Megerősítés arra nézve, hogy gondolataink és az anyagvilágban végzett munkánk pontosan úgy haladnak, ahogy kell. Sikeresen kiegyensúlyoztuk gondolatainkat és tevékenységeinket, egyformán gondoskodunk tudatunkról, testünkről és szellemünkről.

A 6 és a 8 kombinációi, pl. 668 vagy 6886

Valamitől meg fogunk válni anyagi világunkban, lehet, hogy eladjuk valamilyen tulajdonunkat. Ha nem áll szándékunkban semmit eladni, vagy netán elveszíteni, akkor gondolataink átalakításával megváltoztathatjuk ezt az irányt.

A 6 és a 9 kombináció i, pl. 669 vagy 6996

Engedjük el fizikai tárgyainkhoz való kötődésünket, különösen, ha van olyan tulajdonunk, amihez rögeszmésen ragaszkodunk. Ez a számsor azt kéri tőlünk, hogy szakadjunk el, engedjük el a dolgokat.

A 6 és a 0 kombinációi, pl. 600 vagy 6600

Üzenet érkezik a teremtőtől materiális életünkkel kapcsolatosan. Az isteni vezettetés arra kér bennünket, hogy kevésbé fókuszáljuk földi vágyainkra. Nem arról van szó, hogy azt várnák tőlünk, hogy szegényes életet éljünk, inkább arról, hogy szellemibb megközelítésből próbáljuk meg igényeinket kielégíteni.

Csatlakozz most a Lélekút Társaság szabad spirituális közösségi oldalához! A Lélekút Társaság küldetése, hogy a tiszta, valódi ezotéria, spiritualitás, okkultizmus és misztika iránt elkötelezett személyek számára lehetővé tegyük a közösségépítést.

A 7 és más számok kombinációjának angyali üzenete

A 7 és az 1 kombinációi, pl. 711 vagy 7711

Visszajelzés, arra nézve, hogy jól haladunk. Jó úton vagyunk, csak így tovább! Ez a jel azt mutatja, hogy jól választottuk meg a gondolatainkat, és hogy még stabilabban kell céljainkra koncentrálnunk.

A 7 és a 2 kombinációi, pl. 722 vagy 7272

Ha mostanában jelentkeztünk új állásba, új iskolába felvételiztünk, vagy hitel kérelmet adtunk be, akkor jó hír érkezik. Az Angyalok azt kérik, hogy tartsunk ki, és ne engedjük, hogy meginogjon a hitünk.

A 7 ás a 3 kombinációi, pl. 773 vagy 7337

A felemelkedett mesterek örvendeznek. Nem csak igaz belső isteni lényünket látják, hanem az úttal is egyetértenek, amit választottunk. Azt akarják, hogy tudjuk, megérdemeljük a boldogságot.

A 7 és a 4 kombinációi, pl. 774 vagy 7474

Az Angyalok gratulálnak nekünk, és ezt üzenik -„Csak így tovább! Sínen vagy! Tartsd a gondolataidat koncentráltan, mert nagyon erős pozitív hatással bírnak!”

A 7 és az 5 kombinációi, pl. 775 vagy 7557

Visszaigazolás arra, hogy egy közelgő változással célhoz érünk, ami vagy fizikailag, vagy érzelmileg, vagy intellektuálisan, vagy mindhárom területen gazdagítani fog bennünket.

A 7 és a 6 kombinációi, pl. 776 vagy 7766

Megerősítés arra nézve, hogy gondolataink és az anyagvilágban végzett munkánk pontosan úgy haladnak, ahogy kell. Sikeresen kiegyensúlyoztuk gondolatainkat és tevékenységeinket, egyformán gondoskodunk tudatunkról, testünkről és szellemünkről.

A 7 és a 8 kombinációi, pl. 778 vagy 7878

Ha volt mostanában olyan érzésünk, hogy életünk egy részében valami a végéhez közeledik, mondjuk egy kapcsolat, vagy egy munka, akkor ez az üzenet azt mutatja, hogy megérzésünk helyes volt.

A 7 és a 9 kombinációi, pl. 779 vagy 7997

Életünk olyan elöregedett részeitől szabadulunk meg, melyek többé nem illenek hozzánk. Hitelesebb életet élünk, mely egységben van, az önmagunkról alkotott legmagasabb nézőponttal.

A 7 és a 0 kombinációi, pl. 700 vagy 7700

Elismerés Istentől a spirituális, mentális és fizikai munkáért, amit elvégeztünk. Jelenlegi utunkkal sokat segítünk önmagunknak, és sok más embernek. Isten azt kéri tőlünk, hogy haladjunk tovább ezen az úton.

Ha tanulni akarsz a Tarot-ról, indítottunk egy Tarot iskolát, amit itt érhetsz el!

A 8 és más számok kombinációjának angyali üzenete

A 8 és az 1 kombinációi, pl. 811 vagy 8811

Életünk egy meghatározó szakaszának végéhez közeledünk. Ha belefáradtunk valamibe, akkor örülhetünk, mert nemsokára megváltozik, vagy felcserélődik valami jobbra. Ajánljuk fel, és engedjük el életünk nem jól működő elemeit, mert gondolataink hamarosan megteremtik a jobbat.

A 8 és a 2 kombinációi, pl. 822 vagy 8282

Az egyik ajtó megnyílik, a másik bezárul. Figyeljünk oda erősen intuíciónkra, mert olyan lépések megtételére vezet bennünket, melyek biztosítják állandó bőségünket az átalakulás ideje alatt.

A 8 és a 3 kombinációi, pl. 833 vagy 8338

„Csak így tovább” – üzenik a mesterek. Lendítsük fel az energiát és fókuszáljuk érzelmeinket és gondolatainkat. Hozzuk összhangba szemléletmódunkat azzal a tudással, hogy egyek vagyunk Istennel, mindenkivel, az élet minden formájával.

A 8 és a 4 kombinációi, pl. 884 vagy 8484

Az Angyalok azt üzenik, hogy életünk egy szakasza lezárul. Azt akarják, hogy tudjuk, velünk vannak a dolgok lelassulása idején, és hozzásegítenek olyan új helyzetekhez, melyek jobban illenek szükségleteinkhez, vágyainkhoz és céljainkhoz.

A 8 és az 5 kombinációi, pl. 855 vagy 8558

Ez a számsor azt mutatja, hogy a 24. órában vagyunk, éppen a változás előtt. Semmitől sem kell félnünk, mert támaszban és szeretetben lesz részünk a változás ideje alatt, amely most már küszöbön áll.

A 8 és a 6 kombinációi, pl. 886 vagy 8686

Valamitől meg fogunk válni anyagi világunkban, lehet, hogy eladjuk valamilyen tulajdonunkat. Ha nem áll szándékunkban semmit eladni, vagy netán elveszíteni, akkor gondolataink átalakításával megváltoztathatjuk ezt az irányt.

A 8 és a 7 kombinációi, pl. 887 vagy 8877

Ha volt mostanában olyan érzésünk, hogy életünk egy részében valami a végéhez közeledik, mondjuk egy kapcsolat, vagy egy munka, akkor ez az üzenet azt mutatja, hogy megérzésünk helyes volt.

A 8 és a 9 kombinációi, pl. 889 vagy 8989

Életünk egy jelentős szakasza a végéhez érkezett, és ezzel együtt, mint egy dominó effektus hatására, több minden más is véget ér. Mint a vonat az állomásához érkezik: az első kocsi megáll, a következő kocsik sorban egy-egy kicsivel később lassítanak, majd leállnak.

A 8 ás a 0 kombinációi, pl. 800 vagy 8080

Üzenet a Teremtőtől, hogy a folyamatok közelgő befejeződése része az isteni tervnek. E lezárulások az imáinkra érkező válaszok, és egybeesnek az Isten akaratával. Kérjük Isten segítségét ahhoz, hogy felülkerekedjünk a közelgő változásokkal kapcsolatos félelmeinkkel és aggodalmainkon.

A 9 és más számok kombinációjának angyali üzenete

A 9 és az 1 kombinációi, pl. 991 vagy 9199

Gondolataink eredményeképpen egy új ajtó nyílt meg előttünk. Most eljött az alkalom, hogy szemtől szembe álljunk gondolatainkkal, és szembe nézzünk saját teremtményünkkel. Engedjük, hogy eltávozzon a régi, és vágyainkkal összhangban, felváltsa az új.

A 9 és a 2 kombinációi, pl. 992 vagy 9229

Ha nem régiben veszteség ért – munka, szerelmi élet, vagy más területen – számíthatunk arra, hogy a közeljövőben újat kapunk a régi helyett. Minden a megfelelő irányban halad.

A 9 és a 3 kombinációi, pl. 993 vagy 9393

Erős figyelmeztetés arra, hogy engedjünk el minden olyan helyzetet életünkből, ami nincs integritásban, vagy, már megszolgálta a célját. Ne ragaszkodjunk mesterségesen semmilyen szituációhoz félelmeink miatt. Legyünk tudatában annak, hogy minden egyes pillanatban vigyáznak ránk.

A 9 és a 4 kombinációi, pl. 994 vagy 9449

Eljött az ideje annak, hogy elengedjünk egy helyzetet, ami véget ért. Arra emlékeztetnek az Angyalok, hogy amikor egy ajtó bezárul, valahol megnyílik egy új. Ők természetesen készek segíteni nekünk az ajtók megnyitásában.válaszok.

A 9 és a 5 kombinációi, pl. 995 vagy 9599

Ahhoz, hogy az új megmutatkozhasson, fontos, hogy elengedjük a régit, azzal a tudattal, hogy létfontosságú szerepet játszott idáig. Az élet azonban egy folyamat, és a változás elkerülhetetlen.

A 9 és a 6 kombinációi, pl. 996 vagy 9669

Engedjük el fizikai tárgyainkhoz való kötődésünket, különösen, ha van olyan tulajdonunk, amihez rögeszmésen ragaszkodunk. Ez a számsor azt kéri tőlünk, hogy szakadjunk el, engedjük el a dolgokat.

A 9 és a 7 kombinációi, pl. 997 vagy 9797

Életünk olyan elöregedett részeitől szabadulunk meg, melyek többé nem illenek hozzánk. Hitelesebb életet élünk, mely egységben van, az önmagunkról alkotott legmagasabb nézőponttal.

A 9 és a 8 kombinációi, pl. 989 vagy 9889

Életünk egy jelentős szakasza a végéhez érkezett, és ezzel együtt, mint egy dominó effektus hatására, több minden más is véget ér. Mint a vonat az állomásához érkezik: az első kocsi megáll, a következő kocsik sorban egy-egy kicsivel később lassítanak, majd leállnak.

Forrás: Doreen Virtue Angyalokkal gyógyítás c könyv részlet

Pontosította és kiegészítette: Aureion

Index